σε αυτο το ματς που λετε(μπασκετακι) βλέπω στα στατιστικά οτι υπάρχει παίχτης του ρεθυμνου που έβαλε 41 πόντους.:!:
η άμυνα του ολυμπιακού κάνει τους πάντες jordan ?
Παίζει και αυτό, αλλά παίζει και ότι ο συγκεκριμένος από πέρσι (στον ΠΑΟΚ αν δεν κάνω λάθος) είχε δείξει στοιχεία δυνατού σκόρερ.
Επομένως τέτοιοι παίκτες κάνουν κυρίως το σκάουτινγκ του Ολυμπιακού να μοιάζει με το Βέλγιο.
Δεν ανησυχώ. Σε μας θα τα έχανε. Ο χρόνος συμμετοχής του θα ήταν λιγότερος, δεν θα έπαιζε άμυνα, θα μανούριαζε με το τεχνικό τιμ. Σε κάνα δίμηνο θα φέρναμε τον αντικαταστάτη του. Τον Έϊσι Λό τον 5ο. (Για όσους δεν ξέρουν αυτός που έχουμε τώρα είναι ο φορθ…)
O Κριστμας είναι παικτάρα από τις λίγες,μην πω ο καλύτερος σκόρερ αυτήν την στιγμή στο πρωτάθλημα.
Ρε δε διαφωνώ. Αλλά είμαστε κι εμείς ομάδα από τις λίγες…
Ο Κριστμας είναι μόνο για τα Ρέθυμνα. Στον Πάοκ ήταν 2,3 επιλογή στο σκοράρισμα.
Ντόινγκ.
Ενώ ο ΠΑΟΚ από τα Ρέθυμνα έχουν χαώδη διαφορά.Σαν να λέμε ΝΒΑ-Α’ ΕΣΚΑΝΑ…
Ο περσινός Παοκ είχε διαφορά και μεγάλη μάλιστα. Ο Κριστμας στα πλει-οφ με τον Άρη ήταν σκέτο κριάρι. Εντελώς χαζές επιλογές και άναρχο όσο δεν πάει μπασκετ. Έβαζε μέσα τον Δέδα στην θέση να ισορροπήσει η ομάδα μπας και γίνει καμιά σωστή επίθεση. Είναι μόνο αν τον πιάσει το χέρι του για κανένα 10λεπτό.
Εγώ μίλησα για “σκόρερ”.Και την επαφή που έχει με το καλάθι την έχουν λίγοι σαν και αυτόν φέτος.
Είναι από τους παίκτες που χρειάζεται χρόνο με την μπάλα,και παραδόξως εμένα μ’αρέσει αυτό.Δεν είναι από τους παίκτες που θα μπει να κάνει 2 σουτ και άμα του βγει από το σύστημα.
Τουλάχιστον φέτος στο Ρέθυμνο δείχνει ότι ξέρει μπάσκετ και έχει βοηθήσει την ομάδα όσο κανείς.Βεβαίως παίζει ρόλο ότι και η νοοτροπία της ομάδος του ταιριάζει.
Κοινώς ας μπορέσουν οι προπονητές να βάζουν στο παιχνίδι τους και τέτοιους παίκτες.
Είναι τι μπάσκετ θέλεις να παίξεις. Το Ρέθυμνο θέλει έναν παίκτη που να τους δώσει όσα παιχνίδια χρειάζεται να παλέψουν για την παραμονή. Ε στα τόσα θα κάνει και κάποιες τεράστιες εμφανίσεις. Πέρυσι στον Παοκ είχε μπροστά του καλούς παίκτες με πιο ορθολογικό και ώριμο παιχνίδι, δεν είχαν την πολυτέλεια να δίνουν στο Κριστμας 15-20 σουτ σε κάθε ματς μέχρι αυτός να πάρει μπρος. Στον Ολυμπιακό θα είχε χαθεί εντελώς αυτός ο παίκτης. Το στυλ του δεν τον ευνοεί σε τέτοιες ομάδες.
Dead εξαρτάται τι λεφτά έχει μια ομάδα για να ξοδέψει. Εάν στον Ολυμπιακό είχαν το μπάτζετ του 2006-2010, φχαριστώ πολύ, ποιος Κρίστμας και πράσινα άλογα.
Τώρα όμως που το μπάτζετ έχει πέσει κάτι επίπεδα πιο κάτω, το να ψάχνεις τους διάφορους Κρίστμας, Μάρσαλ και δεν ξέρω και γω ποιον άλλον στο δικό σου πρωτάθλημα ή έστω στα γεωγραφικά κοντινά πρωταθλήματα (ο ΜακΚάλεμπ πριν τρια χρόνια έπαιζε στην παγκοσμίου φήμης Μπουγιουκσεχίρ), είναι σαφώς πιο έξυπνο απ’ το να τους ψάχνεις σε σχολαριόπαιδα και κομμένους των ΗΠΑ που δεν έχουν ξανασκάσει μπάλα σε ευρωπαϊκό παρκέ.
Δεν διαφωνώ και ναι ήταν ρίσκο να πάρει ο Ολυμπιακός τόσα σχολιαρόπαιδα ελπίζοντας πως κάποιοι θα του βγουν οι επόμενοι αστέρες του ΝΒΑ. Αλλά ακόμα και από τον Μαρσαλ στον Κριστμας υπάρχει διαφορά για μένα σε αυτά που ζητάς και θέλεις από έναν παίκτη. Ο Μαρσαλ είναι μεγάλη παιχτούρα και ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω πως ακόμα και ο Παο π.χ. προτίμησε να πάρει τον Σμιθ αντί αυτόν. Εμένα ο Κριστμας μου άφησε τις χειρότερες των εντυπώσεων στα ματς με τον Άρη που ήταν όλη η χρονιά για ΠΑΟΚ. Αντίθετα με τον Μαρσαλ έπαιξε πολύ ποιοτικό και αποτελεσματικό μπασκετ.
παντως σε κατι τραγικες εποχες ειχαμε παρει μορις εβανς, που πηδουσε στο θεο και σκοραρε ανελιπως. τι μαλακια ειχε γινει τοτε με το σουμποτιτς δεν θυμαμαι.
Στο Ρέθυμνο ματσάρες δεν κάνει μόνο ο Κριστμας.Γενικά όλη η περιφέρεια είναι φωτιά.Ψηλούς δεν έχουν.
Το ραν εν γκαν που παίζουν δεν συνηθίζεται στην βλαχοΕυρώπη δυστυχώς,και για αυτό πολλοί λένε και τον Κριστμας άμπαλο:roll:
Σε μια ομάδα σαν τον Ολυμπιακό όπου θα έχει και συμπαίκτες και θα παίζει ένα επίπεδο πιο πάνω από τον ΠΑΟΚ,πιστεύω θα μπορέσει να αναπτύξει το παιχνίδι του.
Και τα σχολιαρόπαιδα από την Αμερική μια χαρά μπορούν να παίξουν μπάσκετ,καθώς πολλά από αυτά όντως ξέρουν μπάσκετ.Απλώς θέλουν χρόνο.Δεν γίνεται να περιμένεις να αποδώσουν σε 4 μήνες.
Βλέπεις πως στον Ολυμπιακό κάνουν κάτι εντελώς χαζά πράγματα όπως το να διώξουν τον Λούκας(που ναι,δεν είχε παίξει μπάσκετ σωστό) και να πάρουν τον Λο.Κίνηση που δεν είχε λογική καθώς ο Λο ότι είναι να δείξει(που ναι,είναι καλός παίκτης και πιο ψημένος)θα το δείξει από άνοιξη και μετά.
Μέχρι τότε οι “ειδήμονες της εξέδρας” θα τον έχουν βγάλει άμπαλο και αυτόν,νομίζοντας ότι είναι απέναντι στο Καραϊσκάκη.
+1
Είναι μεγάλη υπόθεση η εμπειρία από Ευρώπη στον Αμερικάνο, ακόμα και για παίχτες που έχουν παίξει χρόνια ΝΒΑ, πόσο μάλλον για τα κολλεγιόπαιδα. Προσωπικά μπορεί και να παρακολουθώ πιό ευχάριστα κολλεγιακό ματς από Ευρωλίγκα (σαν στυλ παιχνιδιού), αλλά δεν εμπιστεύομαι τα κολλεγιόπαιδα για να βγάλουν το φίδι από την τρύπα στον Ολυμπιακό!
…αυτό ακριβώς πρέπει να κάνουμε, και απ’το δικό μας και από άλλα πρωταθλήματα:):!:
Πηρατε Χλεμπ λεει ?
lol σαν τον ρομενταλ τον κοβω, μακαρι να βγω ψευτης.
Εγω πιστευω πως θα κανει παπαδες αν ισχυει. Για Ελλάδα μιλάμε
Σαν ονομα κανει ντορο. Τωρα τι μπαλα μπορει να παιξει θα δειξει. Θα χρειαστει δουλεια παντως. Ο Μαρινακης μου φαινεται οτι ψαρωνει ευκολα με τα γνωστα ονοματα.