…άντε, με νίκη απόψε, κάτι κάνουμε:):!:
Eσυ ξερεις?
Με αυτά που έδωσε ο Κόκκαλης μια δεκαετία πίσω στη θύρα λ7 και μπορεί και βγάζει εκδρομές σχεδόν τσάμπα.
Όχι, δεν ξέρω.
Ο ποστ ντίτζιταλ έγραψε “τι άλλο να πω?” και τον ρώτησα για το κτίριο επειδή είναι λίγο εντυπωσιακό να αγοράζεται/νοικιάζεται από οπαδικό σύνδεσμο τριώροφο κτίριο ειδικά μάλιστα πάνω σε κεντρικό δρόμο.
Βέβαια το ότι οι οπαδοί του ΠΑΟ είναι μεγαλοαστοί το ξέρουμε, οπότε ίσως και να τσόνταραν από τις καταθέσεις τους στις Ελβετικές τράπεζες.
Μπορεί πάλι να μην είναι κι έτσι, γι’ αυτό όποιος ξέρει ας μας διαφωτίσει μπας και βρούμε και μεις τέτοιο ακίνητο σε τιμή ευκαιρίας!
Υπέκλεψαν τα στημένα σημεία της μάνας του ντουντούκα και κάπως έτσι πλούτισαν και το νοίκιασαν. Κάμια άλλη απορία?
Όχι, με κάλυψες κάνοντας την πάπια.
Ε, τη πάπια θα 'κανα. Άλλοι κάνουν τις κότες.
Μπράβο, καλό είναι να υπάρχει ποικιλία.
βρε ΖΩΑ, χαλαρώστε.!
και σιγά που δεν έχετε ξαναδεί ποδοσφαιριστή και παράγοντα να μιλάνε ετσι(ειδα και κατι άλλους που δεν μιλάνε ετσι τι εχουν καταφέρει).
απλά το μόνο σημείο είναι , πως πρόκειται για μια απο τις “μεγάλες” του ελληνικού ποδοσφαίρου.μόνο αυτό.
*η άσχετη(εντελώς) πληροφορία της ημέρας
επι κοκκαλη , παλιότερα μέλη της θύρας 7 στους μεταξύ μας αγώνες, έτρωγαν σε συγκεκριμένο μαγαζί της γειτονιάς μου και ζητούσαν αποδείξεις(ακόμη και άσχετες με τον δικό τους λογαριασμό), για να τις περάσουν στα έξοδα της εκδρομής που ήταν πληρωμένα μέχρι ενα ποσό.
Μαζευτηκαν ολες οι τιτικες να κραξουν παλι…Πφφ βαρετο!
Ρε Κρισπ μην τους μπερδευεις με θεματα που δν εχουν μαθει να παπαγαλιζουν !
Θα ρωτησει τον …Νταντι και θα …σου πει πως και γιατι !
…άντε καλά πάμε απόψε…ο Σλούκας, απίστευτος για άλλη μια βραδιά:):!:
Μπραβο ρε ομαδα:)
Θεωρητικα με νικη επι της Γαλατασαραι και ηττα απο την Εφες με λιγοτερους απο 18 περναμε, αρκει να μην εχει απωλειες η CSKA
Πόσο καιρό γράφει ο γεροτοξικός για το Σλούκα; Ε; Γατάκια…:lol::lol::lol:
Μια χαρά ο μικρός. Πάντα τέτοια.
Εγώ πάλι φοβάμαι πολύ το Εφές-ΤΣΣΚΑ την τελευταία αγωνιστική με την ΤΣΣΚΑ στο 5-0.
Από την άλλη, η Ευρωλίγκα έχει αποδείξει εδώ και χρόνια ότι πολύ σπάνια παίζουν τέτοιες παπαριές.
Αλλά επειδή υπάρχει και το Γαλατά-Εφές, πρόκριση μάλλον μόνο με διπλό στην Τουρκία έρχεται.
Πάλι για ένα καλάθι έγινε η μαλακία δηλαδή (όπως για ένα καλάθι στην Καντού θα είχαμε πρώτη θέση στον όμιλο).
Για την ομάδα τα έχω πει από το ξεκίνημα της χρονιας, υπάρχει υλικό για μεγάλα πράγματα στο μέλλον, αρκεί να έρθουν το καλοκαίρι δυο δυνατές προσθήκες και έναν προπονητή που θα την απογειώσει. Έχουμε περισσότερες προοπτικές από ποτέ, ελπίζω οι Αγγελόπουλοι να το δουν αυτό.
θα πόνταρες τα λεφτά σου σε αυτό?
βέβαια πρέπει να εχουν μάθει και οι ίδιοι μερικά πράγματα.
Όχι, δε θα τα πόνταρα.
Αλλά αν ο στόχος τους ήταν, όπως έλεγαν, να φέρουν κάτι διαφορετικό στο ελληνικό μπάσκετ, τότε δε νομίζω ότι υπάρχει καλύτερη προοπτική από τη δημιουργία της βάσης για την επόμενη εθνική ομάδα.
E ναί ρε πούστη, και αν όχι ο Καζλάουσκας, Τεόντοσιτς-Σφαιρό να μην νιώθουν τίποτα; :-k
…γαμάτο:):!: