Ρε άσε τον Τεόντοσιτς. Καζλάουσκας, Σφαιρό να μην νιώθουν τίποτα;;
Σλούκας παικταράς για ακόμη μια φορά,δεν είναι τυχαίο ότι του ετοιμάζουν και μια ξεγυρισμένη 3ετη ανανέωση.
Επίσης δεν είδα να λέει κανείς για τον Ντόρσει και το πόσο πολύ έχει βοηθήσει την ομάδα αμυντικά.Πραγματικό φόβητρο.
Επαναλαμβάνω κάτι που έχω πει καιρό.Υπάρχει ευκαιρία να χτιστεί ομάδα και με ελληνικό κορμό η οποία θα μπορέσει να εκμεταλλευτεί το μπασκετικό κενό που θα παρουσιαστεί σε Ελλάδα και Ευρώπη
Kαι να στηριξει ο μπασκετικος κοσμος και στις δυσκολες και στις καλες στιγμες. Οταν πηγαινω ΣΕΦ με πιανει αναγουλα με τους φανατικους μας, οι οποιοι ειναι οι κλασσικοι ρουχλες που δεν σκαμπαζουν απο μπασκετ, δεν βλεπουν αγωνα, κραζουν τον Αντιτς για την εθνικοτητα του (#-o), πλακωνονται μεταξυ τους (το εχω δει και αυτο). Ο Παναθηναικος λογω των επιτυχιων του, εχει δημιουργησει εναν πυρηνα μπασκετικων φιλων. Εμεις δυστυχως εχουμε μεινει μονο οσοι μεγαλωσαμε με την αναμνηση της μεγαλης ομδας των 90s
Και ούτε κι αυτοί πια έμειναν. Ακόμα και οι παλιοί την κάνουν με ελαφρά και γοργά πηδηματάκια. Και μένουν μόνο οι άσπρες θέσεις και καμιά 800αριά στα μικρά ματς. Ποια η διαφορά από τον Αγορ αυτή τη στιγμή; Και δε μιλάω αγωνιστικά…
Κοιτα, για να ειμαι ειλικρινης το ελληνικο πρωταθλημα το εχω κοψει εδω και καιρο, περα απο τα προφανη παιχνιδια και αυτα οχι ολα. Ειχα παει περυσι σε ενα με μικρη ομαδα, δε θυμαμαι καν ποια, και “σχολασε ο γαμος” απο το πρωτο 5’… ε μετα ειχα απλωσει απο ενα ποδι σε καθε καρεκλα και συζητουσα με φιλαρακια οτι μπορεις να φανταστεις, χωρις να δινουμε σημασια στο παιχνιδι
Παντως αν εμενα κοντα στο ΣΕΦ, οσο κοντα μενω στο ΟΑΚΑ, ετσι μονο και μονο για την by default αγαπη που νοιωθω για το αθλημα και την μπασκετικη ομαδα του Ολυμπιακου (και ας μας στεναχωρει) θα τσιμπαγα ενα φτηνο διαρκειας.
Kαλά αυτό δεν συμβαίνει και σε πολύ μεγάλο βαθμό.Υπάρχουν άτομα,κυρίως πιο μεγάλα,που είναι πραγματικοί μπασκετικοί φίλοι όμως το μεγαλύτερο ποσοστό απλώς πηγαίνει είτε για να βγάζει τα σπασμένα από το ποδόσφαιρο είτε στα ματ με τον ΟΣΦΠ(που απέκτησαν ενδιαφέρον από το 2006 και μετά).
Θυμάμαι τον Ζοτς να κάθεται και να παρακαλάει να πάει ο κόσμος στο γήπεδο δηλαδή,πολλές φορές σε συνεντεύξεις τύπου.
Αυτό βέβαια θα γινόταν αν ίσχυε και το αντίστροφο,δηλαδή ο ΟΣΦΠ να είχε το πάνω χέρι.Έχει να κάνει και με τις εποχές.Τα 90s υπήρχε μεγάλο κύμα και λόγω Ευρωμπάσκετ και λόγω ΝΒΑ και γενικά τότε πέφτανε τρελά λεφτά.Στα 00s το ποδόσφαιρο ήταν ο αδιαμφισβήτητος κυρίαρχος
…καλό ακούγεται αυτό:):!:
τερας ειναι ο ντορσι αμυντικα, περιμενω με μεγαλη αγωνια να δω αν θα καταφερει να παιξει τον Μπατιστ.
Επιθετικα ομως ειναι τελειως αμπαλος ο τυπος, τι διαολο τοσα χρονια δε μπορουσε να του μαθει ενας προπονητης να κανει ενα χουκ εστω;
…πολύ δύσκολο μου φαίνεται να βάλει ο Βαλβέρδε αύριο τον Καζίμ-Κόλιν, ή όπως αλιώς τον λένε:):!:
Ο Φέτφα έχει πρόβλημα;;; Ή να αρχίσω τη μουρμούρα;;;
αρχισε τη μουρμουρα
Τώρα θα κράζουν που δεν πήρε και τον Ντιογκο…είναι τρελοί αυτοί οι γαύροι!!
Χωρίς Αμπντούν στην Τούμπα γίνεται? Δε γίνεται!
…κρατιέμαι τόσες μέρες, αλλά δεν αντέχω…θα το γράψω
[SPOILER]το Χαβιτουλίνι τα καλύτερα παιχνίδια στην Τούμπα, και γενικά εναντίον του ΠΑΟΚ τα έκανε[/SPOILER]
:):!:
Απορώ και πώς κρατήθηκες τόσες μέρες δηλαδή :!:
ποιος χαβιτο ρε στεφ! ημαρτον με δαυτον!
…απ’τον Αμπντούν καλύτερος είναι…όπως και νά’χει καλή ευκαιρία για να μειώσουμε την διαφορά αύριο, αλλά αυτό μπορεί να αποδειχθεί μπούμερανγκ:):!:
Έχω απορία να δω ποιους θα κατεβάσει ο Ερνέστο στο κέντρο, ελπίζω Μανιάτη, Μακούν και Ιμπαγάσα…κατά τα άλλα το μισό πρωτάθλημα παίζεται σήμερα, μας χρωστάει ο Βαλβέρδε ένα μεγάλο διπλό στην Ελλάδα (πάντως το ευρωπαϊκό διπλό που μας χρωστούσε τις προηγούμενες φορές μας το έφερε φέτος, ελπίζω το ίδιο να γίνει και απόψε!).
[B]Δίκη στον Σκάϊ[/B]
Στο studio θα βρίσκονται ο πρόεδρος του “Θεμέλιο 21” Γιάννης Βούρος, ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού [B][SIZE=“4”]Σάββας Θεοδωρίδης[/SIZE][/B], ο πρώην γενικός γραμματέας του ΠΑΟΚ Χαράλαμπος Αποστολίδης, ο σύμβουλος του Παναθηναϊκού Βασίλης Κωνσταντίνου, ο δικηγόρος του Ολυμπιακού Βόλου Θανάσης Χαρμάνης, ο πρόεδρος της GSD - στατιστικολόγος Κώστας Γαλάνης και η δημοσιογράφος Αναστασία Μπαλέζντροβα. Στην εκπομπή θα παρέμβει από τη Λεμεσό ο γνωστός για τα παοκτσήδικα αισθήματά του δημοσιογράφος Γιώργος Αυτιάς.
δεν χάνεται λέμε.:!:
Θεοδωρίδης που θα μιλήσει για τις 11 αδικίες σε βάρος του ολυμπιακου, βουρος που θα μιλήσει για την σωτηρία της αεκ και πως τα βράδια βάζει την μπέρτα του και σωζει την φιλαδελφια απο το έγκλημα,και αυτιας θα μιλήσει για το συνταξιοδοτικό(?).
θα ακούσουμε και για τον ολυμπιακό βολου που αδικείται.
εναν αμπντουν περιμενω ολη τη βδομαδα για να γελασω λιγο ο ανθρωπος, μερες εξεταστικης ειναι. λειτουργημα επιτελει ο ερνεστο