Ολυμπιακός

Προβλέπω ενδεκάδα με Μαρκάνο βασικό αντί Χολέμπας,Ορμπάιθ δίπλα στο Μανιάτη,δεξιά Αμπντούν κι όχι Καζίμ και Φουστέρ πίσω από τον φορ.:lol::lol:

Το διπλο να παρουν και να παιξουν λιγη μπαλιτσα και
ας παιξει και ο Ερνεστο μεσα.

E, αυτό λέμε, βάλε μέσα Μαρκάνο, Αβντούνη να χορτάσουμε μπαλάρα!

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού με πολλές εκπλήξεις: Μέγιερι, Μοντέστο, Αβραάμ, Μέλμπεργκ, Μαρκάνο, Ορμπάιθ, Μανιάτης Ιμπαγάσα, Αμπντούν, Τζιμπούρ, Μιραλάς.

Μονο τον Φουστερ δεν επιασα γαμωτο.:roll:

το φορτωσε το κεντρο παλι,αλλα τοροσιδης παγκο!!! 8O
ελπιζω να μην εχει κανει μαγικο με το να βαλει το μοντεστο (και να βαλει το μανιατη) στα δεξια αλλιως θα κλαιμε. και φυσικα μαρκανο βασικος!! ημαρτον!!!

τι σκατα, επιτηδες τα κανει αυτα ρε πουστη μου? ο τοροσιδης ΓΙΑΤΙ εξω?

γκολ… ο Αμπντουν 8O8O8O

…πιο ήρεμα ρε Αμπντούν…πολύ μάγκας μας βγήκες
…το γκολ πάντως ήταν μάγκικο
:):!:

Άτιμε Αμπντούν, θα φάω το καπέλο μου :!:

Ευτυχως που αλλάξαμε τον εποπτη γιατί αλλιώς δεν κερδίζαμε

…καλή η νίκη, καλό και το πρώτο 20λεπτο, ας δούμε και ανάλογα καλή συνέχεια:):!:

το πρωτο 20λεπτο ηταν ονειρικο, αλλα μετα κλασικα δωσαμε χωρο. θελεμα λιγο καλυτερη τελικη προσπαθει να καθαριζε πιο ευκολα το ματς. γενικα οι του παοκ και οι δικοι μας παιξανε δυνατα. νομιζω ολα ελεγχομενα ηταν οπως τα ειδα. παμε για νικη με αεκ τωρα.

Αυτά είναι, από την απαξίωση πριν 10 μέρες, στους διθυράμβους τώρα οι δημοσιογράφοι! :lol:

Ματς δεν είδα, φάσεις είδα, δεν πρέπει να έχασα και πολλά.

Εγώ ξέρω πως ο ΠΑΟΚ έδιωξε και πούλησε τους καλύτερους του παίκτες, αφού έπαιξαν στην Τούμπα με τον ΠΑΟ. Καλά τα λένε ο Φερέιρα και οι βάζελοι για φιλικά…

Τελικά ισχύει το “και ο άγιος φοβέρα θέλει”; :-s

Mετά την μουρμούρα και τα σφυρίγματα που ακολούθησαν το ματς της Ξάνθης, η ομάδα έδειξε επιτέλους χαρακτήρα σε εχθρικό γήπεδο και μπήκε “με το μαχαίρι στο στόμα”

Και μην μου πεί κανείς πως είναι μόνο η επιστροφή Τζεμπούρ-Μιραλλάς, γιατί εδώ είδαμε και τον -αποδιοπομπαιο τράγο πριν 15 μέρες- Αμπντούν να μπαίνει παθιασμένος και να βάζει και το πρώτο γκολ!

Θα μπορούσαμε και μεγαλύτερο σκορ αλλά δεν πειράζει, καλό είναι να παραμείνουμε προσγειωμένοι, έχουμε πολύ δύσκολο πρόγραμμα!

Αηδιαστικός ο “Γαύρος” σήμερα. Αναρωτιέμαι αν ένιωθε έξυπνος όποιος σκέφτηκε την περιγραφή του γκολ του Μιραλάς.

Aηδιαστικός αλλά έχει και μία φωτογραφία με Μαλαματίνα που κατευθύνεται προς τον Τζεμπούρ!
Ας τα βλέπουμε και αυτά γιατί οι παοκτζήδες πάνε να μας βγάλουν τρελούς και γράφουν για “φιλικό” στο θρεντ τους, κλαψουρίζοντας για το φύλλο αγώνα!

Εσυ, οταν ερχεται καποιος στο σπιτι σου, δε βγαζεις να προσφερεις κανα ποτο? τσ τσ τσ[-X

–0--

Ουδεμια εκπληξη για Γαυρο… η κοκκινη εκδοση της “Πρασινης”… αμφοτερες εφημεριδες ουτε για κωλοχαρτο δεν κανουν

…μπα, μάλλον μαλάκας, στη κυριολεξία, πρέπει να ένιωθε:):!:

Nαι, μου αρέσει που μας κάνει εντύπωση και το συζητάμε κιόλας. Αυτό είναι από ζώα για ζώα (σόρρυ ζωάκια, δεν μου φταίτε σε τίποτα…)