Δν το χει πει κανεις απο τους παραπανω (για να μν το γρουσουζεψει μαλλον ) αλλα η χθεσινη νικη δινει και το πρωταθλημα.Λιγη σοβαροτητα θελει και η διαφορα στο τελος θα ναι και ανω των τριων βαθμων απο τους αιωνιους δευτερους.Οπως πρεπει να ειναι δλδ.
Για το χτεσινο ματς δν χρειαζονται σχολια,πλακα καναμε ,οπως καναμε και στο Καραισκακη.Wannabee derby για να πουλαμε και καμμια φυλλαδα.
Κατα τ αλλα κακο ψοφο στους χασαπηδες που πηγαν επανειλλημενα,απροκαλυπτα και χωρις ενδοιασμο χτες να κοψουν τη μπαλα απο τον Μιραλλας,σημαδευοντας με ευλαβεια τον αστραγαλο του .
Εξαιρειται το ανεκδοτο ο Γκαρσια , που επειδη ειναι πανεξυπνος, ξερει πως το μονο που τον σωζει ως ποδοσφαιριστη στην Τουμπα πια ειναι να βαραει στο ψαχνο και να κανει καραγκιοζιες οποτε παιζει με τον Ολυμπιακο.Το προβλημα του βεβαια ειναι πως ειναι τοσο αργος πια, που ουτε ποδια δν προλαβαινει να παρει .
Το χεράκι της φυσικά στο αποτέλεσμα δεν παρέλειψε να βάλει και η διαιτησία. Ο Γιάχος, που βαθμολογήθηκε με πολύ καλό βαθμό μάλιστα από τους παρατηρητές, έδειξε σε όλους τη σοβαρή δουλειά που γίνεται στην ΚΕΔ και πόσο τυχαίες και άσχετες με το χρονικό ορίζοντα στον οποίο βρισκόμαστε ήταν οι πρόσφατες διαδικασίες αλλαγής προσώπων στο χώρο. Το σφύριγμα ανάποδων φάουλ από το πρώτο λεπτό και εφαρμογή του πειθαρχικού ελέγχου με “ιδαίτερες ευαισθησίες” είναι πρακτικές τις οποίες έχουμε βιώσει άπειρες φορές στο παρελθόν και απ? ότι φαίνεται δεν θα ξεχαστούν ποτέ. Άλλωστε η σχολή Σπάθα δείχνει πως γίνονται οι βελούδινες σφαγές και πως καθαρίζονται αποτελέσματα. Παρόλα αυτά τονίζουμε ξανά πως αν ο ΠΑΟΚ, ιδιαίτερα σε αυτό το παιχνίδι, σταθεί στον προκλητικό Γιάχο και δεν δώσει βάση στα δικά του προβλήματα μόνο χαμένος μπορεί να βγει.
Επίσης, respect σε Τζιμπούρ που υπερασπίστηκε Μιραλάς. Την είδαν όλοι Γκαρσία στον ΠΑΟΚ κι άρχισαν να βαράνε στο ψαχνό, από ότι διαβάζω…
ο Γκαρσία κ την περσινή χρονιά αλλά κ την φετινή δεν έχει δημιουργήσει πρόβλημα,αντιθέτως είναι από τους πιο ήρεμους παίχτες.Έγινε στόχος,δικαίως, για την γροθιά που έριξε στον Ντιόγkο.Ο οποίος βέβαια του έριξε αγκωνιά αλλά στα αρχίδια σας αυτό.
δλδ ρε συ θες να μου πεις τώρα ότι η μόνη περίπτωση που έχει παρετραπεί ο γκαρσία είναι σε εκείνο το ματς με τον γάυρο με το ντιόγκο? μιλάς σοβαρά τώρα ή τρολάρεις
*ή κατι τέτοιο…δεν έχουμε καλά φροντιστήρια αγγλικών στη λαρισα.
**ο σαββας χθες γαμήθηκε…τι μαλώνετε…αφου μια χαρά ειναι όλα…είπε ο ανθρωπος, ο παοκ εχει τρομερούς οπαδούς , που κάνουν συγκλονιστική ατμοσφαίρα, με τρομερή διοίκηση και πολυ καλούς παίχτες.
αντε.βρείτε τα και εσείς εδώ.
Όταν μπαίνω στο φόρουμ δεν μπαίνω για να μαλακίζομαι,τα 33 πάτησα,έχω πιο σημαντικά πράγματα να κάνω…
Για τον Γκαρσία η μόνη φορά που έκανε ηθελημένα μαλακία ήταν αυτή.Σκληρά μαρκαρίσματα,ναι έχει κάνει όπως κ άλλοι άλλωστε.Δεν νομίζω να αξίζει να τον κράζεις γι’αυτό.
ΚρισΠ
αποφεύγω να ποστάρω σε άλλες ομάδες αλλά μερικές φορές ρε φίλε δεν μπορώ να τα διαβάζω αυτά…
τότε έχουμε διαφορετική άποψη για το θέμα. τον έχω δει σε αρκετά παιχνίδια να το παίζει κακός και να τραμπουκίζει, ειδικά τον πρώτο καιρό που ήταν στον παοκ. και το παιχνίδι που έκανε το σάββατο ήταν ακριβώς τέτοιο. βάραγε απλά για να βαρέσει και για να βρεθούν ανεγκέφαλοι να τον κάνουν ήρωα, όπως και γίνεται. αυτή η αποθέωση βέβαια δεν έχει να κάνει με εσάς μόνο, σε όλες τις ομάδες υπάρχουν αντίστιχοι που αποθεώνουν τους “σκληρούς μάγκες”.
το κακό που γίνεται σε σας είναι ότι έχω την εντύπωση ότι μερικοί στην ομάδα θέλουν να περάσουν το στατους “εδώ είναι τούμπα και βαράμε”.