Ολυμπιακός

το ίδιο δεν λέμε?Άγιος δεν είναι,μπάλα ξέρει,το αν ξεφεύγει μερικές φορές είναι καταδικαστέο αλλά ανθρώπινο.Κ βαρέθηκα να τον υπερασπίζομαι στο φινάλε:p

βρε πανέξυπνε(εδώ ταίριαζε κάτι άλλο αλλά λέω να γλιτώσω τους πόντους) την φωτογραφία που πόσταρα την είδες; Στην φάση αυτήν στο 30κάτι ο Τζιμπούρ ΔΕΝ πήρε κόκκινη και ενώ ο Γκαρσία κινήθηκε απλά απειλητικά ΧΩΡΙΣ να ακουμπήσει όμως τον βλάκα, πήρε κίτρινη, την ίδια τιμωρία δηλαδή με τον Τζιμπούρ. Για αυτό τι έχεις να πεις σε σχέση με το κυνήγι; ΒΑΣΙΚΑ ΤΙ ΡΩΤΑΩ; Αφού ή την πάπια θα κάνεις ή κάτι παράλογο θα βρεις να πεις.

Όλες οι ομάδες έχουν άτομα που μπαίνουν παράλογα δυνατά και πούστικα πολλές φορές στις διεκδικήσεις. Σιμάο π.χ που μπαίνει 10 φορές χειρότερα από τον Γκαρσία και πολλοί άλλοι ξυλοκόποι μικρών ομάδων

Εννοείς, την φωτογραφία από όταν ο Τζιμπούρ έπαιζε στην ΑΕΚ??? :lol: Κι εκεί είχαν βάλει όλοι οι παίκτες της ΑΕΚ στο μάτι τον καλύτερο παίκτη του αντιπάλου και προσπαθούσαν να τον σακατέψουν;

ναι για αυτήν λέω προς τι το lol; το δεύτερο κομμάτι δεν το κατάλαβα.
Αλλά είδες όμως ότι πάλι ότι να ναι είπες, κλασσικός gayρος:lol: όταν τον στριμώχνουν

Μα πως να σου απαντήσω σοβαρά; :lol:

Το αντεπιχείρημα σου στο “εμείς δεν λέμε πως τους κυνηγούν οι διαιτητές” είναι “ναι, αλλά τον Γκαρσία τον κυνηγούν οι διαιτητές”. Μιλάμε, τρελό στρίμωγμα :lol2:

Έχω το υπερατού και σας κερδίζω όλους…

[SPOILER]Για όλα φταίει ο Κόκκαλης…[/SPOILER]

δεν έκανα καν προσπάθεια για αντεπιχείρημα σε κάτι που είπες. εγώ απλά παρέθεσα ένα γεγονός και περιμένω από εσένα να μου πεις τι καταλαβαίνεις από το γεγονός.

καταλαβαίνω πως πιστεύεις πως κυνηγούν τον Γκαρσία περισσότερο από ότι κυνηγούν τους παίκτες που παίζουν στην Αθήνα (π.χ. ΑΕΚ) και ο Τζιμπούρ δεν πρέπει να μιλάει γιατί κάποτε χτύπησε κι αυτός παίκτη μέσα στη φάση. Επίσης καταλαβαίνω πως ακόμη δεν έχεις διδαχθεί την έννοια “ενδεικτικό στατιστικό δείγμα” και πως δεν έχεις καταλάβει για ποιο πράγμα μιλάει ο Τζιμπούρ…

χααχαχαχαχαχαχαχααχαχχααχ έβγαλε τον Τζιμπούρ άγιο χαχαχαχαχααχαχαχαχαχ
ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΦΑΣΗ ΛΕΕΙ TO STOMP ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΓΟΝΑΤΟ χαχαχαχαχα… νταξ δεν περιγράφω άλλο

παλι η ιδια ιστορία με τον γκαρσια.
ειναι υπερπαιχτης, αλλά οσο ειναι υπερπαιχτης τόσο ειναι και σκληρός σε άσχετα σημεία.τον να κλωτσάς από πίσω και η κλωτσιά να φεύγει εως πάνω σε παίχτη που εχει την μπάλα στο αντίθετο πόδι, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ! (εκτός αν αλλάξαν τους κανονισμους)
απλά οι οπαδοί του παοκ βλέπουν σε αυτόν κάτι που τους αρέσει στο πόσο σκληρά παίζει. και καλα κάνουν.όπως το βλεπει ο καθένας. αλλά μην βγάζουμε και τους άλλους στραβούς :stuck_out_tongue:

*επίσης σε αυτή τη φωτο, ο παίχτης δεν είναι με άλλη φανέλα?

Βρε μπαγλαμά Aionie, ο Τζιμπούρ σχολιάζει τα 3 απανωτά χτυπήματα που δέχθηκε ο Μιραλάς μέσα σε διάστημα 5 λεπτών, από 3 διαφορετικούς παίκτες, με μόνο σκοπό να σακατέψουν τον καλύτερο παίκτη της αντίπαλης ομάδας. Μιλάμε για συλλογική απόφαση παικτών κι όχι για τα σκατά που είχε ένας ποδοσφαιριστής στο κεφάλι του, σε κάποιο αγώνα.

Δε μιλάμε για το χτύπημα του Μόρις στον Τζόρτζεβιτς κάποτε, ούτε για τις αγκωνιές του Γκαρσία ή τα τάκλιν του Γεωργιάδη και του Τζιμπούρ που είναι μαλακισμένες αποφάσεις ενός παίκτη, αποτέλεσμα του πάθος και της πίεσης ενός αγώνα. Μιλάμε για παίκτες που αποφάσισαν [U]συλλογικά[/U] και με καθαρό μυαλό πως θα κλωτσάνε στο ψαχνό τον Μιραλάς, απλά και μόνο γιατί ήταν 2 κλάσεις ανώτερος τους. Όπως ακριβώς η οδηγία του Αναστάσιαδη κάποτε, σε ματς με τον Ηρακλή, σακάτεψε τον Ζιοβάνι και ο βραζιλιάνος δεν ήταν ποτέ ξανά ο ίδιος παίκτης. Αυτός ο τρόπος άμυνας, δεν είναι αντρίκειος. Κι όχι ο Τζιμπούρ, αλλά ακόμη και ο χειρότερος κατσαπλιάς έχει το δικαίωμα να το πιστεύει.

δεν ξερω αν ενδιαφερεται κανεις

κερδισα σ ενα διαγωνισμο τη φανελα του μιλος που φοραγε στο τελευταιο τελικο περυσι στο οακα.

Επειδη ειναι λιγο μεγαλη και φαινεται σα φουστανι πανω μου λεω να την πουλησω αν τη θελει κανεις :p. στο sportarena και στη μπουτικ ειδα οτι τις εχουν 65 ευρω, εγω τη δινω με 50, πιστευω καλη τιμη ειναι για αυθεντικη κιολας

αν τυχον ενδιαφερεται κανεις ας μου στειλει πμ

:lol::lol:

…και για να μην ξεχνιόμαστε…μεγάλο 5ήερο για το μπάσκετ…δύσκολα και τα δυο παιχνίδια, αλλά με καλή άμυνα όλα γίνονται:):!:

Αν τα πάρουμε και τα δύο, θα δημιουργηθούν ελπίδες στον κόσμο που πολύ φοβάμαι ότι θα αρχίσουν να διαψεύδονται στα πλέυ οφ (και στην ευρωλίγκα και στο πρωτάθλημα). Και δεν το παίζω ούτε απαισιόδοξος, ούτε μίζερος, απλά έχω συναίσθηση της δυναμικότητας του ρόστερ της ομάδας…

ΟΠΑ ΝΤΑΞΕΙ ΦΙΛΕ, σόρρυ που δεν πρόσεχα πόσα φάουλ και πως γινόντουσαν στον Μιραλάς σε εκείνο το 5λεπτο…
Δεν έχω το βίντεο του αγώνα για να δω πόσο μπορεί να ισχύει η θεωρία συνωμοσίας σου.

Δν υπαρχει καμμια συνωμοσια,καθαρη προσπαθεια να του κοψουν τη μπαλα υπηρξε.Κακο ψοφο για μια αλλη φορα στους χασαπηδες του Βορρα.Αλλα ειπαμε η 4 διψαει για αιμα οταν η παοκαρα παιζει με τον Ολυμπιακο …Μπεεεε

Ωραία κόψτε όμως με το γυφταριό του κάθε Γκαρσία και του πόσο βαράει,και ας ασχοληθούμε με το μπάσκετ που λένε και τα παιδιά από πάνω.

Εκτός αν δεν είναι θρεντ του Ολυμπιακού.:slight_smile:

Ποιο μπάσκετ ρε. Έχομε πόλεμο με τον Μπάουγκ…

Για το πέος…

E, τι παραπάνω να πούμε για το μπάσκετ ρε παιδιά?

Η ομάδα εκτός από δύο άσχημα παιχνίδια (Μπιλμπάο, Φενέρ), έχει καταθέσει ψυχή σε όλα τα υπόλοιπα.
Το ίδιο περιμένουμε και σήμερα, πιθανή νίκη θα είναι θαύμα όμως.