Aντί να αναπαράγουμε κλισέ που δημοσιογράφοι έχτισαν επιμελώς για δικούς τους λόγους, ας μετρήσουμε γκολάρες και ας απολαύσουμε τον παιχταρά που τίμησε την ερυθρόλευκη φανέλλα:
Το γκολ όπου “τον ξεφτίλισε” τον Μοντραγκόν σου το χαρίζω επειδή το θυμήθηκες CJ!
Το “παίζαμε με 10 εκτός έδρας” να το λέγαμε αν είχαμε μία ομάδα που πήγαινε εκείνα τα χρόνια και δημιουργούσε τις ευκαιρίες που έπρεπε αλλά δεν ήταν εκεί ο φορ…
Δεν ήταν αυτό που συνέβαινε όμως…
Πέρα απ’ την πλάκα κι εγώ Ζιοβανικός είμαι κάργα και νομίζω ότι στον τομέα μαγεία ήταν ασύγκριτος όχι μόνο με Ριβάλντο, αλλά και με αντίστοιχους τεχνίταρους που πέρασαν απ’ το Θρύλο. Πέρα του Λάγιος, σωστά αναφέρθηκε ο Ίβιτς. Στα καλά του δεν του έπαιρνε κανένας τη μπάλα απ’ τα πόδια.
Νάστε καλά, αλλά ξεσπιτώθηκα τελικά και οι μαλάκες με αποζημίωσαν με ελεεινό δεύτερο ημίχρονο.
Σκατά να φάνε και αυτοί και ο διαιτητής που πρέπει να σφύριξε ίσα με 150 φορές.
:lol:
“Πέσε κάτω ΑΕΚάρα γιατί έρχεται εξάρα!” ήταν το σύνθημα, αλλά η αλήθεια είναι πως ήλπιζα να μην το κάνουμε πάρτυ για να πάμε στη Ρωσία προσγειωμένοι.
Και τελικά είδες μόνο τη σούπα που σερβίραμε στο 2ο! #-o
Πάντως είναι ντροπή να μένει κόσμος εκτός γηπέδου κσι να υπάρχουν άδειες θέσεις σε ντέρμπυ στα διαρκείας (επειδή κάποιοι απέφυγαν το κρύο; :-k) [-X
Xρόνια τώρα φωνάζω να υιοθετηθεί το Αμερικάνικο σύστημα όπου οι κάτοχοι διαρκειας μπορούν να πουλάνε online μέσω του site της ομάδας τη θέση τους για παιχνίδια όπου ξέρουν πως δεν θα πάνε σε καθορισμένες από την ομάδα τιμές -καμία σχέση με μαύρη αγορά!
Και το γήπεδο γεμίζει, και οι κάτοχοι διαρκείας δεν χάνουν τα λεφτά τους για το ματς που δεν πήγαν, και ο σύλλογος κάτι βγάζει (ένα 20% κρατάει και καλά για τη διαχείριση αυτού του συστήματος μέσα από το site!)
Και όταν πρωτοπήγα Καραϊσκακη το '82 έβρεχε, ο θείος μου αγόρασε κάτι νάυλον από μικροπωλητή και είδαμε το ματς σκεπασμενοι με αυτά, καθισμένοι σε αφρολεξένια μαξιλαράκια πάνω στα βρεγμένα τσιμέντα!
[SPOILER]Και παρ’ολα αυτά “από την καύλα μου δεν έβγαζα κουβέντα” που λέει και το γνωστό σύνθημα! 8) [/SPOILER]
Η απόσταση από αυτό στο πλαστικό κάθισμα και το σκέπαστρο είναι μεγαλύτερη.
Στη σωστή διαχείριση των διαρκείας θα πρέπει να σταματήσει η εξέλιξη;