Ολυμπιακός

xm, λίγο άσχετο αυτό που θα πω, αλλά κουβέντα να γίνεται :stuck_out_tongue:

Θα είναι λάθος να ψάχνουμε αντικαταστάτη. Αρκεί να βρούμε καλούς ποδοσφαιριστές για τη θέση του και ας μη του μοιάζουν. Να μην πέσουμε στην παγίδα των ομάδων που ψάχνουν τον αντί - (βάλε το όνομα που έφυγε) και τους παίρνει κάμποσα χρόνια να βρουν κάποιον καλό για αυτή τη θέση.

Ούτε αντί-Τζόλε πρόκειται να βρούμε, όπως δε βρήκαμε αντι-Γκόγκιτς και αντί-Καραταϊδη… Το χαρακτηριστικό των μεγάλων παικτών είναι ότι είναι μοναδικοί και δεν μπορείς να βρεις ισάξιους τους και όμοιους…

Πολύ σωστή κουβέντα αυτή, αλλά κατάλαβες τι εννοούσα!

ναι ρε συ… το είπα. Κουβέντα να γίνεται :stuck_out_tongue:

Με τα λεφτά αυτά παίρνουμε Κολοτσίνι ε?:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Και Freddocini μη σου πω! :stuck_out_tongue: :lol3:

Οk, ok… :cold:

Οπως το βλεπω εγω μια προταση για 8 εκ. ευρω δυσκολα μπορεις να την αρνηθεις. Βεβαια ο Νερι ειναι μεγαλη παικτουρα και ας λενε οτι θενε οι αλλοι…

Το θεμα ειναι αν ο ιδιος θελει να παει. Αν θελει να φυγει και του το αρνηθουν θα ειναι διπλο το κακο αφου θα υπαρχει στην ομαδα ενας δυσαρεστημενος παικτης και θα εχουν “χαθει” και 8 εκατομμυρια. Και ειναι αληθει οτι με τοσα λεφτα η ομαδα μπορει να κανει +2 σουπερ μεταγραφες ακομα…

Παντως εγω ευχομαι να μην φυγει. Πλην Τζολε ειναι πλεον ο παλιοτερος στην ομαδα και παικτικως τον γουσταρω με τρελα!

Κοιτώντας το καθαρά οικονομικά και εγώ καταλήγω ότι πρέπει να τον δώσουμε. Τον έχουμε όμως από τα 16 του στην ομάδα του και είναι παίκτης που ξεχωρίζει… Σκατά. Τελικά πάλι σε δίλημμα είμαι :frowning: :frowning:

Το καταλαβαινω το συναισθηματικο. Αλλα καποια στιγμη πρεπει και ο ΟΣΦΠ να μπει στην λογικη του πουλαω και αγοραζω. Το ειχε κανει καποτε με τον Γεωργατο και τον Ζαχοβιτς, το εκανε και περσι με τον Τουρε (εστω κι εξ αναγκης και με λαθος τροπο)…

Υπαρχει ομαδα που να πρωταγωνιστει και να μην ειναι στο παιχνιδι των μεταγραφων? Και να σου πω κατι ας το παμε με ανταλλαγη. Θες Σαχταρ τον Νερι? Ωραια, αν θελει κι αυτος να ερθει, δωσε μου 2 εκ και τον Ματουζαλεμ. Κι ετσι καλυπτεσαι στα χαφ και εχει +2 εκατομυρια να βρεις αξιολογο επιθετικο…

Ξαναλεω, ΔΕΝ θελω να φυγει ο Νερι. Αν ομως ο ιδιος το θελει (γιατι φανταζεστε οτι θα παρει και 3πλασια ισως χρηματα απ οσα παιρνει στον Ολυμπιακο), τοτε ειναι κριμα να χαθει η ευκαιρια να μπει η ομαδα στο πανευρωπαϊκο παιχνιδι των μεταγραφων…

Πολύ σωστός αλλά το θέμα είναι το ποιος θα κάνει τις μεταγραφές στον Ολυμπιακό σε κάθε περίπτωση…

O Iβιτς δε νομίζω να σας χαλάει…

Απ οτι εχω καταλαβει Νουνιεζ και Γκαλετι τους εφερε ο Ιβιτς. Οποτε ειναι ξεκαθαρισμενο…

To διατύπωσα λάθος, έτσι είναι το σωστό:

Πολύ σωστός αλλά το θέμα είναι το ποιος θα κάνει τις σωστές και ουσιαστικές μεταγραφές στον Ολυμπιακό σε κάθε περίπτωση…

Βέβαια ακόμα δεν έχουμε δει Νούνιες αλλά τόσα χρόνια όλο λάθη κάναμε στις μεταγραφές, γι’ αυτό επιφυλάσσομαι.

Εννοειται οτι ολοι μας επιφυλασσομαστε. Εγω πρωτος-πρωτος. Το να κανεις ουσιαστικες μεταγραφες ειναι αλληλενδετο με το να πουλας και παικτες σου. Ολο το συστημα θα πρεπει να δουλευει σωστα…

Τα φιλικά παιχνίδια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ που έχει μέχρι στιγμής οριστικοποιηθεί η διεξαγωγή τους, είναι τα ακόλουθα:

18/7/2007 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - SV Unterhaching (18:30, Penzberg)
22/7/2007 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - FC Plzen (18:30, Jenbach)
25/7/2007 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - MKE Ankaragucu (19:00, Hall)
29/7/2007 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - RCD Mallorca (18:45, Worgl)
6/8/2007 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Πανιώνιος (γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης»)
8/8/2007 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Club Atletico Osasuna (γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης»)
19/8/2007 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Levante Union Deportiva (γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης»)

Μάλλον χάνεται ο Μορφέο… Πάλι καλα…

Ηθελα να ήξερα ποιος προτείνει τετοιους παίχτες τύπου Βέντολα και Μορφέο… Μίζες παίρνουνε??

Τον Μορφέο δεν τον έχω παρακολουθήσει, αλλά ο Βέντολα είναι ΠΑΡΑ πολύ καλή περίπτωση, πόσο μάλλον για Ελλάδα.

Πλάκα κάνεις ετσι??? :lol:

Γιατί ? Παλιά στην Αταλάντα δεν ήταν καλός ? Και το ελληνικό πρωτάθλημα έχει κανένα τρελλό επίπεδο ?

[-o< kati akousa gia Padiani shmera…! makari panagia m na rthei!!!

italos kai kalos epithetikos einai 2 agnwstes lekseis metaksy tous o Ventola mia fouska pou eskase grigora itan… … gia kana amyntiko, kai kana termatofylaka kaloi einai oi italoi… Katenatsio…

p.s. eksairesi o Toti, pou den einai katharoaimos epithetikos kai o Toni (as doume ti tha kanei sti bayern prwta)

Έκλεισε ο Κοβάσεβιτς… Μεγάλος (34), αλλά καλός…