Νομιζω η χειροτερη επιλογη. Μακραν της δευτερης ομως. Και ειναι κριμα γιατι πρεπει ν’ανεβει ο Ολυμπιακος για να τραβηξει και τις υπολοιπες ομαδες.
Θα ηταν κακη επιλογη αν προοριζοταν για βασικος. Αλλα να χεις αλλαγη του Κωνσταντινου εναν παικτη που εχει καριερα σε Ισπανια και Ιταλια και εχει αγωνιστει και σε διεθνεις διοργανωσεις με την Σερβια δεν ειναι λιγο πραμα…
Περιμενε πρωτα να δεις αν θα ειναι αλλαγη. Γιατι κατι μου λεει οτι θα τον φατε τον Κωνσταντινου.
Αν γινει κατι τετοιο θα ναι εγκλημα. Αλλα το θεωρω απιθανο…
Μαύρη μέρα για τον Ολυμπιακό. Ο Μάριτς όχι μόνο έφυγε, αλλά έκλεισε και στη Λάρισα… Επίσης με Κοβάσεβιτς στο ρόστερ, είναι προφανές ότι ο Μπόρχα δεν υπολογίζεται και για να έχει θέση στη δεκαοκτάδα του Ολυμπιακού, θα πρέπει να γίνει αμυντικό χαφ…
Είναι άσχημο όταν τα παιδικά σου ινδάλματα αρχίζουν να παρακμάζουν…
Δε θα κοιμηθώ το βράδυ από τη στενοχώρια μου.
Αν και με συμφέρει σαν ΑΕΚτζή,μα μη φάτε τον Κωνσταντίνου,είναι παιχτούρα!!!Καλά αν φάει πάγκο,αφού επανέλθει από τον τραυματισμό του,στείλτε τον Λεμονή για αποτοξίνωση,κάτι παίρνει και τον χαλάει!
Ξαναλεω μια χαρα η μεταγραφη Κοβασεβιτς. Γιατι επιμενετε να χωριζετε τους παικτες σε βασικους και αναπληρωματικους? Ροτεησον θα γινεται του χρονου στην επιθεση…
Αν οντως ερθει η προταση για καστιγιο απο Βαλενθια στα 12-15 εκ ευρω, τοτε με σωστο ξοδεμα των χρηματων αυτων η ομαδα δεν θα παιζεται του χρονου…
Η Βαλένθια βέβαια, θα έχει ένα πρόβλημα!!!:lol: :lol:
Δε νομίζω τόσα λεφτά, μου φαίνονται υπερβολικά.
Μακάρι βέβαια…
Γιατί εγώ βλέπω τα λεφτάκια να μπαίνουν στην τσέπη του Σώκρατες; Και με τον Γκέο τα ίδια δεν είχαν γίνει με την Ίντερ;
Με τον Γκέο ξεπληρώθηκε ο Ζιοβάνι… Ο Ζάχοβιτς ξεπληρώθηκε με τα του Ζάχοβιτς.
Την επόμενη χρονιά έγινε το οικονομικό άνοιγμα ουσιαστικά, όπου πήραμε Ζε Ελίας, Ζέτεμπεργκ, Άλβες, Πάτσα, κλπ
Το Μεξικό 6-0 την Ουρουγουάη με 2 γκολ του Νέρι! Το πρώτο με πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε ο ίδιος…
Καλό αυτό, μπας και ανέβει περισσότερο η τιμή του. (χλωμό)
Η τιμή του παιδιά έχει ήδη πιάσει πολύ υψηλή τιμή.
Σε 3 ματς του Κόπα Αμέρικα που έπαιξε, βγήκε 3 φορές man of the match και έχει βάλει 4 γκολ. Χθες τον έκαναν αλλαγή στο '54 για να τον ξεκουράσουν…
Μέτριος παίκτης φαίνεται!
Ασε που ειναι και παλιοχαρακτηρας!
Τελικα μαλλον ολοκληρωνεται του Μπραβο και συμπληρωνεται σιγα σιγα η ομαδα. Αν και υπαρχουν ακομα κενα. Τουλαχιστον φετος εχουμε κανει 3 μεταγραφες (οχι ελευθερους)…
Προσωπικα πιστευω οτι χρειαζεται ακομα κεντρικος αμυντικος, αριστερο χαφ και αμυντικο χαφ…
Επισης οποιαδηποτε προταση ερθει απο μεγαλη ομαδα του εξωτερικου για Νερι (και ικανοποιει και τον ιδιον) καλο ειναι να γινει αποδεκτη…
Μωρέ στο ποδόσφαιρο καλά πάμε! Στο μπάσκετ έφυγε κι ο Ζίζιτς!!! Έλεος πια!! Δεν θα μείνει κανείς στο τέλος από την φετινή ομάδα κι ο χοντρός θα λέει πάλι τον Οκτώβρη ότι είμαστε μια νέα ομάδα και χρειάζεται πίστωση χρόνου!
Αμα πει τετοιες αηδιες θα φαει γιουχα και θα φυγει νυχτα! Εγω κανω ακομα υπομονη και περιμενω να δω δουλεια…