Ολυμπιακός

Άντε να δούμε αύριο τη Θρυλάρα, δεν αντέχω άλλο! :stuck_out_tongue:

YΓ: (19:00, ΝΕΤ)

βασανιστική η αναμονή

Νωρίς ακόμα για συμπεράσματα πάραυτα άρεσε ο Νούνιες.

Όσο για τον Μπόρχα δεν έχω όρεξη ούτε να αστιευτώ με την πάρτη του.

Εκεινος ο αριστερος ο Ουγκρος επαιξε καλα…καλο ποδαρι…

Δεν ειδα τιποτα αλλα μην μπαινετε στο τριπακι να κρινετε απο τα φιλικα και περισυ ο ΟΣΦΠ γαμαγε στα φιλικα και μετα δεν βλεποτανε οπως και ο Ρομερο περισυ στα φιλικα ητανε καλος και μετα δεν την παλευε καθολου. Το αστειο με τα φιλικα ειναι οταν παιζουν οι ομαδες με κατι ερασιτεχνικες τοπικες που ριχνουν απο 10 γκολ και πανω και την επομενη οι οπαδικες εφημριδες γραφουν για πολυβολα κανονια και για υπερ-ομαδα που χτιζετε.:lol: :lol: :lol:

Ποια φιλικα ρε, την ομαδα θα την δουμε στο CL και τοτε θα κρινουμε. Τα φιλικα (συμπεριλαμβανομενου και αυτου της 26ης Αυγουστου :stuck_out_tongue: ) ειναι αποκλειστικα για χαβαλε…

Εχεις ορεξη να ριξεις λαδι στη φωτια απο τωρα… καλαααα … :lightsabre: :lightsabre: :stuck_out_tongue:

[SIZE=“4”]ΈΚΤΑΚΤΟ ΑΝΑΚΙΝΟΘΕΝ[/SIZE]

[SIZE=“3”]Ο ΟΣΦΠ κατάφερε να πετύχει τον ΑΘΛΟ κερδίζοντας 6-0 την ομάδα Κολοπετινιτσεθ,του 6ου ομίλου της 8ης κατηγορίας του τοπικού πρωταθλήματος της ουγκάντα.Ύστερα από αυτό το συντραρακτηκό αποτέλεσμα,ειδικοί αναλυτές προβλέπουν ότι η ομάδα θα πάρει το πρωτάθλημα,το κύπελλο,το CL και θα γίνει και ειδική τιμή στην ομάδα να γίνει ο πρώτος σύλλογος που παίζει στο μουντιάλ.Μπράβο ρε πρόεδρε!!:lol: :lol: :stuck_out_tongue: [/SIZE]

Δεν αντέχεις άλλο να την βλέπεις ε? Που να σουν και βάζελος

Φάε τη μνήμη σου *^%$^$%^ emobot! :lightsabre:

Πως το βλεπετε το πρωταθλημα? Παλι στο πειραια το βλεπω να κατηφοριζει… γιατι με τις μεταγραφες που κανουν οι παο-αεκ δυσκολο…:-s

Μπραβο ρε νετ,δειξε τις ματσαρες του Ολυμπιακου με τα φοβερα και τρομερα καφενεια και ασε τα ματς του Αρη με τις ποταπες Μπορντο,Τουλουζ,Παρι,Μονακο,Μαρσειγ χωρις τηλεοτπικη μεταδοση.
Γιεα.

Σσωσστοοοος!! Καθονται και μου δειχνουν τις μπυραριες αντι να δειξουν κανα σοβαρο φιλικο…#-o Εδω ουτε την εθνικη νεων δε δειξανε να ουμ…αχρηστοι ανθρωποι!:thumbdown: :evil:

Ρε παίδες η ΝΕΤ θέλει τηλεθέαση.

Άλλη δυναμική ο Ολυμπιακός κι άλλη ο Άρης. :wink:

Σωστοτατη λογικη.
Τα ματς του Αρη περισυ ομως ειχαν παρα πολυ υψηλη τηλεθεαση.Υψηλοτερη απο αυτα του Ολυμπιακου.
Και μιλαμε για ματς με ελληνικες ομαδες.Οχι με τις καλυτερες γαλλικες,που σε 2 βδομαδες ξεκιναν και το πρωταθλημα τους και ουσιαστικα εχουν ολοκληρωσει το μεγαλυτερο μερος της προετοιμασιας τους.
Αλλα κατα τ’αλλα δεν βλεπουμε ουτε σοβαρα φιλικα ουτε ματς της Εθνικης Ελπιδων,στους 8 του Ευρωπαικου,με Νινη,Δημουτσο,Παπασταθοπουλο,Παπαζογλου,Μητρογλου κτλ κτλ.
Δε λεω,να δειξει και τα φιλικα του Ολυμπιακου.Αλλα με σοβαρες ομαδες,οχι με αμπαλους.Αυτα κανεις δεν τα παιρνει στα σοβαρα.

Λεντέσμα ο? τρίτος

Ακόμη ένας λόγος για να μάθουν οι φίλοι του Ολυμπιακού, τανγκό, είναι ο Κριστιάν Λεντέσμα. Μετά τους Λεονέλ Νούνιες και Λουτσιάνο Γκαλέτι, ακόμη ένας Αργεντινός έρχεται στο λιμάνι για να φορέσει την «ερυθρόλευκη» φανέλα. Ο λύκος που είναι και το παρατσούκλι του Λεντέσμα, όπως πρώτος μετέδωσε ο SuperΣΠΟΡFM 94,6 θα πρέπει ήδη να θεωρείται παίκτης του Ολυμπιακού. Ο 28χρονος Αργεντινός αμυντικός χαφ της Σαν Λορέντσο, τα έχει βρει σε όλα με τους πρωταθλητές και οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως μέχρι Δευτέρα-Τρίτη θα έχουμε και την επίσημη ανακοίνωση, αφού πρώτα έρθει ο παίκτης και υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

«Ευχαριστώ πολύ τους ανθρώπους της Σαν Λορέντσο και τον προπονητή μου, Ραμόν Ντίαζ, που δεν έφεραν αντίρρηση. Ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία για μένα και δεν ήθελα να την χάσω. Είναι πολύ σημαντικό για μένα που θα συναντήσω στον Ολυμπιακό και άλλους Αργεντινούς (Γκαλέτι-Νούνιες) και σίγουρα θα με βοηθήσουν για να προσαρμοστώ», τόνισε χαρακτηριστικά ο 29χρονος Αργεντινός στα ΜΜΕ της πατρίδας του.

H είδηση της μεταγραφής του Λεντέσμα στον Ολυμπιακό, επιβεβαιώνεται και από τις δηλώσεις του προπονητή της Σαν Λορέντσο, Ραμόν Ντιάζ στην «DiarioΗoy»? «Καταλαβαίνω τον παίκτη. Παίζει αρκετό καιρό στην Αργεντινή και για τον ίδιο αποτελεί μεγάλη ευκαιρία το οικονομικό. Γνωρίζει πως δεν μπορούμε να ανταγωνιστούμε τα οικονομικά επίπεδα των ευρωπαϊκών ομάδων», ενώ στο εν λόγω δημοσίευμα αναφέρεται επίσης πως επόμενος προορισμός του Λεντέσμα είναι ο Ολυμπιακός εκεί που θα βρει τους συμπατριώτες του, Λουτσιάνο Γκαλέτι και Λιονέλ Νούνιες.

Οι πρώτες πληροφορίες που έρχονται από την Αργεντινή για το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, αναφέρουν πως πρόκειται για έναν σκληροτράχηλο αμυντικό χαφ, που έχει πολύ καλή τεχνική κατάρτιση με μεγάλες αντοχές. Ο «λύκος», αξίζει να αναφέρουμε πως κατά το παρελθόν έχει αποκτήσει ευρωπαϊκή εμπειρία και συγκεκριμένα κατά την περίοδο 2002-2003, όταν και μεταγράφηκε στην ομάδα του Αμβούργου, χωρίς όμως να καταφέρει να προσαρμοστεί με αποτέλεσμα να επιστρέψει στην Λατινική Αμερική την επόμενη χρονιά.

Το προφίλ του:

Όνομα: Κριστιάν Ραούλ Λεντέσμα
Ημερομηνία γέννησης: 29 Νοεμβρίου 1978
Εθνικότητα: Αργεντινός
Τόπος γέννησης: Σαν Ισίντρο
Ύψος/ Βάρος: 1.74 μ.- 71 κιλά
Διεθνείς συμμετοχές: 1
Αριθμός φανέλας: 28

Η καριέρα του Λεντέσμα σε αριθμούς:

1997-98: Αργεντίνος Τζούνιορς 27συμμ. 0 γκολ
1998-99: Αργεντίνος Τζούνιορς 27συμμ. 0 γκολ
1999-00: Ρίβερ Πλέιτ 13συμμ. 0 γκολ
2000-01: Ρίβερ Πλέιτ 3συμμ. 0 γκολ
2001-02: Ρίβερ Πλέιτ 27συμμ. 0 γκολ
2002-03: Αμβούργο 16συμμ. 0 γκολ
2003-04: Μοντερέι (δαν.) 16συμμ. 0 γκολ
Κολόν Σάντα Φε (δαν.): 17συμμ. 0 γκολ
2004-05: Ρίβερ Πλέιτ (δαν.) 23συμμ. 0 γκολ
2005-06: Ράσινγκ (δαν.) 5συμμ. 0 γκολ
Αργεντίνος Τζούνιορς: 17συμμ. 1 γκολ
2006-07: Αργεντίνος Τζούνιορς 17συμμ. 1 γκολ
Σαν Λορέντζο: 18συμμ. 1 γκολ

Κερδίζει συμβόλαιο ο Λάτσκο

Παίκτης του Ολυμπιακού θα γίνει, όπως όλα δείχνουν, ο Ζολτ Λάτσκο. Ο νεαρός Ούγγρος φαίνεται ότι κερδίζει συμβόλαιο με την ομάδα του Πειραιά, μετά την εμφάνιση που πραγματοποίησε στο φιλικό απέναντι στην Ουντερχάχινγκ, στο οποίο και πέτυχε το ένα εκ των τριών τερμάτων των πρωταθλητών Ελλάδας. Πάντως, οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να τον δουν σε ένα ακόμα παιχνίδι, αυτό με την Πλζεν, την ερχόμενη Κυριακή και μετά θα αποφασίσουν εάν θα παραμείνει στην ομάδα ή θα δοθεί δανεικός.

Λεντεσμα λοιπον για αμυντικο χαφ. Βασικος της πρωταθλητριας Αργεντινης. Οχι ασχημα. Και Λασκο για μπακ-απ του Τζολε και για το μελλον…

Ο φετινος Ολυμπιακος θα ειναι οπως ολα δειχνουν πολυ πιο πληρης και με πολυ μεγαλυτερης ποιοτητας παικτες απο περυσι. Αρκει να δεσει το γλυκο…

στο football manager από ότι με ενημέρωσαν ο παίκτης αυτός τα τελευταία 2 χρόνια έσπερνε!!! Τον είχε πάρα πολύ καλό!!!

ΥΓ. Βέβαια δε ξέρω τη γνώμη του παιχνιδιού για το Λεμονή :stuck_out_tongue:

Παντως αν κατσουμε να συγκρινουμε ποιοι εφυγαν και ποιοι ηρθαν νομιζω οτι οι διαφορες ειναι χαωδεις…

Ανατολακης - Αντζας (ενταξει εδω οχι τοσο χαωδης…)
Μπουλουτ - Μπραβο
Παππας - Γκαλετι
Ταραλιδης - Λεντεσμα
Μπορχα - Νουνιες
Οκκας - Κοβασεβιτς

• οι νεαροι Μητρογλου, Λασκο (αν οντως αποκτηθει), Παπαδοπουλος…

Καλά ναι, αυτό μη το συζητάς καν. Από άποψη βιογραφικών και φέτος έχουμε μακράν την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. (Δεύτερος κατ’εμέ ο ΠΑΟ και τρίτη η ΑΕΚ, με την προϋπόθεση ότι όντως θα πάρουν παίκτες στις θέσεις που ακούγονται).

Είμαι πολύ περίεργος για να δω πώς θα τα πάμε φέτος και πλέον είμαι πολύ πιο αισιόδοξος από ότι ήμουν λίγες εβδομάδες πριν. Βέβαια στο Ch.L. και φέτος δεν έχω προσδοκίες (μου αρκεί να μη βγούμε 4οι ΚΑΙ καταϊδρωμένοι στον όμιλο). Στο πρωτάθλημα από την άλλη θα είμαστε στάνταρ ένας από τους 2 διεκδικητές και είμαστε και φέτος πρώτο φαβορί για τον τίτλο…

Από τις φετινές μας μεταγραφές, στατιστικώς αν το δούμε, κάποια του χρόνου το καλοκαίρι θα φύγει ως αποτυχημένη. Ποια λέτε εσείς? (μη μου πείτε Λάτσκο… από τις σοβαρές μεταγραφές εννοώ)

Εγω ειμαι συγκρατημενος και δεν λεω μεγαλα λογια. Θελω να δω τι ειδους ποδοσφαιρο θα παρουσιασουμε. Με ενδιαφερει η ομαδα να εχει πλανο στο παιχνιδι της…

Οσο για το ποια μεταγραφη θα ειναι αποτυχημενη θελω να πιστευω καμια, ακριβως επειδη ολες ηταν σε θεσεις που δεν ειχαμε παικτες προκοπης. Οποτε ποσο χειροτερα μπορει να ειναι. Πολλοι θα πουν για Κοβασεβιτς, αλλα για μενα ειναι πολυ καλη μεταγραφη, στη λογικη του οτι παιρνεις για αναπληρωματικο φορ εναν παικτη που σκοραρει με σχετικη συνεπεια σε Ιταλια και Ισπανια εδω και πολλα χρονια. Αρκει να ειναι υγιης…