Δεν ήταν απλά κακός χτες, ήταν άθλιος.
Μόνο από δεξιά παίζανε αυτοί.
Στον επαναληπτικό θα έπρεπε να παίξει ο Παπάζολου, αλλά είπαμε.
Στον ολυμπιακό όλοι είναι ίσοι αλλά οι ισπανοί είναι λίγο πιο ίσοι από τους άλλους.
Δεν ήταν απλά κακός χτες, ήταν άθλιος.
Μόνο από δεξιά παίζανε αυτοί.
Στον επαναληπτικό θα έπρεπε να παίξει ο Παπάζολου, αλλά είπαμε.
Στον ολυμπιακό όλοι είναι ίσοι αλλά οι ισπανοί είναι λίγο πιο ίσοι από τους άλλους.
ε καθενας με τα κολληματα του ρε συ κρις! δεν το ξερεις? και ο παπαζογλου οπως ειχε παιξει στο εκτος με ρουμπιν ηταν πολυ καλος παντως. πρεπει αν παρει ευκαιριες πιο συχνα για καλυτερο ροτεισον.
Παντως οφειλουμε να ανγνωρισουμε στον Βαλβερδε οτι περαν του Μαρκανο,εχει κανει τα περισσοτερα κολληματα του στην ακρη.Ο Μακουν πλεον ειναι σχεδον βασικος,ο Φουστερ εχει να παιξει στο πρωταθλημα βασικος εδω και παρα πολυ καιρο και μπαινει μονο οπου χρειαζεται,πλεον η ενδεκαδα ξεκιναει απο το Μανιατη,δεν ειναι και μικρα πραγματα αυτα.
Επισης,πιστευω πως πλεον ο Αβρααμ ειναι απο τους καλυτερους σεντερ μπακ στην Ευρωπη,βλεπω δηλαδη το κεντρικο αμυντικο διδυμο της γιουναιτεντ ή ακομα και τον Πεπε στη Ρεαλ και με πιανουν τα γελια(ή τα κλαμματα οσον αφορα την πρωτη:p).
Αν και ούτε εμένα μου αρέσει ο Μαρκάνο και σε μεγάλο βαθμό του χρεώνω και την ήττα στην Ξάνθη, καλώς ή κακώς ήταν βασικός σε Τούμπα, Ρωσσία και Ουκρανία όπου δεν δεχτήκαμε γκολ. Σκεφτείτε το ενδεχόμενο εμείς να έχουμε κόλλημα με τον Μαρκάνο γιατί θέλουμε κάτι καλύτερο κι όχι ο Βαλβέρδε που επιλέγει να μην χαλάσει ένα σχήμα που δουλεύει στα δύσκολα ματς.
Έτσι κι αλλιώς ο Μαρκάνο δεν είναι πολύ χειρότερος του Χολέμπα. Σιγά το κόλλημα δηλαδή. Κόλλημα ήταν του Ρεχάγκελ που προτιμούσε να βάλει τον απροπόνητο Μπασινά λίμπερο στη θέση του τραυματία Δέλλα, από το να φωνάξει στόπερ από τον Ολυμπιακό.
Το πρόβλημα του Μαρκάνο είναι ότι αφενός όταν παίζει αριστερό μπακ, επειδή το παιδί στόπερ είναι και στόπερ νιώθει, τραβιέται μέσα στην περιοχή και ο αντίπαλος δεξιός ακραίος κάνει πάρτυ. Και χτες το γεγονός ότι αυτοί δεν έκαναν ούτε ένα γέμισμα της προκοπής (και ο Αβραάμ καθάριζε τα πάντα) δεν αναιρεί ότι απο την αριστερή πλευρά μας ήμασταν χωνί.
Το άλλο του πρόβλημα είναι ότι είναι άτεχνος ακόμα και στα αμυντικά του καθήκοντα. Τα διωξίματά του είναι σχεδόν πάντα αδύναμα και δίνουν δεύτερες ευκαιρίες. Επίσης, το ότι δεν έχουμε πληρώσει κάποια από αυτές δε σημαίνει ότι θα γίνεται πάντα αυτό.
Του αναγνωρίζω κάποια καλά στοιχεία όπως ότι στο 1-ον-1 κλείνει καλά το οπτικό πεδίο στον επιθετικό ή ότι αρκετές φορές βγαίνει πρώτος στη μπάλα, απλά ελπίζω να μη χαθεί σημαντικό ματς επειδή ο Μαρκάνο δεν έδιωξε σωστά για 1000ή φορά η επειδή ο δεξιός ακραίος των άλλων βρήκε ένα αεροδρόμιο άδειο μπροστά του.
1002 κακα εχει ο μαρκανο (απολυτο 0 μπροστα, χανει την αυτοσυγκεντρωση ευκολα, αδυναμα διωξιματα, μια εφεση στο ΖΑΤΣ κ.α.) αλλα χθες μια φορα περα απο 1-2 φασεις μια χαρα επαιξε, αμυντικα μιλωντας παντα ε. το πως κλεινει μεσα δεν ειναι προβλημα του μαρκανου ρε συ, οποιαδηποτε ομαδα που παιζει για να κρατησει αποτελεσμα, οπως καναμε χθες, πρεπει να κλεισει τις αποστασεις, οποτε ο μαρκανο αναγκαστικα εδινε μετρα και με εναν μπακ της μεταλιστ να παιζει στο θεο οπως χθες θα βγουν αναγκαστικα σεντρες. ακομα και ο σοσα δηλαδη ο,τι εκανε στο ματς ηταν σεντρες απο πλαγια γραμμη, αν και 1-2 τις εκανε με πολυ χρονο, ε οχι και χωνι. ας σκεφτουμε επισης οτι απο αριστερα επαιζε ο jackson 5 ταισον που δεξης πρεπει να ειναι και εκλεινε συνεχεια μεσα. τα βρηκαν σκουρα στο πρωτο απο τα αριστερα και αλλαξαν πλευρα στο 2ο.
τεσπα για να μην πολυλογω αλλο, να πω πως ειμασταν χωνι αν τον περνουσε καποιος εξτρεμ επανειλλημενα, αλλα χθες μια χαρα ηταν ο μαρκανο. τον οποιο ουτε εγω τον παω παντως
…υπάρχει και ο Παπάζογλου…ο Μαρκάνο πάλι αριστερό μπακ, θα τον βάλει…έτσι νομίζω τουλάχιστον:):!:
δυσκολακι, μαρκανο στοπερ και χολεμπας αριστερα θα βαλει.
αυτο πιστευω και εγω
Xρονια πολλα μωρη ομαδα :!:
Χρόνια μας Πολλά! 8)
Καλά τα γιορτάσαμε την Πέμπτη το βράδυ αλλά θέλω δώρο και από την ομάδα μπάσκετ σήμερα! :roll:
Τι μπάσκετ μωρέ.Μπάλα με σπυριά.
Εύκολη ήττα σήμερα.
ΠΑΟ και ΚΕΔ έχουν πράγματα να αποδείξουν.
δεν περιμενατε ουτε το ημιχρονο αυτη τη φορα;
μωρέ καλά σας κάνει ο Τσάκας
Τσίμπησαν αμέσως :!:
Έδιτ: By the way, τρομερές οι άμυνες του Ντόρσει στα πικ εν ρολ, χρόνια είχαμε να δούμε τέτοιον ψηλό.
Σσσσσσσσσσ κάντε ησυχία, κοιμάται ο Ντούντα. Τέτοιο ρεσιτάλ μαλακίας ειλικρινά δεν έχω ξαναδεί, καλά να πάθετε, μια του κλέφτη (στο πρωτάθλημα) δυο του κλέφτη (Εφές) τρεις και άντε γαμήσου Ίβκοβιτς
Περάστε κόσμε, έχουμε γενέθλια, κερνάμε κύπελλα :!:
Πω αυτός ο στόκος ο σπήκερ είναι ακόμα πιο εκνευριστικός και από το ότι δώσαμε το παιχνίδι…
ο emo ολυμπιακος γουσταρει τις αυτοκτονιες!