Ολυμπιακός

είναι λίγο φάουλ, έτσι; http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Vgf6qzfdjWI

…και ο Παπανικολαου ουτε καν διαμαρτυρεται ??

Να σου πω εκείνη την στιγμή ούτε εγώ το παρατήρησα με τα νεύρα που είχα! :stuck_out_tongue: Αλλά εσένα πως σου φαίνεται;;;

Δεν φαινεται απο την τηλεοραση. 'Η μαλλον ειναι παραπλανητικο απο την τηλεοραση.
Δηλαδη μονο και μονο επειδη πεφτει κατω ο παικτης δεν σημαινει οτι του εγινε φαουλ.

Γι’αυτο σου λεω οτι απο τη στιγμη που ο Παπανικολαου ουτε καν αντεδρασε (στην φαση που θα του εδινε το κυπελλο), σημαινει οτι δεν υπηρξε κανενα απολυτως φαουλ.

Το παιχνίδι το δώσαμε . Όχι μόνο χάσαμε διαφορά 13 ποντων αλλά κάναμα τα παντα λαθος στο τέλος. Ο τίτλος του βίντεο υπερβολικός…Εξάλλου έχουμε ζησει το non call :lol:

Εγω πιστευω πως ο Σπανουλης φερει μεγαλη ευθυνη για το σημερινο.Δε θυμαμαι ουτε ενα ματς με τον ΠΑΟ που να ειναι καθοριστικος απο τη στιγμη που ηρθε.Ειδικα στην τελευταια επιθεση που εχεις 15 δευτερολεπτα και τη διαφορα στον ποντο,οφειλεις να το παρεις πανω σου,αφου εισαι ο ηγετης αυτης της ομαδας.Αντιθετως εδωσε την μπαλα,οι παικτες παγιδευτηκαν και τελικα μειναμε με το σουτ της απελπισιας στο τελος που φυσικο ηταν να το χαναμε.
Η απειρια φανηκε και σημερα,αλλα ισως η αυτοκρατορια του ΠΑΟ να φτανει στο τελος της πιο συντομα απο οτι περιμεναμε,με αυτην την ομαδα.

Γιατι τοσα χρονια μαζι,ο Ομπραντοβιτς τον εχει μαθει και ξερει πως να τον κλεινει!:wink:

Ομως κρυβεται και απο μονος του.Ειδικα στην τελευται επιθεση που η μπαλα παει στα χερια του Μαντζαρη,δεν κανει καν κινηση για να ξεμαρκαριστει.

Αυτο ειναι οντως κατι παραξενο.Ενω αυτος επρεπε να παρει πανω του την επιθεση δεν το εκανε.Ισως γιατι μετα τη χαμενη βολη του Διαμαντιδη(νομιζω) δεν του δοθηκε η μπαλα και ο Παπανικολαου πηγε να το κανει μονος του.Εικασιες που δεν εχουν και μεγαλη σημασια.Το θεμα ειναι οτι χασαμε ενα σημαντικο κυπελλο που θα μας ανεβαζε πολυ ψυχολογικα και μας εδινε αυτοπεποιθηση.

Παιδια, υπαρχει και κατι που λεγεται ‘‘πιεστικη αμυνα πανω στον σταρ της ομαδας’’. :wink:

Αυτο ειπα.Ο Ομπραντοβιτς τον ξερει καλα.Οπως και πολλοι του παναθηναικου.Χωρις τον Σπανουλη ο Ολυμπιακος δεν μπορει να αναπτυχθει και τα χανει μετα απο εντονη πιεση!

Ψαγμένη τακτική,για εξήγησε λίγο

Μα τι βλακας θεε μου ! Τι δεν καταλαβαινεις μωρε.

2 πνευμονες - 2 χερια - 2 ποδια εχει και ο Σπανουλης.
Αν σε ολο το ματς τον πιεζουν ασφυκτικα, για λιγα λεπτα ο καθε παικτης απο τους 3-4 που εναλλασσει πανω του συνεχως ο ομπραντοβιτς, ωστε να ειναι συνεχεια ξεκουραστοι οι παικτες του παναθηναικου που εχει μεγαλυτερο βαθος παγκου, τοτε λογικο ειναι στην τελευταια επιθεση να μην εχει και τις αντοχες και το καθαρο μυαλο ωστε να βγει σωστα το υποτιθεμενο συστημα για να τελειωσει αυτος την φαση.

Αυτο που ηθελα να πω ειναι οτι οι ολυμπιακοι δεν πρεπει να ριχνετε τις ευθυνες στον Σπανουλη για το γεγονος οτι καθε φορα που αντιμετωπιζει ο οσφπ μεγαλες ομαδες δεν βαζει 20 ποντους και δεν κερδιζει μονος του τα παιχνιδια.

Σε δουλεύω μωρέ:p

Πάντως αυτό που λες στο τέλος είναι σωστό:!:
Δεν υπάρχει περίπτωση ο Σπανούλης να μπορέσει να βάλει άνετα 30 πόντους στον ΠΑΟ κτλ.Αν κάπως μπορεί να δώσει την νίκη είναι γνωρίζοντας πως ξέρουν και την παραμικρή του κίνηση,να σπάει την μπάλα και να μοιράζει παιχνίδι.
Το είχε κάνει και στο ΟΑΚΑ σε ένα break όπου είχε παίξει υποδειγματικά

Αν θεωρεις μικρα ματς τα ευρωπαικα που ο Σπανουλης κανει παπαδες οκ.

Με ποιες ομαδες ομως ? Σιγουρα σε αυτες τις ομαδες, απεναντι στις οποιες εχει κανει παπαδες, δεν υπαρχουν αμυντικοι και αμυντικη τακτικη επιπεδου παναθηναικου.
Επισης ειπα οτι αυτο δεν μπορει να το κανει συνεχεια. Σε μεμονωμενα παιχνιδια φυσικα μπορει να το κανει.

Η σημαντικοτερη διαφορα ομως ειναι οτι εδω μιλαμε για παιχνιδι-τελικο που παιζεται κουπα και οχι παιχνιδι οπως ολα τα αλλα.Αν παρατηρησεις στους τελικους γενικα (δηλαδη στα κρισιμοτατα παιχνιδια που τα αμυντικα συστηματα πεφτουν ολα πανω τους), οι ‘‘καλυτεροι’’ παικτες δεν σκοραρουν συνηθως τους ποντους που σκοραρουν απεναντι στις ιδιες ομαδες σε ενα ματς της regular season πχ.

Θα προτεινω στην ΚΑΕ να με προσλαβουν αμισθι να καθομαι στον παγκο να ξυπναω τον παππου… Δεν εχει νοημα να στεκομαστε στο αν ηταν η οχι φαουλ στον Παπανικολαου (δε φαινεται απο το βιντεο κατι καθαρα, αλλα δεν θα τους μαθουμε και φετος τους βαζελους οτι οποτε χρειαζονται σφυριγμα το παιρνουν, αρα πρεπει να μαθουμε να ζουμε με αυτο). Ο παππουλης εχει αλτσχαιμερ μαλλον και υπνηλια, τον ευχαριστουμε για το 1997 αλλα του φευγει πλεον βαλσαμωμενο πουλι απο το χερι και τα νευρα μου/μας εχουν γινει κροσια… Ο ανθρωπος ειναι απεριγραπτος ΜΑΛΑΚΑΣ, ατελειωτος, ανεξαντλητος… τον ξεβρακωνει ο κουμπαρος και δεν ντρεπεται καθολου, φιλοδοξια μηδεν… αντε καλα κρασια με τον κουμπαρο, Ντουντα

Υ.Γ. Συνεργατες δεν εχει γαμω την κοινωνια μου? Η ειναι και αυτοι αχρηστοι, η τους εχει γραμμενους, δεν εξηγειται

Aυτά ακριβώς! Χρόνια είχα να εκνευριστώ τόσο βλέποντας Θρύλο όσο στα τελευταία λεπτά της 4ης περιόδου χθες…
Ήμαρτον… [-X

Δεν έχω καθαρό μυαλό να σκεφτώ οτιδήποτε, δεν έχω φωνή να μιλήσω, δεν έχω όρεξη να δω το ματς ξανά. Μου φταίνε όλα και τίποτα. Είμαστε άξιοι της μοίρας μας…

…αυτά τα δύο με εκφράζουν απόλυτα:):!: