Ολυμπιακός

Μια χαρά του δόθηκε η μπάλα και την ξεφορτώθηκε αμέσως γιατί είναι τόσο μικρόψυχος παίκτης που προτιμά να χάσει η ομάδα του με 20 πόντους, παρά να χάσει με έναν επειδή αστόχησε αυτός στην τελευταία επίθεση.

Φαίνεται ο χαρακτήρας του, όταν δυο φορές του πασάρει τρομερά ο Πρίντεζης και αυτός σκοράρει δυο εύκολα καλάθια και ο μπιλάκος ούτε καν τον κοιτάει μετά -πόσω μάλλον να τον δείξει με το δάκτυλό του εν είδη ευχαριστίας όπως κάνουμε ΟΛΟΙ μας ακόμα και στα 3-ον-3 μεταξύ μας.

Και μετά μου λέτε εμένα γιατί νοσταλγώ τον Γκριρ της διετίας 2007-09.

Η άποψή μου για τη φετινή ομάδα μπάσκετ είναι η παρακάτω…

η τελευταια επιθεση τι ακριβως ηταν? ειχαν 20 δευτερολεπτα νομιζω, τι ακριβως πηγαν να κανουν?

τεσπα το λιγοτερο ειναι το κυπελο, θεσμος παρωδια, θα δειξουν στα playoff τι ομαδα ειναι (λες και το πρωταθλημα δεν ειναι και αυτο θεσμος παρωδια με 2 ομαδες…)

Μπας κι έχει βρει κανείς λινκ της προκοπής?

μπαΑαΑ αυτο με το λετ ον δεξιά βλέπω. αλλά έτσι και αλλιώς κωλοβαράμε επίθεση δεν θέλουμε να βάλουμε άλλα γκολ :stuck_out_tongue:

Το let on παιζει καλουτσικα τωρα,αλλα που και που τρωει κολληματα

ο Μιραλας θα βγει πρωτος σκορερ φετος

Τι να πω, αν δεν κερδίσουμε αυτό το πράγμα την άλλη αγωνιστική θα τρελαθώ…

ΔΕΝ θα κερδισουμε,γτ πολυ απλα δν χρειαζεται πια.

μια χαρα χρειαζεται αν ειναι να εχει μια ευκολια στο γιουροπα

Και όπως κάθε χρόνο , εθιμοτυπικά πλέον : http://www.youtube.com/watch?v=Gk-lOS7TasE

Αν φερεις στο μυαλο σου τα αποτελεσματα που εχει φερει ο Βαλβερδε στα εκτος εδρας ντερμπι,θα δεις οτι εχει βαση αυτο που λεω.

Φυσικα δν λεω πως δν μπορουμε να κερδισουμε,αλλα οσοι κανουν σχεδια και τριαροτεσσαρες νομιζω θα απογοητευτουν.Ετσι το βλεπω εγω,Γουι γουιλ σι .

…λογικά ο π.α.ο. θα τα παίξει όλα για όλα, και για το γόητρο, και για να ξαναμπεί στο πρωτάθλημα…μετά από γιουρόπα θα πρέπει να φανούμε διαβασμένοι, και όσο γίνεται ξεκούραστοι:):!:

Νυν υπέρ πάντων ο αγών (και) σήμερα και αφήνουμε τα κατακάθια του ελληνικού ποδοσφαίρου να μιλάνε για μπαρούτι (γελάει ο κόσμος) στην ατμόσφαιρα του κυριακάτικου “ντέρμπι”.

παιζει να ειναι πιο δύσκολο το ματς που έχετε σήμερα απο το πρωτο.αμα κάνει και ανοίγεται πολυ ο ολυμπιακός το έχουνε αυτοί.
στα κλειστά δεν μπορούν.

ειναι πιο δυσκολο ετσι κι αλλιως. η μεταλιστ κυνηγαει δυο γκολ. αν εμεις βαλουμε ενα μονο, παλι περνανε. τεσπα, σοβαροι αν ειμαστε απο την αρχη, να κλεισουμε καλα το κεντρο και βλεπουμε.

Το σημερινό παιχνίδι είναι σαφώς πιο εύκολο από αυτό της προηγούμενης εβδομάδας γιατί τώρα ο Ολυμπιακός ξέρει με τι αντίπαλο έχει να κάνει. Ξέρει πως πρέπει να αντιμετωπίσει τη Μέταλιστ για να πάρει το αποτέλεσμα που θέλει, έχει το προηγούμενο της εμφάνισης στο Χάρκοβο και το know how για να κρατήσει το μηδέν στην εστία του. Το βασικό ζητούμενο είναι η σοβαρότητα και ο Βαλβέρδε αποτελεί εγγύηση γι’ αυτό.

οπως και να εχει αυτοι δεν εχουν να χασουν τπτ θα παιξουν επιθετικα.θελει προσοχη για να μην μας ερθει κανενα γκολακι απο το πουθενα

δεν νομιζω τακη… το σημερινο ειναι το πιο δυσκολο παιχνιδι για φετος, μεχρι το επομενο. Ειναι γνωστο οτι παιζουν καλυτερα εκτος εδρας, οι συνθηκες που θα επικρατουν ειναι καλυτερες (μιλαω για καιρο και το γρασιδι στο γηπεδο που ειναι τελειως διαφορετικα απο αυτα στην Ουκρανια), και γενικα επικρατει το γνωστο κλιμα ¨’πια Μεταλιστ, εγω εχω ηδη κλεισει εισητηρια για βουκουρεστι κτλπ’.

Σημερα, δεν παιζει ο Μελμπεργκ που σημαινει οτι πολλα θα εξαρτηθουν απο την αποδοση του Μαρκανο σαν σεντερ μπακ, που δεν ειναι και οτι πιο αξιοπιστο εχουμε… Επισης, εχω αρκετες επιφυλαξεις για τον Ιμπαγασα. Και για Μιραλας, αλλα αυτο ειναι προσωπικο κολλημα.

Αν μπει γκολ μεχρι το 30’ κατι, εχουμε περασει. Αλλιως, βλεπω ντεζα βου οπως με λιβερπουλ, η ακομα χειροτερα γιουβεντους.

Ποιός είναι ο τακης ρε παιδιά; :-k