Ολυμπιακός

αυτο!

Πωπώ φίλε, πού τα σκέφτεσαι αυτά τα πετυχημένα, η ψυχή της πρέας πρέπει νάσαι :!:

Πάντα έγκυρος.:p#-o
Έπρεπε να το καθαρίσει στο πρώτο που έπαιξε μπαλάρα.

Αρχιδια καλαβρεζικα…για γελια ρε το 2ο ημιχρονο, για γελια…οτι κι αν καναμε στο πρωτο μεσα σε μιση ωρα το γαμησαμε τελειως…ξεφτιλιστηκαμε μονοι μας

tyler ο μεγιερι δεν ηταν τοσο κακος, ειδικα σε αντανακλαστικα μια χαρα. επιασε και το πεναλτυ. αλλα εκανε συνεχως το ιδιο σφαλμα, δεν εδινε την μπλα σε πρωτο παιχτη και βαραγε βολε. αυτο πρεπει να το διορθωσει.

And your point is? Ποσο αξιολυπητοι ειστε ωρες ωρες εσεις οι αντιολυμπιακοι ρε φιλε…σας τσουζει τοσο πολυ οταν ο ΟΣΦΠ εχει επιτυχιες στην Ευρωπη που οταν χανει βγαζετε ολη τη γαμω-χολη σας και το κομπλεξ σας

μαλακα langgg εισαι για πολλα μπουκετα…

Ηρεμααα…

Κακος ηταν ο Μεγιερι σημερα.Φταιει και στα δυο γκολ.
Στο πρωτο βρηκε πανω του η μπαλα και στρωθηκε στον Κατσαπλια 1
και στο δευτερο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να ακουμπησει αντιπαλος την μπαλα
στην μικρη περιοχη σε κορνερ.Και ετσι την εβαλε ο Κατσαπλιας 2.
Χασαμε με δυο ξεφτυλλισμενα γκολ απο μια ομαδα που μας εκανε
σοβαρη ευκαιρια στο 60 του δευτερου ματς.Τωρα πεφτουν τα προστιμα Βαγγο
οχι με την Ξανθη.

Αν χάσει το ματς την Κυριακή θα αγχωθεί πολύ πιστεύω…Αλλά είμαστε αρκετά άμπαλοι για να κάνουμε μόνο νίκες ως το τέλος.

Τεραστια απωλεια ο Aβρααμ για το επομενο ματς

Ρε μαλακα Langg που ειναι η κωλομαδα σου φετος στην Ευρωπη?
(Ξερω,με περιμενει ποντος τωρα,αλλα ας ειναι)
εντιτ:δεν ξερω τι ομαδα ειναι,αλλα απο το κομπλεξ που βγαζει,σιγουρα δεν ειναι ολυμπιακος και νομιζω πως δεν ειναι ουτε Παοκ.

Απλά αναρωτιέμαι ποιο από τα δύο αυτά γκολ θα είχε φάει ο Νικοπολίδης.

Το πέναλντι το έπιανες και εσύ Samis…άνετα κιόλας…

μαλάκα…έκλασα στο γέλιο :lol:

λίγα τα λογία για την ΑΕΛαρα.

[B]langgg[/B] κουλαρε…δεν είμαστε εδω για να σφαζόμαστε

Ελατε μωρε να πουμε τι καθομαστε και συζηταμε…μπλεξανε τα μπουτια τους εκει χαμω, τοσο στην αμυνα οσο και στην επιθεση, χωνι απ’ τη μια, δεν περναγε ουτε μιση μπαλια απ’ την αλλη ε δεν θελει και πολυ για να παρουμε τον πεοντα…το χειροτερο 2ο ημιχρονο που εχω δει στη ζωη μου

ο langgg ειναι ξενερωτος…θελω να επιστρεψει ο κινγκ-νταηαμοντ13 η καποιο απο τα φεηκ ακαουντς του να γελασει λιγο το χειλακι μας μετα την πικρα απ την ομαδα

Το γραψα και πριν οτι δεν ξερω τι ομαδα ειναι,απλα υπεθετα,η Λαρισα ειναι και η ιδιαιτερη πατριδα μου,οποτε της εχω καποια συμπαθεια κιολας.

Αν και ΑΕΚτζής πάντως, εγώ στεναχωρήθηκα. Άντε καληνύχτα σας.

Αν έχετε βρει βίντεο με τις φάσεις ποστάρετε το please…

Τι κωμωδια τετοια ωρα? Κοιμαται ο κοσμος ρε θα φερουν το 100 :stuck_out_tongue:

Ξεφτιλες ειναι γαμω το κερατο μου…η πρωτη φορα που στενοχωριεμαι ετσι για ματς

Ο Ντεβιτς τι ζορι τραβαει με τον ολυμπιακο και το πανηγυριζει ετσι το γκολ?