άμα το έβαζε το 2-0(σωστά??) ο τζιμπουρ εκεί, θα είχαν τελειώσει όλα.
μαλακία για τον ολυμπιακό που έκανε σχέδια και για μετά. ειδικά όταν βλέπεις οτι φεύγουν μερικές μεγάλες.
η φάση ειναι να τους πάρει απο κατω στο πρωτάθλημα.
…αυτά…και από μένα…τώρα γίνεται το παιχνίδι την Κυριακής παιχνίδι της χρονιάς, και με πολλές ελείψεις…όπως και νά’χει πρέπει να ξεχάσουμε το αποψινό, και να συνεχίσουμε:):!:
Όποιος έχει πρόβλημα με την πλάκα του langg ας το κοιτάξει. Το πρωτοσέλιδο του Πρωταθλητή ήταν γελοίο ήδη από τότε. Το ματς δεν το είδα για να έχω άποψη (ευτυχώς), αλλά και μόνο το να λες δημόσια πως ελληνική ομάδα ήταν για να κάνει 4 προκρίσεις και να φτάσει σε ευρωπαϊκό τελικό, ήταν για γέλια.
[SPOILER][/SPOILER]
Κατά τα άλλα, διαφωνώ με Κρισπ. Υπάρχει ακόμη ένα ματς με τον ΠΑΟ. Μετά από αυτό το ματς ας αρχίσουν τα φιλικά. Πέρσι αποκλειστήκαμε Σεπτέμβρη, φέτος Μάρτη από ΟΥΕΦΑ, του χρόνου στοχεύουμε τουλάχιστον για Μάρτη από Τσ.Λ… Χρειαζόμαστε το πρωτάθλημα για αυτό. Simple as it gets…
Iσχύει. Δεν ξέρω αν το έδειξε η τηλεόραση αλλά πριν εκτελέσει το πέναλτυ ο παίχτης που το χτύπησε καθόταν πίσω από τη βούλα και έσκαγε την μπάλα νευρικά με τα δύο χέρια. Το είπα στους γύρω μου “να δείτε θα το χάσει” και πράγματι η τραγική εκτέλεση ήταν ο κύριος λόγος που το επιασε ο Μέγιερι παρά κάποια φοβερή δική του ενέργεια.
Το θέμα είναι πως μετά από το χαμένο πέναλτυ περίμενα το momentum να γυρίσει υπέρ μας… [-X
Ας μην κλαίμε όμως πάνω από το χυμένο γάλα. Πριν μερικές μέρες οι περισσότεροι συμφωνούσαμε απαντώντας στην ερώτηση του Μοντε "Θα θέλετε τον Ερνέστο ακόμα και αν τα χάσει όλα;"
Είναι η ώρα να δείξουμε και στην πράξη αυτά που γράψαμε.
Τρεις το πρωί πάει γαμώτο σε τρεισήμισυ ώρες χτυπάει το ξυπνητήρι μου…
Χρειάζομαι ένα σάκο του μποξ!
προσωπικα παντως δεν ξερω καν αν θα κατσω να το δω με τον παο…στο κατω κατω ενα πρωταθλημα δεν μου λεει απολυτως τιποτα. σημερα χαθηκε τεραστια ευκαιρια να προχωρησει πολυ στην ευρωπη, που ειναι πολυ δυσκολο να του ξαναπαρουσιαστει. οποτε ναι η χρονια τελειωσε σημερα και για μενα. ας χασουν το πρωταθλημα και ας μπουν ομιλους απο προκριματικα, ποσως με ενδιαφερει…
Πλάκα είχε.Γυρνάω και βάζω tv.Δεν ήξερα ότι παίζεται εκείνη την ώρα και πετυχαίνω τo 1-1.Μετά το γυρνάω γιατί είχε το μικρό μου Πόνυ vol-2,εργάρα.Μετά βάζει διαφημήσεις και το ξαναγυρνάω,κόρνερ,1-2.Ε,εκεί φώναζα Μήτσο-Τάκης ωεωεωε.Κοίταζε η άλλη. :lol:
και για μενα η χρονια τελειωσε χθες.Ο Ολυμπιακος ειχε μια πολυ μεγαλη ευκαιρια να κανει μια ιστορικη πορεια στην Ευρωπη.Γιατι,οκ υπηρχαν πολυ ανωτερες ομαδες αλλα οχι μεγαθηρια.Οπως και να’χει.Μετα το 70 δεν μπορουσαν να τρεξουν.Ολοι ειχαμε κανει ονειρα και δεν ειναι κακο αυτο.
Εκει που μας χρωσταγανε,μας πηραν και το βοδι οι ‘‘ουκρανοι’’.
Aκριβώς αυτό. Εγω δεν ασχολήθηκα με τον ολυμπιακό σαν ομάδα. Και στα δύο πόστ που έκανα ασχολήθηκα με τις κομπλεξικές εφημερίδες του. Ο ολυμπιακός σαν ομάδα δεν με ενδιαφέρει. Ούτε εγραψα για το πως έπαιξε, για το πως έχασε, αν χαρηκα που εχασε κτλ. Δεν με νοιάζει. Απλά υπήρχαν καποιοι που έβγαζαν κατι τέτοια πρωτοσέλιδα και το χειρότερο είναι οτι καποιοι τους πίστευαν κιόλας.
Και αμα δείτε τον πρωταθλητή σήμερα για αλητείες μιλάει
βρε ποιος χεζει τις φυλλαδες? λες και δεν εχουμε ματια και δεν ειδαμε τι μαλακιες καναμε μονοι μας. τα βγαλαμε τα ματακια μας., τεσπα.
πωπω αυτη η ξενερα στο γραφειο πρωινιατικα…
Δεν θα πολυσχολιάσω το χτεσινό, τέτοια πίκρα ειλικρινά ούτε με Γιούβε και Λίβερπουλ. Α, και ο Ολυμπιακός του β’ ημιχρόνου ήταν ο χειρότερος φετινός τουλάχιστον…βάζεις ένα 2ο γκολ στο α’ ημίχρονο και τελειώνεις…