Ολυμπιακός

υπάρχει προπονητής που δεν κάνει λαθη?

…έτσι είναι…αν και ο Βαλβέρδε όταν το παιχνίδι στραβώσει, και το θέλει πάρα πολύ, κάπου τα χάνει…είχε γίνει με την Ανόρθωση την πρώτη του χρονιά και με την Σεντ Ετιέν…αυτό είναι το μειονέκτημά του, κατά την γνώμη μου:):!:

Ξέρω και γώ?
Για πες μου ένα εμφανές λάθος.

Δυο αναγκαστικές αλλαγές είχε.

Να πούμε ότι έπρεπε να βάλει τον Παπάζογλου αντί του Τοροσίδη γύρω στο 75? Να το πούμε, αλλά άμα τα χαφ είναι χώμα και πουλάνε τη μπάλα συνέχεια δεν αλλάζει και τίποτα.

Συμφωνω. Αλλα υπαρχει και η αισθηση οτι μετα το πεναλτυ θα επρεπε να κανει και αλλαγη ωστε να κερδισει και λιγο χρονο ή μετα εστω το 1-1.
Και εσυ θα προτιμουσες να κλωτσανε οι παιχτες σου την μπαλα μακρυα ή να κανουν αυτο που προσπαθησαν αλλα δεν τα καταφεραν να κυκλοφορησουν λιγο το τοπι ?

Και μια ερωτηση για τα παιδια του φορουμ που ειναι Ολυμπιακοι … προτιματε μια καλυτερη συνεχεια στην Ευρωπη ή να ξαναπαρετε το πρωταθλημα ? (αν θεωρησουμε οτι μπορεις να επιλεξεις αν θα τα δωσει ολα η ομαδα στην Ευρωπη ή στο παιχνιδι με τον βαζελο που θα κρινει και το πρωταθλημα…)

φυσικα και προτιμαμε την ευρωπη, αλλα τι να κανουμε αυτη μας τελειωσε αποτομα.
δεν φταιει ο ερνεστος, απο τη στιγμη που βγηκε ο μανιατης μας ειχανε παρει φαλαγγι το κεντρο, βγηκε και ολη η κουραση σκασαμε. απο τη στιγμη που φαγαμε το ενα, θα τρωγαμε και το 2ο. ηταν θεμα λεπτων οπως αποδειχτηκε.

Να ρίξω ένα έξτρα κράξιμο στον Τζιμπούρ, κυρίως για την πάσα που δεν έδωσε ποτέ στον Μιραλάς στο πρώτο παιχνίδι, και δευτερευόντως για το χτεσινό χαμένο τετ α τετ…γενικά περνάει τρελό ντεφορμάρισμα μες στο 2012.

Φταιει ο Ερνεστο παιδες.
Οχι οτι δεν εκανε αλλαγες ή στο στησιμο της ομαδας.
Αυτα μια χαρα ηταν.

Αλλου ειναι το θεμα.Για πολλοστο παιχνιδι αφου βαλουμε το γκολ
οι παιχτες προσπαθουν να βαλουν ολοι γκολ ο καθενας μονος του.
Ας κανουν και καμια προπονηση σε κανα τελειωμα.
Μας απεκλεισε τυπος που την ειδε Πλατινι στο πεναλτυ,εχασε γκολ με
αδειο τερμα.ΕΛΕΟΣ!
Τραβα κανα αυτι μεσιε.Ριξε καμια φωνη.
Πολλες φορες τα ιδια λαθη.

Πανένκα την είδε 8O #-o :lol: , όχι Πλατινί…!!!

Σιγά μην έφταιγε ο Βαλβέρδε επειδή ο Τζιμπούρ δεν μπορεί να κάνει σωστό κοντρόλ στο τετ-α-τετ. Πολύ λίγος για σεντερφορ του ολυμπιακού ο συγκεκριμένος.

Βασικά κλασικά χτες γέλαγα με τα χάλια του οσφπ, αλλά σήμερα έχω πραγματικά προβληματιστεί, όλοι οι γάβροι που ξέρω είναι σα να τους πήδησαν τη γκόμενα, ενώ σίγουρα έπεσε το μεγαλύτερο ευρωπαικό χαστούκι/φάπα που έχει πέσει ποτέ, σε φάση που δε σηκώνεις ποτέ ξανά κεφάλι στην ευρώπη μετά από αυτό.

απόλυτα λογική η ξενέρα που έχουν οι γάβροι.έχασαν την πρόκριση μέσα σε 10 λεπτά.δεν είναι και λίγο.

Το τελευταίο μπορεί και να ισχύει αν αναλογιστούμε τα ευρωπαϊκά χάλια που έχει πλέον ο Παναθηναϊκός με τόσες ήττες στην έδρα του.

Κριπσ συμφωνώ, και δεν το είπα για να κάνω καζούρα ή κάτι τέτοιο, γιατί συνυπολογίζω και τα χάλια του Παο, το μέγεθος “ελληνική ομάδα στην ευρώπη” συναποτελείται από όλες τις ομάδες.

Εγώ όμως έκανα καζούρα. :smiley:

Και διαφωνώ, σιγά το χαστούκι.
Ήταν μια ευκαιρία για κάτι παραπάνω φέτος, δεν έγινε, δεν πειράζει και πολύ στην τελική.

Απλώς, θα περάσει και το ντέρμπι (που το πολύ-πολύ να έρθει Χ, αν δεν κερδίσουμε) και μετά ποιος περιμένει 6 μήνες για το επόμενο ευρωπαϊκό ματς. :frowning:

Η σωστή καζούρα έγινε στο άλλο τόπικ, το τζιφ που πόσταρε ο cynic θα το βλέπετε για έξι μήνες στον ύπνο σας. :smiley:

[I]ρε παιδιά, πολλά και ΑΣΧΕΤΑ λέτε εδώ…[/I]

[U]ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ[/U]: [B]Δεν διαθέτουμε αξιοπρεπές εθνικό πρωτάθλημα[/B], με ομάδες επιπέπδου Άγιαξ/Μπάγερν/Βαλένθια/Μπριζ/Μπαρσελόνα/Μπόκα Τζούνιος/ξερω-γω-τι-άλλο, προκειμένου τόσο ο ΟΣΦΠ, ο ΠΑΟ, η ΆΕΚ, ο ΠΑΟΚ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ σε υψηλό επίπεδο, με μεγαλύτερη πίεση, να ανεβάζουν τον πήχυ από παιχνίδι σε παιχνίδι κ.τ.λ. κ.τ.λ. ώστε μετά να’χουν την ανάλογη εμπειρία να σταθούν σε ευρωπαϊκό η και παγκόσμιο επίπεδο! “Προβάροντας” το παιχνίδι τους απέναντι σε…ομαδούλες της σειράς ([I]ούτε καν για Β΄Εθνική[/I]) τύπου Λάρισα, Οφη, Πανιώνιος, Δόξα Δράμας και λοιπές ([I]σόρυ, αλλά η αλήθεια να λέγεται[/I]) ούτε βελτιώνονται, ούτε ανεβαίνουν σε νέα επίπεδα, ούτε Τ-Ι-Π-Ο-Τ-Α. Το κάζο με ΜΕΤΑΛΙΣΤ ήταν λίγο-πολύ αναμενόμενο: δεν έχουν το εκτόπισμα να παίζουν σταθερά, οργανωμένα, να ανατρέπουν εις βάρος τους καταστάσεις κ.ο.κ…
[B]Όσο δεν αλλάζουν τα εγχώρια δεδομένα με το πουτανομπαχαλοπρωτάθλημα εδώ, προκοπή στην Ευρώπη ΔΕΝ πρόκειται να δουν!!![/B]

Καλά όλα αυτά, ξέχασες να βάλεις όμως τα γκρίζα γραμματάκια που βάζεις στο τέλος κάθε ποστ.

Eγω το μονο που μπορω να χρεωσω στον Ερνεστο ειναι η αδιανοητη κοπωση των παικτων μετα απο ενα ημιχρονο πολλης πιεσης.Στα ματς εδω μεσα με Ρουμπιν και Μεταλιστ η ομαδα πραγματικα κατερευσε στο β’ ημιχρονο.Τζιμπουρ,Φουστερ,Μιραλας(ιδιως οι δυο πρωτοι)περπαταγανε απο το 60 και μετα.

ομαδουλες, παράγκες …ουρανοξύστες και άλλες όμορφες ιστορίες

Queen rulze, aμαρτία να χρεώσουμε στον Βαλβέρδε την κούραση παικτών. Ο Βαλβέρδε φέτος έχει κάνει περισσότερο rotation κι από τον Φερέρ στην ΑΕΚ. Εγώ επαναλαμβάνω κι επιμένω. Δεν έγινε και τίποτα που αποκλειστήκαμε στους 16 του ΟΥΕΦΑ. Η ομάδα σιγά-σιγά χτίζεται. Ό,τι χτίζεται γρήγορα, γκρεμίζεται και γρήγορα.

Από εκεί και πέρα, αν ο ΠΑΟ παίξει όπως την περασμένη Κυριακή, πραγματικά αναμένω μέχρι και τον Αμπντούν να κάνει πάρτυ από την μεριά του Σπυρόπουλου. Θέλω να ελπίζω πως επειδή θα είναι ντέρμπι, θα βάλουν τα δυνατά τους όλοι στον ΠΑΟ και θα δούμε όμορφο ματς (όπου θα κερδίσουμε :p)

βαρέθηκα να το κάνω (ξεκίνα να το κάνεις εσύ) :stuck_out_tongue: :lol: