E καλα,προφανως και δε φερει μεγαλη ευθυνη,αλλα κλαταρουν τρομερα απο ενα σημειο και μετα και το οτι κανει συνεχες rotation κανει τα πραγματα ακομη πιο ανησυχητικα αν αναλογιστουμε οτι οι περισσοτεροι εχουν χρονο ξεκουρασης.
Διαφωνω παντως οτι δεν εγινε και τιποτα,οι πιθανοτητες για κατι πραγματικα καλο ηταν περισσοτερες απο ποτε και αυτο που ποναει πιο πολυ ειναι ο τροπος που ο αποκλεισμος προηλθε.Βεβαια σαφως δεν ειμαι και της αποψης οτι πρεπει να τα γκρεμισουμε ολα,φετος,σε περιπτωση που μεινει και ο Βαλβερδε,μπηκαν οι βασεις για μια εξαιρετικη ομαδα και οι προοπτικες ειναι σιγουρα πολλες.
Εγώ δεν καταλαβαίνω, γιατί οι πιθανότητες για κάτι καλό ήταν περισσότερες από ποτέ… Μπορεί να μου το εξηγήσει κάποιος αυτό; Επειδή για πρώτη φορά είχε ο Ολυμπιακός ομάδα που έπαιζε κάτι μοντέρνο; Ούτε ο πρώτος είναι στην Ευρώπη ούτε αυτός που το έκανε καλύτερα όλων στο ΟΥΕΦΑ… Και τι ήταν αυτό το “κάτι καλό”; Να φτάσουμε στους 8 του ΟΥΕΦΑ; 4; Τελικό; Κούπα;
Ας είμαστε ρεαλιστές. Το βασικό μας φορ δεν ξέσκισε στο μουντιάλ πρόπερσι, η πριμαντόνα μας είναι αλλαγή στο Βέλγιο, ο Φουστέρ και ο Χολέμπας μέχρι πέρσι για πολλούς ήταν ανέκδοτο, ο Ιμπαγάσα είναι παππούς, τα αμυντικά μας χαφ ήταν δεξιά μπακ και είμαστε πρώτοι στην Ελλάδα γιατί οι υπόλοιποι είναι έτοιμοι για πτώχευση και έχουμε 2 εξαιρετικά στόπερ που μαζεύουν κάρτες και δίχως αυτούς στην Ευρώπη έχουμε θέμα…
…και μέσα σε όλα αυτά, παραλίγο να την πατήσουμε απ’τον Πανιώνιο στο Σ.Ε.Φ. και να χάσουμε την πρωτιά…και στο τέλος μας έδωσαν και κάποια σφυρίγματα υπέρ μας,που ήταν ελαφρώς αυστηρά για τον Πανιώνιο:):!:
Νo offence taken. Προχθές νομίζω λέγαμε πως μόνο τα 2 μας στόπερ είναι πραγματικά υψηλό επίπεδο αυτή τη στιγμή. Αλλά και πάλι γιατί να είχα πει πιο πριν πως αυτός ο Ολυμπιακός δεν είναι ομάδα για να φτάσει σε τελικό ΟΥΕΦΑ; Ποιος ο λόγος/νόημα;
Επίσης, δεν τους λέω άχρηστους τους παίκτες του Ολυμπιακού. Μην μου αποδίδεις πράγματα που δεν έγραψα. Και τον Φουστέρ και τον Μαρκάνο και τον Μοντεστό και τον Αμπντούν τους έχω υποστηρίξει. Έχει διαφορά όμως το “είναι αρκετοί για Ελλάδα, τα δίνουν πάντα όλα, καλύπτουν τις τωρινές ανάγκες κι έχουν potential” με το “έχουμε υλικό και ομάδα για μεγάλες προσδοκίες στην Ευρώπη”.
Δηλαδή τι το καλύτερο έχει ο φετινός Ολυμπιακός από την AZ, Bilbao, Atletico Madrid και Schalke? Ομάδες που έχουν παίκτες μεγαλύτερης αξίας, από ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και έχουν επίσης καλούς προπονητές.
Εντάξει ρε παιδιά, προφανώς τα Βουκουρέστια ήταν αστειότητες, αλλά τα ματς γενικά τα παίρνεις ένα προς ένα. Με 0-1 εκτός έδρας και 1-0 εντός από το 15’, όπως και να το κάνουμε έπρεπε να περάσουμε. Όχι τίποτ’ άλλο, απλά για να παίξουμε δυό βραδιές ακόμη. Αυτή είναι η χαρά του ποδοσφαίρου και ίδιως των διεθνών διοργανώσεων.
Το ότι αποκλειστήκαμε είναι αποτυχία για το συγκεκριμένο ζευγάρι, όπως εξελίχτηκαν τα παιχνίδια. Από την άλλη, η ευρωπαϊκή χρονιά συνολικά, μόνο επιτυχημένη κρίνεται κι ας κάνουν καζούρα οι όποιοι ανύπαρκτοι.
Ο Ντέθστερ έχει μεγάλο δίκιο στο ότι πρέπει να πέσει χοντρό χέρι σε Μιραλάς και Τζιμπούρ, προσωπικά θα ήθελα ο Βαλβέρδε να τους πετάξει εκτός αποστολής για το ντέρμπι και γενικά πάγκο όλη την υπόλοιπη σεζόν.
δηλαδή περίμενες πχ την ομάδα να στραβωπατήσει για να βγεις και να πεις “κοιτάχτε,ντάξει είμαστε μέτριοι και το ξέρουμε”? άμα πιστέυεις ότι οι παίχτες σου είναι μέτριοι να το υποστηρίζεις όλη τη χρονιά κι όχι στο στραβωπάτημα.
το να λες ότι μέχρι πέρυσι οι χολέμπας και φουστέρ ήταν ανέκδοτα δείχνει απαξίωση. το να λες επίσης ότι τα αμυντικά σου χαφ είναι πρώην δεξιά μπακ,δείχνει απαξίωση. ναι είναι γεγονός ότι παίζαν μπακ. αλλά και γεγονός είναι ότι οι δύο συγκεκρημένοι είναι μια χαρά-πολύ καλά χαφ.
δε είπες τους παίχτες σας άχρηστους μεν χρησιμοποιώντας τη λέξη, αλλά το ποστ δε που έκανες άφηνε μια αίσθηση “έλα μωρέ που να πάμε τώρα με αυτούς που έχουμε”. το οποιό εγώ το θεωρώ άδικο γιατί ο γαύρος έχει παίξει πολύ ωραία μπάλα κατα διαστήματα φέτος και έχει σταθεί πολύ καλά στην ευρώπη (για ελλάδα δε το συζητάμε, δε τίθεται θέμα “παρασήμου” επειδή πχ μάλλον θα πάρει το πρωτάθλημα".
και το να κάνει πράγματα παραπάνω στην ευρώπη δε σημαίνει να πας να πάρεις το ουέφα σώνει και ντε. ολυμπιακός είσαι, δεν είσαι και κανένα μεγάλο ευρωπαικό μέγεθος για να έχεις τέτοιους στόχουσ. το να βελτιώνεσαι χρόνο εμ το χρόνο πρέπει να είναι ο στόχος σου και το να κάνεις ένα βήμα παραπάνω από τη προηγούμενη φορά.και φέτος ,κατά τη γνώμη μου, ακόμα κι αν αποκλείστηκες χθες έδειξες σαν ομάδα ότι βελτίωσες κάποια πράγματα σε σχέση εμ το παρελθόν. και τα βελτίωσες με τα περσινά ανέκδοτα,τους μπαγκίτες και ταχαφ-δεξιά μπακ. οπότε ,γιανα καταλήξω κάπου, μάλλον για μένα ήσουν λίγο άδικος έτσι όπως το έθεσες.
Ελρικ, διάβασε τι έχω γράψει. Μου προσάπτεις πράγματα που δεν έχω γράψει και μετά υποστηρίζεις όσα υποστηρίζω και τα έχω γράψει εδώ μέσα σήμερα κι όλας.
Εμένα το ερώτημα μου παραμένει προς τους σύγαυρους. Γιατί οι τόσες προσδοκίες; Διαβάζω δηλαδή και τον Σωτηρακόπουλο που καταστροφολογεί και εκπλήσσομαι.
Γιατι η ομαδα στις καλες τις βραδιες πετυχε ιδια αποτελεσματα με αυτα του Λεμονη(τον οποιο χρονια τωρα θεωρουμε ως προτυπο για τον τροπο προσεγγισης του στην Ευρωπη)παιζοντας ομως ακομα καλυτερη μπαλα.Επειδη πηρε τρια σερι εκτος εδρας διπλα.Επειδη επαιζε την Αρσεναλ μες στο Emirates.Eπειδη κερδισε ακρως πειστικα την πρωταθλητρια Γερμανιας η οποια παει και φετος για τον τιτλο.Αυτα πιστευω φτανουν.
Μου επιτρεπεται; το λαθος του βαλβερδε ειναι οτι σε καθε ματς πιεζει σε ολο το γηπεδο στην αρχη σπαταλωντας πολλες δυναμεις. Αν το τελειωσει το ματς εχει καλως. Αλλιως θα κακοπερασει. Ο μπολονι βεβαια π.χ. ειναι χειροτερος αφου θα επρεπε να το ξερει και να το προσεξει στην Τουμπα.
Υ.Γ: κατα τα αλλα ο ολυμπιακος βγαζει αυτοματισμους που ειναι προφανως δουλεμενοι.
Καλα λεει ο Κουιν.Βασιμες ηταν οι προσδοκιες τουλαχιστον για ημιτελικα.Και μονο που αποκλειστικες και ολοι μιλουν για αυτοκτονια κατι λεει αυτο…
Κατα τ αλλα καλα κανουν οι πελατες και οι λοιποι ανυπαρκτοι και κανουν καζουρα,γτ οντως υπερβολες τυπου Βουκουρεστια κτλ , δν ακουγες μονο απο τις φυλλαδες αλλα και απο (πολλους) γαυρους.
πι.ες. Μην παραξενευτει κανεις αν την Κυριακη μετα το ντερμπι δν συζηταμε για το ματς αλλα για καφριλες …
δεν ειναι καθολου λαθος το ο,τι πιεζει σε ολο το γηπεδο, ο ρυθμος του ολυμπιακου σε καθε ματς τα πρωτα 30-35 λεπτα ειναι πολυ δυνατος και ετσι πρεπει αν θες να παιζεις κυριαρχο ποδοσφαιρο.10 τελικες οπως χθες σε αυτο το διαστημα ειναι κατι παραπανω απο ιδανικο. το αν δεν μπορουν να σκοραρουν δεν ειναι δικο του προβλημα, αυτους εχει, αυτους βαζει.
ειναι απλα γελοιο να μιλαμε για ευθυνες βαλβερδε για χθες, ο ανθρωπος εχει φτιαξει τον πιο μοντερνο ολυμπιακο που μπορουσα να φανταστω (του κατσαν 3 υποχρεωτικες αλλαγες και εσκασε το κεντρο, αδιανοητο βεβαια να σκασουν ετσι, αλλα εγινε). για αυτο αλλωστε υπηρχαν και ελπιδες, καθως με μια καλη κληρωση και με τις εμφανισεις του οσφπ, υπηρχε η αισθηση πως μπορουσε να προχωρησει μεχρι 4.
και αυτη η ιστορια με τζιμπουρ μιραλλας καποτε θα εβγαζε προβλημα, δε γινεται να βγαζει συνεχεια η αμυνα τα καστανα απο τη φωτια. ειχαν ενα σερι καμποσων αγωνων με 0 και δεν φαινονται το προβλημα, αλλα να σου καθονται 2 στραβες και μετα κοιτας τι (δεν) εκανες μπροστα.
το λεω απο την αρχη της χρονιας πως εχει προβλημα επιθετικα, αλλα σκεφτομουν τις κλειστες αμυνες. ε ποσα ματς τωρα, σπανια βγαινουν καλες αντεπιθεσεις, ειναι τραγικο να εχεις παικτες σε θεση να κανουν κινησεις και να τραβαει σουτ απο τα 30 μετρα μεχρι και ο μανιατης (για τους αλλους δυο πουταναςγιους δε μιλαω καν). ολο το νοημα της αντεπιθεσεις ειναι η πασα…τεσπα
ας τους πουλησει και τους 2 αν βρει με τα λεφτα που (λενε) τους θελουν και ας παρει 2 φουστερς με 1,5 μυριο και οι 2 απο την καρταχενα, δεν θα με πειραξει καθολου. στο κατω κατω απο αμπαλος εχει βγει ο πιο ουσιαστικος επιθετικος του ολυμπιακου. τουλαχιστον να μεινει ο ανθρωπος και του χρονου και να μην τον φανε.
…αύριο πιστεύεται ότι θα πάει με τον ίδιο τπόπο, πρεσάρισμα απ’την αρχή;…εγώ αυτό πιστεύω, και αν δεν τα φτύσουμε, πιστεύω ότι θά’ναι σωστή επιλογή:):!:
Το βλέπω πολύ δύσκολο για νίκη απόψε, πιο πολύ για χ το κόβω. Ας παίξουν γερά με τσαμπουκά και δεν με ενδιαφέρει! Για να φτιάξουμε λίγο κλίμα και να θυμηθούμε κάποια αξέχαστα διπλά με τον πελάτη!