…έλα ρε Μακούν#-o :!:
ξέρει κανείς αν το συστηματικό θλιβερό θέατρο των παικτών του παο είναι εντολή προπονητή?
Άμα λέω εγώ ότι είναι ο πάτος των οπαδών, συγχύζονται και ποστάρουν πίτσες. :lol:
αντιεξουσιαστική προβοκάτσια!
Αναμενόμενα κακός Ολυμπιακός, αλλά τουλάχιστον αποτελεσματικός. Πήρε αυτό που ήθελε πιο άνετα από κάθε άλλη φορά στο ΟΑΚΑ.
Όσο για τον ΠΑΟ, απλά απαράδεκτος. Έχεις απογοητευμένο και κουρασμένο Ολυμπιακό, γεμάτι γήπεδο και μία τελευταία ευκαιρία για πρωτάθλημα και χάνεις με -σχεδόν- κάτω τα χέρια. Δεν ξανάγινε!
Όσο για τους 50/100/200/πόσους μαλάκες, τα ίδια Παντελάκη μου…
…ξενέρωμα και για την μπάλα που παίκτηκε και για τα γεγονότα και την διακοπή:):!:
Είδες κάρβου που έλεγα ότι μένουν μόνο φιλικά?
Στη δυναμικότητα των αντιπάλων αναφερόμουν.
Εδώ σφύριξε λήξη στο 83’ για να μην χαλάνε άσκοπα δυνάμεις οι παίκτες.
με τρώει να γράψω τι καλά θα ήταν να έληγαν και στα ευρωπαϊκά ματς τα παιγνίδια στο 83 αλλά δεν θα το κάνω
Εκεί είναι κανονικά τα παιχνίδια όχι φιλικά.
Τελικά με το σκάνδαλο για την αναβολή με ΟΦΗ τι έγινε?
Θα παιχτεί κανονικά το ματς ή θα πάει η αρμάδα του αλενατόρε Νικολό ξεκούραστη στο ντέρμπι με τον βάζελο?
Ναι μεν, αλλά:
αν ο Ολυμπιακός δεν έμπαινε σοβαρός σήμερα, αλλά λες και έπαιζε φιλικό, δεν θα φαινόταν τόσο εύκολη η νίκη. Έκανε τον ΠΑΟ να μοιάζει με ομάδα που κυνηγούσε το 0-0 (αν και για να λέμε την αλήθεια ο Βαλβέρδε έχει τη συνήθεια να κυνηγάει το 0-0 στα ντέρμπι όταν έχει το πάνω χέρι στη βαθμολογία, άρα έβαλε κι αυτός το χεράκι του για το σούπα ματς).
Κρίμα όμως για τον ΠΑΟ. Μπήκε μέσα και δεν είχε καμία διάθεση για ρίσκο και μέσα σε όλα, από το πρώτο λεπτό είχαν ξεκινήσει τις διαμαρτυρίες και τις βουτιές, λες και ετοίμαζαν την δικαιολογία.
Περαστικά στους φίλους μας τους βαζέλες, ειδικά σε όλους όσοι βγήκαν και πανηγύριζαν τον αποκλεισμό από τη Μεταλιστ. Για μπάλα δεν έχουμε και πολλά να πούμε αλλά πραγματικά αηδιάζω με Κατσουράνη και τις βουτιές του.
Ολα εδω πληρωνονται…δεν βλεπω το λογο, το κομπλεξ των οπαδων του παναθηναϊκου μετα τις νικες αλλα εν τελει τον αποκλεισμο του Ολυμπιακου απο το Europa League, να αποτελεσει εξαιρεση…
Πω πω ρε φίλε, πόσο ΚΑΚΙΣΤΗ ομάδα είναι αυτός ο βάζελος; Το ματς ήταν ένα χαλαρό και ξεκούραστο διπλό με σβηστές μηχανές! Όσο για τα επεισόδια ένα έχω να πω μόνο, ΚΑΙ αυτό είναι θέμα παιδείας (και για να προλάβω τις παρερμηνείες, τα ίδια έλεγα και για τους δικούς μας πέρσι, απλά τότε δεν ήμουν μέλος του φόρουμ).
Ο ΘΕΟΣ Αλεφερέιρα ανέφερε ΚΑΙ σήμερα στις δηλώσεις του τη διαιτησία! :lol2:
Εδώ γελάμε! :lol::lol::lol:
…οι Θεοί δημοσιογράφοι ρώτησαν τον Βαλβέρδε, αν τα χθεσινά γεγονότα θα επιρεάσουν την απόφασή του να μείνει και του χρόνου…καινούριο Σισέ έψαχναν#-o
:):!:
να σηκωθει να φυγει απο την μπανανια μας.
…τά’χει δει όλα πάντως στη χώρα μας:):!:
…ή μήπως όχι ακόμα;;;
…αν μείνει θα δει κιάλλα…σε όλα τα στάδια:):!: