Ολυμπιακός

10 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΜΕ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Επαιξε τρελο μπασκετακι σημερα ο Ολυμπιακος.Θεωρω οτι την εχετε παρει την προκριση και επισης αν πηγαινε αυτη η Σιενα φαιναλ φορ θα ηταν σκετη αδικια.

Καλά μην την πατήσουμε μόνο όπως πέρσι,αν και αυτό δεν είναι το πρώτο ματς,και σε όλη την σειρά ο ΟΣΦΠ ήταν η καλύτερη ομάδα.Η Σιένα το πήγαινε σβηστό από ένα σημείο και μετά και κοιτούσε το επόμενο ματς.

Μόνο ξύλο την Παρασκευή και λιώσιμο για να μην σηκώσουν κεφάλι

Edit: http://www.youtube.com/watch?v=URA5yy-CgOU&feature=youtu.be :slight_smile:

Αυτό. Κατά τα άλλα μπράβο στην Θρυλάρα μας για σήμερα!

Επειδη το ματς το έπιασα αρχές 4ης περιόδου, το σκορ ήταν έτσι λόγω αμυνών ή λόγω τραγικής αστοχίας;

Λόγω σεμιναριακής άμυνας θρύλου.

Όποιος δεν ήταν σήμερα στο ΣΕΦ έχασε.
Δέκα ποδοσφαιρικά ματς δεν φτάνουν το vibe αυτού του γηπέδου όταν είναι γεμάτο.

To ξέρω πως έχασα, ας όψεται ένας συνδυασμός δουλειάς, υποχρεώσεων και Μπάρτσα! Έχω ζήσει πολλές μεγάλες βραδιές σε γεμάτο ΣΕΦ όμως και την ξέρω καλά την αίσθηση που περιγράφεις!

Μόνο περηφάνια για αυτή την ομάδα που έχει ξεπεράσει το ταβάνι της, τις προβλέψεις μου (και των περισσότερων) στην αρχή της χρονιάς, τα κολλήματα του προπονητή της.

Δεν έχει τελειώσει η σειρά. Την Σιένα θα την βόλευε να μπούμε σαν νικητές την Παρασκευή. Μεγάλη αιτία της διαφοράς είναι και πως η Σιένα το άφησε από ένα σημείο και μετά και κράτησε δυνάμεις για την Παρασκευή. Μην την πατήσουμε όπως πέρσι με Σιένα ή όπως ο ΠΑΟ με την Μακάμπι φέτος. Την Παρασκευή πρέπει να πέσουν κορμιά.

Ό,τι κολλήματα και να έχει, ο Ίβκοβιτς έχει κάνει τη φετινή ομάδα αυτό που είναι.
Ας περάσει και η Παρασκευή όμως (καλά τα λέει ο κάρβου) και τα λέμε αναλυτικότερα.

Συμφωνώ, ελπίζω το περυσινό να μας έχει γίνει μάθημα!

Βεβαια, για οσους εχουμε ζησει καποιες στιγμες στο ΣΕΦ, εστω σε μικρη ηλικια, της δεκαετιας του '90 (με περισσοτερα καθισματα κιολας, σχεδον διπλα στο παρκε), ξερουμε πως απεχει ακομα το ΣΕΦ απο το να ξαναγινει το απολυτο κολαστηριο που ηταν. Ισως να φταιει το οτι ειχα την τυχη ως πιτσιρικας να δω καποια παιχνιδια τοτε απο κοντα και λογω του μικρου της ηλικιας να κουβαλαω και καποιο τραβηγμενο δεος για τοτε. Anyway, ηταν οντως ωραια ατμοσφαιρα σημερα παντως και ελπιζω να προλαβει αυριο ενα φιλαρακι να μου παρει εισιτηριο και για την Παρασκευη, χαζομαρα μου που δεν πηρα προχθες και για τις 2 μερες. Σε ενα τριποντο και σε ενα καλαθι+φαουλ του Μαντζαρη και στο αναποδο καρφωμα του Παπανικολαου εγινε της καριολας.

Ο Σπανουλης ευτυχως απο ενα σημειο και μετα καταλαβε οτι ειχε τσιμεντωσει μπασκετες οποτε επικεντρωθηκε στην οργανωση παιχνιδιου και τα πηγε πολυ καλυτερα εκει. Ο Law καθε παιχνιδι ολο και καλυτερος (με “Breaking The Law” να σκαει στα μεγαφωνα οταν βαζει καλαθι) και ο Μαντζαρης τρομερη περιφερειακη αμυνα σε McCalebb. Dorsey και Antic πυργοι και ο Hines εξαιρετικοτατος

Και ναι συμφωνω, η σειρα ΔΕΝ εχει τελειωσει, τετοιο blackout δεν θα ξαναπαθει η Σιενα και ουτε θα προσγειωνονται τα επιθετικα ριμπαουντ στους παικτες μας. Επισης, προσοχη με τις χαμενες βολες. Καποια στιγμη στο 3ο δεκαλεπτο ειχαμε 0/6 και μπορει σημερα να μην ειχε νοημα, αλλα σε τπτ κλειστα παιχνιδια θα κλαιμε αν χαθουν απο βολες.

Πουτανα ολα την Παρασκευη:!:

πολυ σοβαρη ομαδα ρε φιλε…παντως προσοχη πραγματικα γιατι αν διαβασουν οι παικτες τις εφημεριδες αυριο θα νομισουν πως πηραν τον f4. και το σημερινο αποτελεσμα το διευκολυναν παρα πολυ τα επιθετικα ριμπαουντς (αν και στην ιταλια παλι εμεις τα μαζευαμε). μην την ξαναπαθουμε οπως περσυ, για ονομα. ας ξαναμπουνε με τη διαθεση να παιξουν αμυνα οπως σημερα και σε συνδυασμο με το σεφ, τι στο διαολο, θα το παρουμε.

τεσπα μαλακα σπανουλη ξυπνα γιατι μαλλον θα χρειαστεις την παρασκευη

Αυτο!

:bow: Πολλά, πάρα πολλά μπράβο στην συγκινητική ομάδα μας! Τι να πρωτοσχολιάσεις σε ένα ματς που κέρδισες με 20 πόντους διαφορά και είχες Σπανούλη, Πρίντεζη και Ντόρσει μαζί στους 6 πόντους;;; Όλοι γήπεδο αύριο, θα κάνω τα πάντα για να είμαι εκεί, μιας και περιμένω να γίνει ένα πολύ σκληρό και δύσκολο παιχνίδι. Το σημαντικότερο όλων πάντως είναι ότι αυτή η ομάδα έχει λαμπρό μέλλον και αποπνέει ΥΓΕΙΑ!

Το νου μας αύριο. Ότι έχει καταφέρει η ομάδα είναι τεράστιο. Άξιο συγχαρητηρίων και σεβασμού. Αλλά ταβάνι δεν υπάρχει…

Πάντως για μένα,ναι μεν μην την ξαναπάθουμε(που σαφώς έτσι πρέπει να σκεφτόμαστε,όλοι το ίδιο λέμε)αλλά θεωρώ ότι άλλες οι συνθήκες πέρσι και άλλες φέτος.Δηλαδή δεν είναι τα ίδια ματς.

Επίσης,πραγματικά σας μιλάω,δεν με ενδιαφέρει τόσο το αν αποκλειστούμε εν τέλει.Δεν ξεχνώ τις προσδοκίες μου για την ομάδα τις οποίες είχα τον Νοέμβρη.Αυτό που εγώ θέλω είναι η ομάδα να κατεβαίνει όπως χθες,και γενικά όπως φαίνεται πως κατεβαίνει αφού έχει στρώσει.Εννοώ πως την θέλω μια συμμορία έτοιμη να μπει μέσα και τέλος πάντων να μην χάνει με κατεβασμένα τα χέρια ή να φοβάται.
Αυτό ήταν και το μεγαλύτερο παράπονό μου από τις προηγούμενες ομάδες.

Επίσης ότι και να έχουμε ψάλει στον Ντούσαν,αυτή η ομάδα είναι δικό του δημιούργημα και από τεχνικής απόψεως έχει δώσει ρεσιτάλ ή μάλλον έχει κοουτσάρει σαν παλιός καλός Ντούσαν.Τέτοια άμυνα δεν έχω ξαναδει από τον Ολυμπιακό,και στα 90s ήμουν πολύ μικρός για να θυμάμαι.

Το πιο σημαντικό όπως είπα πριν το ματς είναι η ομάδα να κερδίσει και πάλι τον κόσμο της και να ταυτιστεί μαζί του.
Και δεν θα βαρεθώ να το λέω αλλά η ομάδα,εφόσον ο ΠΑΟ δύει,μπορεί να εκμεταλλευτεί το κενό και μέσα σε 10 χρόνια να στήσει αυτοκρατορία.

μεγάλη αλήθεια :!:

…πολλά μπράβο στην ομαδάρα μας…τι άμυνα ήταν αυτή8O…στο τέλος όμως μας έβαλαν 20 πόντους, άρα αύριο θέλει προσοχή, για να μην την ξαναπάθουμε σαν πέρσι
…τι φάση αυτή του Παπανικολάου8O
:):!:

Ο Μέλμπεργκ ανανέωσε για του χρόνου. Αναμενόμενο, αλλά κυρίως σημαντικότατο.

Εκεί στις πτυσσόμενες γούσταρα πάντα να κάθομαι, δίπλα στη φυσούνα!
Μου λείπει αυτή η αίσθηση του court side seating, το να μπορείς να ενημερώνεις τον Μποντιρόγκα για τις επαγγελματικές δαρστηριότητες της μαμάς του στα γιουγκοσλάβικα από μισό μέτρο… :roll: