Ολυμπιακός

οι ¨επαγγελματιες¨ της ομαδας σου ποσα επαιρναν ταριφα για τις υπηρεσιες που παρειχαν στον Ντεγιαν και την παρεα του; γιατι ηταν τακτικος απ οσο θυμαμαι και μεσα στο μπουρδελακι αλλα και σε κατ οικον επισκεψεις.:wink:

Αχχχ…τι μου θύμησες τώρα… Τι χρόνια κι εκείνα… Αλλά το επάγγελμα δεν αλλάζει ποτέ.

Υπάρχουν στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι δεν γινόταν η νόμιμη απόδοση του ΦΠΑ;

…υπέροχο νέο:):!:

ματσαρα!!!

Τωρα δεν λετε για βολες τιποτα?

ποσο ηρθε?

ΝΑΙ ΘΡΥΛΕ ΜΟΥ :cry:

Τι γαυρίλα ήταν αυτή ρεεεεεεεεεεε;;;;;;;;;;;;;;;;;:vibrate::vibrate:

Φάιναλ φορ ρε. :cry: Όταν το καταφέρνεις αυτό υπό αυτές τις συνθήκες λέγεται ΨΥΧΗ. Θα τα πούμε εκεί βαζελάκια.

[B]Τάσος Μαγουλάς[/B]: Φάιναλ φορ κύριοι. Η μεγαλύτερη έκπληξη των τελευταίτων ετών. Ο Ολυμπιακός που δεν τον είχαμε, όλοι, ούτε για την πρώτη φάση της Ευρωλίγκας πηγαίνει Κωσταντινούπολη. Μαγκιά, έπος. Αυτή είναι η μεγαλύτερη στιγμή των τελευταίων ετών για την ομάδα του Πειραιά. Μπράβο τους.

Προκρίθηκαν παίζοντας στον πιο κρίσιμο αγώνα χωρίς τον Ντόρσεϊ και όμως τα κατάφεραν. Ότι πιο κοντά σε…ηρωϊκή εμφάνιση ήταν αυτό που είδαμε.

Σε 40 ημέρες περιμένει η Μπαρτσελόνα αλλά νομίζω ότι αυτό που πετυχαίνει ο Ολυμπιακός είναι πολύ πιο σημαντικό από 10 φάιναλ φορ. Δημιουργεί την ομάδα του παρόντος και του μέλλοντος.

Ο Σπανούλης σήμερα πήρε τον αγώνα, ο Σλούκας έβαλε όλα τα σουτ, ο Χάινς ήταν συγκλονιστικός. Κυρίως νίκησε η ΟΜΑΔΑ.

Αυτό ακριβώς. Μεγάλη μαγκιά, ηρωική πρόκριση.

(Κατά τα άλλα, κλασσική γκαντεμιά Θρύλου: Στο πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς (μέχρι τώρα) δεν παίζει ο ένας εκ των 2-3 πιο σημαντικών παικτών τον τελευταίο καιρό.)

Συγκίνηση ρε πούστη μου.

Μόλις επιστρέψαμε από ΣΕΦ. Μόνο καβλες ατελείωτες προς το παρόν, τα υπόλοιπα αύριο. Καλό βράδυ και αγωνιστικους χαιρετισμούς σε κάθε τελειωμένο μπασκετικό γαύρο. Πουτανα όλα

μπραβο παιδες!:slight_smile:

TEΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΚΡΙΣΗ,ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΜΑΔΑ!Στην αρχη της σεζον δεν τους ειχαμε για τιποτα(τουλαχιστον φετος)και ομως αυτη η ομαδα κοντρα σε ολα τα προγνωστικα φτανει εκει που οι περσινοι αστερες δεν μπορεσαν.Και το υπεροχο ειναι οτι σου βγαζει μια απιστευτη πορωση και τσαμπουκα που ειναι αδυνατο να μην τη λατρεψεις.Η Μπαρτσα ειναι δυσκολος αντιπαλος φυσικα,αλλα πλεον αυτη η ομαδα μας εχει διαψευσει τοσες φορες που μπορουμε να περιμενουμε-σχεδον-τα παντα απο αυτην!

[size=3][I]Θρύλος νάσαι
και μη φοβάσαι[/I][/size]

Η πιο συγκινητική βραδιά για ολόκληρο τον σύλλογο εδώ και πολλά χρόνια.

Για πες μας εσύ.

Μόνο συγκίνηση για αυτήν την ομάδα.Όποιος άνθρωπος δεν παραδεχτεί αυτούς τους αθλητές,και κυρίως τους τρεις Έλληνες πιτσιρικάδες που απέκτησαν πρώτο ρόλο,είναι είτε κομπλεξικός είτε καθυστερημένος.

Χωρίς λόγια το να βλέπεις άτομα που παίζατε μαζί από τα 14 να κάνουν τέτοια πράγματα,το χάρηκα απίστευτα.Μπράβο ρε

Ισχυει.
Χιλια μπραβο για τον Κωστα τον Σλουκα.
Φαινοταν το παιδι οτι θα κανει σοβαρη καριερα, γιατι πανω απ’ολα ειχε μυαλο στο κεφαλι του.

Η αδερφη του μου φαινεται εχει περισσοτερο μυαλο παντως :stuck_out_tongue:

Και με την αδερφη του εχω παιξει συμπαικτης. :stuck_out_tongue:
( Σε ενα summer-camp, οπου σε καθε ομαδα του τουρνουα εβαζαν και 2 κοριτσια. Περιττο να πω οτι το κατακτησαμε ε…:naughty: )

Πραγματικα για την ηλικια της και για το φυλο της, ηξερε ΤΡΟΜΕΡΟ ΜΠΑΣΚΕΤ. 8O

Τι να σου πω ρε. Εσεις μας τα χατε κανει πλανητες περσι με τις βολες και τις βολες στο 2ο αν θυμαμαι τελικο.
Σημερα ειχατε 23 βολες στο τελος του 3ου δεκαλεπτου και αυτοι ειχανε εκτελεσει ΜΙΑ.
Να ψαξουμε τα Ε9 των διαιτητων - ειναι και σεσημασμενος ο πουτανας γιος ο Αρτεγκα :lol: