Ολυμπιακός

Και ο Κώστας ο Παπανικολάου έχει απίστευτη συγκέντρωση και είναι απίστευτο παιδί.

Αυτοί είναι το μέλλον,και αν η ομάδα συνεχίσει έτσι στα επόμενα χρόνια κάποιοι δεν ξέρω τι άθλημα θα βλέπουν πλέον.

Τι να λέμε,χωρίς Ντόρσει σήμερα που είναι η μισή άμυνα και,όπως είπαμε,ομάδα με τσαμπουκά και χωρίς καραγκιοζάκια.Δόξα και τιμή

Edit:Βρε Συνικ αγόρι μου,είναι κρίμα να μην έχεις ιδέα από μπάσκετ διότι είσαι και ΠΑΟ.Ειλικρινά κούνα το λίγο,θυμήσου όλη την σειρά και ιδιαίτερα τα ματς στην Ιταλία,αμάν δηλαδή

:lol:…ξετσουτσουνησατε ε?:stuck_out_tongue: δεν πειραζει, καλυτερα…

ρε συ συνικ τι βολες κ παπαριες ? δικαιοτατα κερδισανε κ περασανε, εχω στο μυαλο μου κ 3-4 φασεις που αδικηθηκαν κιολας… μην τα ισοπεδωνουμε ολα…:wink:

Κοίτα αυτή η κουβέντα είναι απίστευτα ενδιαφέρουσα και θα ήταν ωραίο να γίνει στο κατάλληλο θρεντ,όπου θα γράφουμε και άτομα που έχουμε και μία σχετική επαφή με το άθλημα.

Δεν το βρίσκω παράλογο,και ούτε λέμε “ΑΑ ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΡΘΕΤΕ”(τουλάχιστον εγώ),ο ΠΑΟ είναι σε πτώση από πέρσι ήδη(το είχα δηλώσει ακόμα και όταν πήρε την Ευρωλίγκα)και δεν βλέπω τον λόγο να μην αρχίσει να πρωταγωνιστεί ο Ολυμπιακός τα επόμενα χρόνια με έναν νέο,ταλαντούχο και ελληνικό κορμό που θα έχει.Αν και αυτή η ομάδα μας έχει συνηθίσει στις “αμαρτίες” ελπίζω να μην κάνουν κάνα παλαβό εκεί στην διοίκηση και να ποντάρουν στην ομάδα.Μόνο κερδισμένοι θα βγουν(ήδη βγαίνουν)και η Εθνική το ίδιο

Eπίσης αποθέωση σε Ντούντα,δίδαξε προπονητική στην σειρά,έβγαλε απίστευτα πράγματα ειδικά στην άμυνα και τεράστιο μπράβο στον Σπανούλη,και ας περιμένουν κάποιοι ότι θα χώνει 20αρες κτλ(καλύτερα να πάνε απέναντι στο Καραισκάκη για κει είναι η νοοτροπία τους).Φοβερός ο τρόπος αντίδρασής του στην άμυνα της Σιένα που ήταν σε όλη την σειρά μόνο πάνω του.Και για χίλια δυο πράγματα αλλά παραείναι τεχνικά.

Πολλά ήθελα να γράψω από χθες το βράδυ, αλλά όλο το ανέβαλα.
Δόξα και τιμή σε ένα από τα τιμιότερα και ωραιότερα κομμάτια του ελληνικού αθλητισμού σήμερα. Έβγαλε ψεύτες πολλούς και πλέον θα βγάλει και άλλους…
Δεν είναι οι νίκες, δεν είναι η ποιότητα, δεν είναι η ενέργεια, δεν είναι η πίστη. Το σημαντικότερο για μένα είναι ότι σε μια σκατένια εποχή γενικότερα, αυτή η ομάδα αποπνέει ΖΩΗ.

Οι πρόεδροι θα στηρίξουν την ομάδα, μόνο αν την κρατήσουν…δεν έχω λόγο να πιστεύω ότι δεν θα το κάνουν. Και μπάσκετ ξέρουν και την αγαπάνε…

Θυμάμαι όταν το 97 πήραμε το ευρωπαϊκο το πόσο πολύς κόσμος πίστευε ότι το πήραμε με την ομάδα του Ιωαννίδη. Σίγουρα πάντως σήμερα βγαίνει η δουλειά του ξανθού…

Εν καιρώ θα πω κι άλλα. Για την ώρα, ας απολαύσουμε όλοι τις στιγμές που είναι σπουδαίες και τα καλύτερα είναι μπροστά.

[SPOILER]Μαλάκα ηχολήπτη. Φτιάξε τον ήχο, δυνάμωσε τη φωνή, κόψε το λαιμό σου. Το βίντεο πριν την παρουσίαση των ομάδων είχε χαλί τo Overture από το 2112 των θεών RUSH και εγώ απλά έπρεπε να φανταζόμουνα τι ακούω… Είσαι λαλάκας;;;[/SPOILER]

Παίχτηκε και τέτοιο σκηνικό χθες; :smiley: Δεν το πήρα είδηση!

μπραβο για την νικη σας.
ξέρει κανείς πόσα παίρνουν οι 3 αμερικανοι ??
θεουλης χαινς, πολύ καλός ο λο(εκτος της βεβιασμένης πάσας σε πριντεζη στο τέλος)

…σε όλη την σειρά, ακόμα και στο παιχνίδι που χάσαμε, καταθέσαμε ψυχή, αλλά πάιξαμε και όπως έπρεπε για να κερδίσουμε…μπράβο στην ομάδα…μας έκανε υπερήφανους:bow2:
…ας ξεχάσουμε ότι στι 61-55 χωρίς η Σιένα να κάνει επίθεση, μας έβαλε έξι πόντους με βολές με τρία επιθετικά φάουλ, μετά από τρία βεβιασμένα τρίποντα8)
:):!:

ΜΟΝΟ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ! ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ!

Πολλα θελω να γραψω για χθες, περα απο αυτο που εγραψα μολις γυρισα απο το γηπεδο, αλλα ολο γραφω/σβηνω οποτε γαμα το… για αλλα ματς οι αναλυσεις

Η ουσια ειναι σε αυτο που εγραψε ο ChrisP

Η πιο [B]συγκινητική[/B] βραδιά για ολόκληρο τον σύλλογο εδώ και πολλά χρόνια

Για εμενα που τονιζω για αλλη μια φορα, μεγαλωσα και εγινα Ολυμπιακος με τον μπασκετικο Θρυλο και πανω απ’ολα ειμαι οπαδος του B.C. και οχι του F.C. η χθεσινη βραδια δε μπορει να συγκριθει [B]μεσα μου[/B] με 7 συνεχομενα πρωταθληματα ποδοσφαιρου, με διπλα σε Μασσαλιες και Βρεμες κτλ.

Ειμαι ενας ανθρωπος που μεσα σε μια εβδομαδα εγραψα στα παπαρια μου το γκολ του Κοντε, μεσα σε 2-3 ωρες εγραψα στα παπαρια μου το διπλο της Μεταλιστ στο Καραισκακη αλλα ακομα στεναχωριεμαι για την ανεπαναληπτη ευκαιρια του Τελ Αβιβ, για το χαμενο πρωταθλημα απο μια ομολογουμενως αρχιδατη (και οχι εξασφυριχτη…) ΑΕΚ το 2002 και το οτι δεν πηγαμε στην Μπολωνια για μια ηττα απο την Ολυμπια Λουμπλιανας εντος εδρας και στειλαμε τον Παναθηναικο απο το πουθενα.

Και σκατα να τα κανει η φετινη ομαδα απο εδω και περα, για εναν μπασκετικο γαυρο ειναι οτι πιο συγκινητικο εχει υπαρξει απο το 1997 και μετα. Τελος… τα αγωνιστικα αλλη φορα

ε, τουλαχιστον,¨απο το πουθενα¨ μας ¨χαρισατε¨ το πιο συγκινητικο ευρωπαικο στη δικια μας ιστορια. κατι ειναι κ αυτο. αδερφια ειμαστε μπρε:p:D

και για να μην ξεχνιομαστε

Θα γίνουμε καλά, θα βάλουμε μυαλό,
Όταν πάρουμε και το ευρωπαικο,
και αν δεν γίνει αυτό, [COLOR=“Red”]ΣΤ’ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΔΥΟ,
ΠΑΝΤΑ ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ.[/COLOR]

Aυτήν την κούπα την έχει παραδεχτεί και ο πιο άρρωστος γαύρος.Μακράν το πιο μάγκικο από τα έξι

βρε λες να γινει τιποτα αντιστοιχο φετο με σας; χμμμ υπαρχει και ενας λάζος στο ροστερ αλλωστε…:roll:

Μη λες/γράφεις αυτό το όνομα :!:

Ακόμα και γω που τον υπερασπιζόμουν στις αρχές της χρονιάς, τρελάθηκα χτες.
Νομίζω ότι στο 1’50’’ που έπαιξε χτες προλάβαμε να φάμε 8 πόντους ή κατι τέτοιο.

Παντως, το 2002 το ροστερ του Παναθηναικου συνεχιζε να εχει παικταραδες απλα ενα-δυο σκαλια κατω απο τις προηγουμενες δυο χρονιες. Κυριως στη ρακετα εντοπιζοταν το προβλημα που ειχαν αποχωρησει Ρεμπρατσα, Μπερκ και Φωτσης κι ειχαν ερθει Αλμπανο #-o , Γιαννουλης, Παπαδοπουλος ξερω γω.
Απλα φαινεται συγκλονιστικο αυτο το ευρωπαικο αν κοιταξει κανεις το ροστερ της Κιντερ…

Ναι, ναι και προλαβε να κανει και το καρπουζι-hook χωρις να το βαλει φυσικα. Σε εκεινο το σημειο παντως, περα απο τον Παπαδοπουλο που ηταν μαυρη τρυπα, εκτεθηκε σε 2-3 φασεις και ο Σλουκας απο τον Ρακοσεβιτς. Ουσιαστικα μιλαμε για την στιγμη του αγωνα που η Σιενα φευγει μπροστα και την περναμε παλι στο 31’ με καλαθι του Hines. Στο οποιο καλαθι του Hines ξεχαρμανιασα που επιτελους περασαμε μπροστα, πεταχτηκα απο την καρεκλα κοντεψα να ερθω καπελο στον μπροστινο και μετα εγυρα πισω αλλα ειχα ξεχασει πως το καρεκλακι ανασηκωνεται αυτοματα και καθισα στον “αερα” προς τερψη των γυρω παρευρισκομενων. Μεγαλες στιγμες:lol:

Καλά τα λέτε,ο Λάζος ΓΑΜΗΣΕ όλες τις περιστροφές στην άμυνα και εκτέθηκαν σε κάποιες στιγμές οι περιφερειακοί.
Νταξ’ άθλος που μπήκε και δεν είχαμε τίποτα χειρότερο.
Εγώ τον θέλω για μασκότ επειδή τον συμπαθώ,άμα πάρουμε καμιά κούπα π.χ. (πρωτάθλημα ή κάτι άλλο)να το σηκώσει αυτός:!::lol:

Btw αυτό που λες Σύνικ ναι ισχύει με το ρόστερ.

Με αυτόν τον Βασιλόπουλο τι παίζει ρε παιδιά, θα επιστρέψει ποτέ; Είναι κρίμα γιατί μου άρεσε πολύ σαν παίκτης, κυρίως έπαιζε φοβερή άμυνα, και πιστεύω ότι αν γυρίσει πανέτοιμος μπορεί να βοηθήσει την ομάδα.

Δυστυχώς ο Βασιλόπουλος έχει τελειώσει σαν παίκτης…

Η αλήθεια είναι ότι έχει γίνει ο Πατσατζόγλου του μπάσκετ. Πάντως την τελευταία φορά είχα ακούσει ότι έχει επιστρέψει και είχε μείνει εκτός λόγω ίωσης.