Στο τελευταίο με την Σιένα εννοείς. Ναι, ήταν στην δωδεκάδα, απλά λέω ότι και να ξαναπαίξει δεν πρόκειται ποτέ να επανέλθει στο επίπεδο που θέλει και θέλουμε. Και μόνο που θα παίζει για την υπόλοιπη ζωή του με τον φόβο του τραυματισμού, αυτό φτάνει.
Και ποιός ξέρει μπορεί να έμαθε να μην κάνει συνεχώς βήματα σε αυτό το διάστημα,αυτό για μένα θα συνιστά βελτίωση
συγνώμη κιόλας, αλλά ποιος βασιλοπουλος ρε παιδιά…
βασικα δεν ειναι μονο αυτο, του 'χαν προτεινει μειωση και δεν την δεχοταν με τιποτα. δεν την δεχτηκε τελικα, οχι οτι αλλαξε κατι, τον γα…νε οι τραυματισμοι. παντως το καλοκαιρι μενει ελευθερος. εκτος κι αν παιξει τοοοοοοσο καλα στα υπολοιπα ματς, αλλα ας παιξει πρωτα…
Ούτε όρεξη για να πανηγυρίσω το 39ο δεν έχω. Βάζεις να διαβάσεις εφημερίδες και βλέπεις πόσες έπαυσαν να κυκλοφορούν.
Ποιοι εκ των Μιραλάς, Τζιμπούρ, Αβραάμ και Τοροσίδη πιστεύετε θα φύγουν του χρόνου; Νομίζω πως ο Αβραάμ είναι ο πρώτος υποψήφιος. Πολύ δύσκολο να τον κρατήσεις Ελλάδα κι άλλο. Ειδικά αν στο Euro συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις.
κακα τα ψεμματα δεν υπαρχει κινητρο για τους παιχτες πλην της ευρωπης. αβρααμ πρωτος υποψηφιος μαζι με μιραλας κι απο κοντα και ο τοροσιδης. ειδικα ο τοροσιδης αν δεν φυγει φετος, δεν τον κοβω να φευγει καθολου μετα. και να το μετανιωνει.
O Αβραάμ βασικά είναι ο μόνος παίκτης του Ολυμπιακού που μπορεί αυτή τη στιγμή να πάει σε ομάδα επιπέδου ανώτερου απ’ το μικρομεσαίο (και πάλι εννοείται όχι σε top class).
…εγώ πάλι πιστεύω ότι σαυτήν την Σίτυ ή σαυτήν την Παρί ο Αβραάμ παίζει, τουλάχιστον σαν πρώτη αλλάγή
:):!:
…τι τού’ρθε να φορέσει το καπέλο#-o
…αύριο θα τα δώσει όλα ο ΟΦΗ, αλλά νομίζω εύκολα ή δύσκολα θα το πάρουμε
ημουν στη δουλεια και ακουσα οτι πηγε 0-0
εκαναν καμμια φαση η αγγαρεια?
Χαχα, ξέχασα τελείως ότι παίζαμε.
Βάλε ένα γκολ ρε ΟΦΗ να γίνει τζέρτζελο.
το βαλε ενα γκολ ΟΦΗ γιατι το λες? :-k
…Ατρόμητος τώρα, και για να πάρουμε το νταμπλ πρέπει να παίξουμε πολύ καλύτερα από απόψε:-k
…είδα απ’το 35’ και είμασταν μακριά απ’τον καλό μας εαυτό:-s
…τώρα για τον τελικό, το γράφω από τώρα, δεν θα είναι καθόλου σωστό να μην παίξουν, ο Μήτρογλου και ο Τάτος, το ίδιο πιστεύω και για τα παιχνίδια του πρωταθλήματος, αν κιαυτά που ακούω είναι ότι μάλλον δεν θα παίξουν βάση συμφωνίας[-X
…και στο πρωτάθλημα μόνο νίκες και στα τρία παιχνίδια, κανένα άλλο αποτέλεσμα
το σωστο ειναι να παιξουν και θα το απαιτησει ο Ατρομητος
…μπα, μάλλον έχει συμφωνήσει να μην τους βάλει:):!:
ο Μητρογλου ειναι σχεδον ολος ο Ατρομητος
δεν θα εχει καθολου ελπιδες να κοντραρει τον Ολυμπιακο