Ολυμπιακός

το πιο ευκολο ειναι να μπαινεις σε ενα φορουμ και να λες οτι οι γαυροι εχουν ξεφυγει. λες και ολοοι ειμαστε ιδιοι. ειναι 50-100 τρομπες και στιγματιζομαστε εμεις για αυτους. λες και οταν γινεται σε αλλους οπαδους παρομοια πραγματα παλι για αλλους αντιστοιχους 50-100 τρομπες κιτρινους, πρασινους, ασπρομαυρους κτλ θα ειναι ολοι το ιδιο. ελεος δηλαδη, σας δινουν πατημα κατι τετοια μαλακιστηρια και σεις αμεσως να βγαλετε χολη σε ολους τους υπολοιπους λες και τα κανουμε εμεις.

Σωστό. Και στην Κύπρο ακούστηκαν απαράδεκτα συνθήματα για αγώνα μεταξύ Ελληνικής και Κυπριακής ομάδας, οι άνθρωποι της Ανόρθωσης δημιούγησαν προβλήματα με τα εισητήρια και υπήρξαν και κάποια επεισόδια σε βάρος οπαδών του Ολυμπιακού, άλλο αν ο Ολυμπιακός δεν συνηθίζει να κλαίγεται στην UEFA.

Επίσης είναι απαράδεκτη και προσβλητική η δήλωση του προέδρου της Ανόρθωσης περί “Τουρκίας” για να δημιουργήσει κλίμα. Όταν η ανόρθωση είχε αποκλείσει την Τράμπζονσπορ στην Τραπεζούντα πριν 2-3 χρόνια είχαν γίνει σοβαρότατα εθνικιστικά επεισόδια από τους “γκρίζους λύκους”. Καμμία σχέση με τις όποιες γραφικότητες έγιναν εδώ χθες.

Το σωστοτερο ειναι να μην γινονται επισοδεια καν, αλλα και να μην κανεις τα ιδια οταν σου κανουν. Λιγη ανωτεροτητα δεν βλαπτει καθολου.
Αλλα επισης, το θεμνα ειναι να μην το εκμεταλλευονται αυτο ορισμενοι ωστε να κερδιζουν τις εντυπωσεις με ηλιθιες δηλωσεις.

Προφανώς για τα επικοινωνικά παιχνίδια της Ανόρθωσης μιλάω, δεν δικαιολογώ τα επεισόδια!:wink:

Δεν αναφερθηκα σε σενα… μ’αυτους που πετανε μια μπουρδα εδω μεσα και μας δειχνουν με το δαχτυλο λες και τα εκανα εγω και συ τα επισοδεια.

Πραγματι αλλά πρέπει να λάβεις υπόψη ότι -μετά από απίστευτες απατεωνιές και ψέματα- στην Κύπρο κυβέρνηση είναι τα κουμμούνια και η προπαγάνδα ενάντια στην Ελλάδα είναι καθημερινό φαινόμενο. να μερικές ατάκες του “προέδρου” χριστόφια…

'‘Η Κύπρος δεν είναι μια δεύτερη Ελλάδα!’
‘‘Οι Τούρκοι είναι συμπατριώτες μας!’’
“Η Ελλάδα είναι ενας κουρκουτάς!”(σάυρα της Κύπρου, αυτό το είπε σε συμβούλιο του ΑΚΕΛ και βγήκε προς τα έξω).[-X

Αυτός ο αγώνας θα έπρεπε να είναι γιορτή και κάτεντησε έτσι. Οι τούρκοι θα γελάνε με αυτές τις μαλακίες τώρα. Για να σχολιάσω και το αθλητικό πρέπει να πω πως είστε πολλοί αισιόδοξοι εσείς οι οπαδοί του Ολυμπιακου. Το ΟΥΕΦΑ δεν είναι Ελληνικό πρωτάθλημα να βάλεις 4 ενω στον προηγούμενο αγώνα έφαγες 3! Άσε που αν η Ανόρθωση σκοράρει χρειάζεστε πέντε!!! Η υπεροψία σας έφαγε στον πρώτο αγώνα.:roll:

samis ότι και να λες με αυτό που έχεις για avatar την ίδια νοοτροπία δείχνεις.

ναι εχω παρει σβαρνα τους δρομους με τα μηχανακια να βριζω κυπριους και να μαχαιρωνω κοσμο. αλλη ορεξη δεν εχω.
καθαρα για πικαρισμα ειναι αυτο και τπτ αλλο. τι σχεση εχει το πικαρισμα με τα επεισοδια μου λες??

και οι άλλοι από ένα πικάρισμα ξεκινάνε.
θέλω να σου πω ότι αν σε εκφράζει αυτή η φωτό που έχεις δεν απέχεις πολύ σε νοοτροπία.

η φωτο μπαινει οπως σου ξαναειπα λογω της αγαπημενης μου σχεσης με τους πρασινους τους οποιους μαρεσει να πειραζω και να πικαρω. οσο γραφω εδω μεσα, δεν φαινεται να γραφω σαν καποιος φανατικος της 7 οπως και να εχει. τσεκαρε οσα εχω γραψει στο παρελθον. το να πιακρεις ειναι τελειως διαφορετικο απο το να κανεςι αλητειες τις οποιες καταδικαζω. δεν δικαιολογω κανενανν οταν κανει αισχη, αλλα αυτος ειναι υπευθυνος για τις πραξεις του. και να ξερεις οτι απεχω παρα πολυ απο την νοοτροπια που λες καθοτι εγω την ολη φαση την βλεπω πρωτα επειδη με ευχαριστει το κανω για διασκεδαση, αλλα τα αισχη με αηδιαζουν. σορυ που δεν ειμαι και γω τακης τσοιυκαλας…

ναι δε διαφωνώ δεν έχω διαβάσει κάτι προκλητικό από εσένα ούτε σε χρεώνω κάτι.
προς Θεού δε σου λέω ότι κάνεις αλητείες.
αλλά προσωπικά δεν θα έβαζα ένα αντίστοιχο avatar γιατί δεν ξέρω ποιον πικάρεις…

α) Όταν κάποιος θα σε πει γάιδαρο, δε μπορείς να πάρεις ένα μαχαίρι και να τον σκοτώσεις και να το θεωρείς δικαιολογημένο (τυχαίο παράδειγμα). Δεν είναι όλες οι προσβολές το ίδιο.

β) Το να πειράζεις τους οπαδούς άλλων ομάδων επειδή είναι πελάτες, ενέχει το ρίσκο του. Το ρίσκο είναι το να πέσεις σε κάποιον κομπλεξικό που δεν έχει καταλάβει πως στη ζωή ισχύει το (α) και πιθανόν να κάνει επεισόδια και ένα κάρο βλακείες. Αυτό όμως δε σημαίνει πως αυτός που πικάρει έχει το πρόβλημα. Ο κομπλεξικός έχει το πρόβλημα… Σε αυτό το φόρουμ, δόξα το Θεό κομπλεξικούς δεν έχουμε (και αν είχαμε τους διώξαμε με μόνιμο μπαν :p), άρα δε βλέπω γιατί το συζητάμε το θέμα. Και ο monte αν ήθελε θα μπορούσε να βάλει τον Ρίμπο να δίχνει τα 4 δάχτυλα για αβατάρ. Δε θα ήταν προκλητικός, γιατί πλάκα θα έκανε. (μη το κάνεις monte… :p)

γ) Μερικοί σύνδεσμοι οργανωμένων, από ότι έχω καταλάβει, έχουν ξεφύγει τα τελευταία χρόνια από οποιοδήποτε έλεγχο. Κάποιος θα πρέπει να κάνει κάτι γιατί μας ρεζιλεύουν. Δε με νοιάζει τι έκαναν οι Κύπριοι στο 1ο ματς. Εγώ δεν είμαι οπαδός της Ανόρθωσης, αυτό είναι δικό τους πρόβλημα. Όσο για τις δηλώσεις του προέδρου τους, που ποστάρατε, εγώ ένα καταλαβαίνω: “Είναι πολλά τα λεφτά, Άρη” …

:lol:
Τώρα πιά και να το κάνει…

…θα βάλω και εγώ αβαταρ ουζμπέκικο χαρτονόμισμα! :lol::stuck_out_tongue:

Δεν υπάρχει άλλο τέτοιο χαρτονόμισμα. Τα πήρε όλα ο Ριβάλντο! :stuck_out_tongue:

πάντως σήμερα φοβάμαι πολύ πως θα αποκλειστούμε με 2-0. Το ματς δεν είναι αγώνας ομίλων ή πρωταθλήματος. Είναι ρεβάνς αγώνα. Δηλαδή, όταν η Ανόρθωση, ενώ παίζει ταμπούρι, φάει το πρώτο γκολ, δε θα ανοιχτεί γιατί θα θέλει να ισοφαρίσει, αλλά θα συνεχίσει ταμπούρι μέχρι να φάει 3 γκολ. Στο πρωτάθλημα τα μεγάλα σκορ γίνονται όταν ανοίγονται οι αντίπαλοι. Υπάρχει λόγος που το 3-0 θεωρείται σκορ πρόκρισης.

ΥΓ. Επίσης δεν έχουμε τις διαιτησίες και τα στησίματα περασμένων δεκαετιών που έβλεπες κάτι τέτοιες ανατροπές στα ευρωπαϊκά ματς…

μην τη φοβαστε την ανορθωση αμυντικα, ειδικα σε ενα γεματο καραισκακη οπου εχουν λυγισει ασυγκριτα μεγαλυτερες ομαδες
αν φανε ενα γκολ πιστευω θα αγχωθουν πολυ, το θεμα ειναι εμεις θα κρατησουμε το 0??

¶ντε παιδιά,κάντε το Ριζούπολη 2003 σήμερα μπας και…

btw,δε βάζεις δύσκολα 4 στην ανόρθωση.
αλλά δεν μπαίνουν όταν ΠΡΕΠΕΙ να τα βάλεις για να προκριθείς.

Επειδή αναφέρεται πολύ από τους συμπαθείς τριφυλλοφόρους , αξίζει να πούμε πως ο Πάο δεν έχασε 3-0 στη Ριζούπολη λόγω της κερκίδας και της ατμόσφαιρας εκφοβισμού αλλά επειδή τότε είχαμε παίκτες όπως Καρεμπέ,Τζιοβάνι, Γιαννακόπουλο, Τζόλε ( πιο νέο) κλπ κλπ. Δεν είναι τυχαίο ότι διαλύθηκε η ομάδα εκείνη έτσι. Σήμερα θα δούμε τι θα γίνει. Προφανώς όλοι θέλουμε το γήπεδο καμίνι, αλλά η πλειονότητα δεν θα γουστάρει να δει κάφρους οπαδούς να εκτοξεύουν ότι έχουν στα χέρια τους . Αυτό ας γίνει ξεκάθαρο…

ζούγκλα αυτό ποτέ δεν θα το μάθουμε…

η ριζούπολη για τους γαύρους πρέπει να είναι ότι ειναι ο χιτλερ για τους Γερμανούς : ένα θεματάκι που καλό είναι να μην πολυσυζητάμε…

η Ριζούπολη για τον Έλληνα οπαδό είναι ο τράγος των Εβραίων. Όταν τόσα χρόνια σε όλα τα ντέρμπυ γινόταν της πόπης, στο ένα που χάθηκε τίτλος με τσόντα, τότε άρχισαν όλοι να κλαίγονται.

Ποτέ κανένας δεν κατηγόρησε το κλίμα τρομοκρατίας στο μπάσκετ κατά τα 90ς. Τότε οι καμεραμάν έμπαιναν στα ντέρμπυ των αιωνίων με το κράνος της μηχανής στο κεφάλι για να γυρίσουν σπίτι τους. Στη Λεωφόρο, στη Τούμπα, στο ΟΑΚΑ, στο Καραϊσκάκη, στη νυν αλάνα της Ν. Φιλαδέλφειας τα ίδια και χειρότερα γίνονταν… Αλλά δε βολεύει κανέναν να τα θυμάται. Μόνο στη Ριζούπολη κάποιοι κακοί άνθρωποι κούνησαν (!) τη φυσούνα και έβρισαν (!) τους παίκτες.

τι περιγραφή είναι αυτή ρε ? ούτε ο κόκαλης δεν θα έλεγε ότι έγιναν τόσο λίγα…#-o:lol:

τέσπα νο χαρμ νο φάουλ. με κάτι τέτοιες ομορφιές πάντως χωρίστηκε ο κόσμος σε ολυμπιακούς κ αντιολυμπιακούς :wink:

καλή τύχη στο ουέφα. :stuck_out_tongue: