Ολυμπιακός

Τέλος πάντων άλλο είναι το θέμα. Τι θα γίνει σήμερα. Όπως το έχουν παρουσιάσει( με πρώτο τον Κόκκαλη δηλαδή) ενδεχόμενος αποκλεισμός είναι τρισμέγιστη αποτυχία. Και όντως αν κάποιος με ρώταγε ένα μήνα πριν θα έλεγα ότι ναι αποκλεισμός από Κυπριακή ομάδα είναι αποτυχία. Αλλά, όταν έχεις φάει 3 στην πλάτη εξαιτίας του ανύπαρκτου σχεδιασμού και της απίθανης διοίκησης δεν είναι και πολύ λογικό να παρουσιάζεις το συγκεκριμένο ματς ως το μεγαλύτερο της ιστορίας σου. Περίεργα πράγματα. Ο καιρός γαρ εγγύς…

σιγα να μη φοβηθηκαν τοτε οι βαζελοι μη φανε και ξυλο…δεν ειμαι επαγγελματιας ποδοσφαιριστης αλλα αν συναντουσα τετοιες συνθηκες σε αγωνα θα ειχα 10 φορες περισσοτερο παθος μεχρι να σκιζω ολα τα κωλαρακια…

δεν δικαιολογω βεβαια τις μαλακιες που ειχαν γινει τοτε,αλλα ελλαδα ειμαστε ρε σεις ειναι υποκρισια να θεωρουμε τοσο σημαντικο ποια αυτο το γεγονος και οτι επαιξε τοσο καθοριστικο ρολο στο να χασει ο βαζελος τον τιτλο…σε ολα τα ματς λιγο πολυ οι ιδιες μαλακιες…

για να το ρίξουμε κ λίγο στην πλάκα πάντως, περιπτεράς σήμερα μου έλεγε πως ο κόκαλης το αγόρασε το παιχνίδι κ ο γαύρος θα προκριθεί όπως κ να έχει…

πες του περιπτερα να παει να το καταγγειλει στη φιφα,η εστω στο μακη τωρα που θα ασχοληθει και με το ποδοσφαιρο…:D:D:D:D

Το ματς σημερα ειναι σημαντικο γιατι το καναμε εμεις με την εμφανιση στο πρωτο ματς.
Η αποτυχια υπαρχει ηδη.Φαγαμε 3 γκολ απο μια ομαδα που αν επαιζε στην Ελλαδα θα εβγαινε
το πολυ 8η.
Οσον αφορα την Ριζουπολη το παρατραβατε μερικοι ετσι ? Ο γαυρος εχει κερδισει στην Φιλαδελφεια
με τους Αεκτζηδες να κοβουν βολτες πισω απο τις πινακιδες.Ο ΠΑΟ εχασε εκεινο το πρωταθλημα ενω μεχρι
εκεινο το ματς ηταν πρωτος.Βασικα εμεις το πηραμε δεν το εχασε ο ΠΑΟ.Αν τοσα οσα συνεβησαν ηταν τοσο
τραγικα να παιρνανε την ομαδα και να εφευγαν.

για να συνεχισω την πλακα, σε αυτην την περιπτωση θα επρεπε ο κοκκαλης να δωσει στην ανορθωση , το ελαχιστο εγγυημενο ποσο που βγαζει μια ομαδα με την συμμετοχη της στο τσουλου, και προφανως κατιτις παραπανω για να αξιζει για την ανορθωση να το πουλησει το ματς…

Απο sportnet

[I]Ο Χενκ Τεν Κάτε το είπε στη συνέντευξη Τύπου την Τρίτη μετά το ματς με την Σπάρτα Πράγας. Καλό για το ελληνικό ποδόσφαιρο να προκριθεί ο Ολυμπιακός, κακό όμως για τον Παναθηναϊκό. Γιατί; Μα γιατί αν αποκλειστεί ο «αιώνιος» αντίπαλος τότε τα… πράσινα έσοδα από το Τσάμπιονς Λιγκ θα εκτοξευτούν σε απίστευτα νούμερα, υπερκαλύπτοντας ουσιαστικά τα λεφτά που δόθηκαν το καλοκαίρι για μεταγραφές.

Για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι θα μιλήσουμε με πραγματικά νούμερα, για να έχετε και εσείς μια σφαιρική άποψη του θέματος. Η απάντηση βρίσκεται στο «Μarket Pool» της UEFA. Η Ελλάδα από τηλεοπτικά δικαιώματα και συμφωνίες με διάφορους χορηγούς θα πάρει συνολικά 10 εκατομμύρια ευρώ. Το 45% αυτών θα πάει σίγουρα στον ΠΑΟ, δηλαδή 4,5 εκατ. ευρώ, ενώ το υπόλοιπο θα πάει στον Ολυμπιακό, εφόσον περάσει επειδή είναι πρωταθλητής.

Αν όμως οι «ερυθρόλευκοι» δεν περάσουν τότε ο ΠΑΟ θα πάρει όλο το ποσό κατευθείαν, ότι είχε γίνει δηλαδή πέρυσι με τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ. Εκτός αυτών των χρημάτων όμως το «τριφύλλι» έχει και άλλα να λαμβάνει. Τρία εκατ. ευρώ μπόνους για τη συμμετοχή στον όμιλο, 2,4 εκατ. μπόνους για τους έξι αγώνες που θα δώσει τουλάχιστον, καθώς η UEFA πριμοδοτεί με 400.000 ευρώ το ματς.

Επίσης, αν προσθέσουμε και τα εισιτήρια των τριών παιχνιδιών εντός έδρας, που είναι περίπου άλλα δυο εκατομμύρια ευρώ, τότε καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι σε περίπτωση αποκλεισμού του Ολυμπιακού οι… πράσινοι θα έχουν εγγυημένα 17-18 εκατομμύρια ευρώ στα ταμεία τους.

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι σε αυτά τα έσοδα δεν υπολογίζονται τα μπόνους των αποτελεσμάτων, αφού κάθε ισοπαλία πληρώνει 300.000 ευρώ και κάθε νίκη 600.000 ευρώ. Επίσης, πρόκριση στους «16» έχει μπόνους άλλο 1,8 εκατ. ευρώ και πάει λέγοντας.

Κάνοντας λιανά, λοιπόν, όλα αυτά τα στοιχεία ο Παναθηναϊκός σε περίπτωση που Ανόρθωση κρατήσει το σκορ πρόκρισης, θα κάνει σχεδόν ολική απόσβεση του μπάτζετ του, ενώ ο μεγάλος αντίπαλος θα έχει μεγάλο έλλειμμα στα ταμεία του.
[/I]

αντε τωρα να πεισεις ορισμενους οτι τα αισχη δεν εγιναν απο μη ολυμπιακους…

ναι ρε Σάμη διαρκείας στο θρύλο έχει όλο το λύκειο Ελληνίδων…#-o:lol:

Από τις καλύτερες θεωρίες συνωμοσίας!!

:lol:

Καλα στην Ελλαδα ζουμε.Ολα μπορουν να συμβουν.Αλλα ο πολυμετοχικος εχει τοσα λεφτα
λεει που τους τρεχουν απο τα μπατζακια…

μα εγω ειμαι σιγουρος οτι το κανανε δικα μας καϊναρια, δεν πιστευω οτι το κανανε αλλοι. αλλα το οτι θα το σκεφτουν πολλοι ειναι γεγονος με την νοοτροπια που εχουμε μαθει…

Ε ρε και ριξουμε καμια 4αρα σημερα και μας ριξει κανενα αποκλεισμο καμια ουεφα.
Ε ρε γλεντια…

:lol::lol::lol::lol::lol:

• να αποδειχθεί ότι είναι στημένο το ματς, όπως μου είπε ο περιπτεράς. δεν θέλω τπτ άλλο για την φετινή χρονιά, είμαι κομπλέ από δώρα…:lol::lol::lol:

Ο αγώνας κλειδώθηκε στο 5-1 :stuck_out_tongue:

μολις ακουσα τηλεοραση οτι πηγαν οι οπαδοι της ανορθωσης στο Καραισκακη με τον ηλεκτρικο και τους περιμεναν οι γαβροι , κ εγινε της κακομοιρας…

ήταν βάζελοι με κόκκινες φανέλες :lol::lol::lol:

Πολυ μεγαλο προβληματισμο για το διαιτητη οι γαυροι,γιατι ρε γαμωτο?

Α,θυμηθηκα,ειναι επειδη παιζει 50-50:lol::lol:

χαχαχαχα

πετυχημένο χαχαχα

Γουσταριζω ξερω γω να κανουμε χαρουμενους τους μισους τριτοδευτερους.
Χαρα απο μονοι τους δε…οποτε χαρειτε με ξενα @@…