ανυπέρβλητος μπαλμπόα… ανοίγεις ολόκληρη κατηγορία όμως τώρα :!:
Καλά, τότε επιστρέφω στο προηγούμενο θέμα με ένα αδικοχαμένο ταλέντο από τις αδάμαστες, ακριτικές περιοχές της Ευρώπης.
χαχαχαχα! το ειχαμε ξεχασει αυτο το γεωργιανο ταλεντο!
η ουσια ειναι παντως η εξης, επειδη ειπε ο στεφ οτι προτιμηθηκε, φυσικα και θελουμε να δουμε παιχτες απο την μικρη ομαδα, αλλα οπως εχει αποδειχτει ελαχιστοι κανουνε διαφορα, επειδη τωρα δεν υπαρχει ρεπορταζ μας προμοταρουνε ξαφνικα νεα ταλεντα, συνηθες τοσα χρονια και με τις επιτυχιες τους να ειναι η αναγραφη τους σε σαιτ σαν αυτο που εστειλε ο Chrisp για τον μπαλμποα. οποτε χιλιες φορες γεστε, τον ηξερες και δεν σου βγηκε (συν οτι τον ηθελε ο προπονητης), παρα ενα ταλεντο που σπρωχνει ο μπαμπακας του και οι εφημεριδες με ιχνος. στο κατω κατω, αν αυτος ο λυκογιαννης ειναι τοσο καλος θα τον δει και ο βαλβερδε ή ο επομενος απο αυτον.
Διαφωνώ, υπάρχουν ένα σωρό μέσες λύσεις ανάμεσα σε τουρίστες σαν τον Γέστε και πιτσιρικάδες που πρέπει να παίξουν μόνο και μόνο για να πούμε ότι βάλαμε να παίξουν οι πιτσιρικάδες.
μα δεν αμφιβαλω οτι υπηρχανε καλυτεροι παιχτες απο αυτον. απλα οταν τον πηρες ηξερες οτι ειναι ενας καλος παιχτης, αλλο που δεν βγηκε. δηλαδη θα ηταν σωστο να βαλει ενα πιτσιρικα απο την μικρη ομαδα για αντικατασταστη του ιμπαγασα? μονο αν ηταν τοσο καλος, θα συμφωνουσα.
αλεξανδρης: o φετφα είναι οτι καλύτερο εχω δει μετά τον καραπιαλη
τρίζουν τα κόκαλα του καραπιαλη και ας μη πέθανε
Σήμερα έφυγε απ’ τη ζωή ο Δημήτρης Μητροπάνος.Μάγκας άντρας,περήφανος,αριστερός και γαύρος μέχρι το κόκκαλο.
Θέλω να πιστεύω πως το συγκεκριμένο ποστ δε θα κατέβει,όπως έγινε στο thread για το θάνατό του.Φαίνεται πως κάποιοι ενοχλήθηκαν απ’την πραγματικότητα.Ίσως πάλι να αντιλαμβάνονται την έννοια του ανδρισμού διαφορετικά.
ντροπη να ταυτιζουμε μια τετοια φωνη και καλλιτεχνικη παρουσια με μια αθλητικη ομαδα.
οντως ηλιθιο, εγω νομισα ηταν παοκ λογω της καταγωγης του παντως. αλλα οπως και να εχει τα συμβολα ειναι υπερανω ομαδων.
Σας πείραξε το γαύρος το ότι ήταν αριστερός δεν σας πείραξε? [-X Δυο μέτρα και δυο σταθμά παντού ρε πούστη. R.I.P κατά τα άλλα…
στο thread του γαυρου το ποσταρε ο αλλος, αυτο μας πειραξε. αν το ποσταρε στους αγωνιστες του ΚΚΕ θα γκρινιαζα και για την πολιτικη καπηλεια.
Ρε παιδιά τι μαλώνετε για το τίποτα, ο άνθρωπος αν ήταν μόνο γαύρος και αριστερός δε θα τον ήξερε κανένας. Επειδή είχε καλή φωνή ενδιαφέρει αυτούς που ενδιαφέρει, τόσο δύσκολο είναι πια να το καταλάβουμε;
Χμ… Κι ο Χατζιδάκις που δεν ήταν ούτε “άντρας”, ούτε αριστερός, ούτε γαύρος; Εδώ σας θέλω!
Γαύρος ήταν ο Χατζιδάκις. Αφού έγραψε τα παιδιά του Πειραιά. Σιγά μην ήταν κρυφοβάζελη χαμούρα
Γαύρος και ομοφυλόφιλος ρε; Πας καλά; Εθνικός θα ήταν.
Έχεις δίκιο. Το είχα ξεχάσει αυτό… Βάζελος θα ήταν με τις ροζ φανέλες τότε
Σ’ αυτή τη περίπτωση μιλάμε για καινούργιο υβρίδιο…
Κώστα, ο Χατζιδάκις δεν είχε την ανάμιξη που είχε ο Μητροπάνος με τον Ολυμπιακό. Επίσης δε θυμάμαι αν η ΠΑΕ Ολυμπιακός είχε εκφραστεί με τέτοιο τρόπο για το θάνατό του όπως τώρα. Φυσικά όλα αυτά δεν έχουν σχέση με ομοφυλοφιλία και να μην το πάμε εκεί. Ο Μητροπάνος δεν αναφέρθηκε ως ετεροφυλόφιλος, αλλά ως παλικάρι και ντόμπρος λαϊκός άνθρωπος. Αν θέλεις να κάνω την αντιστοιχία,και ο Χατζιδάκις ήταν όλα αυτά, κάνοντας άλλες επιλογές ως άνθρωπος. Το ότι ήταν αρσενικός ο Μητροπάνος δε σημαίνει ότι οι Παναθηναϊκοί είναι αδερφές. Μην τρελαθούμε…
Αλλά, επειδή έγινε θέμα, θέλω να πω το εξής: κανένας εδώ δεν καπηλεύεται τη φωνή και την προσωπικότητα του Μητροπάνου. Ο ίδιος συνέδεσε τον εαυτό του με το Θρύλο πιο πολύ και απ’ ότι ο Πάριος μετον ΠΑΟ. Ας μην το παίζουμε Σολομόντες κατόπιν εορτής. Η επιλογή για αυτό ήταν του ιδίου.
x1000…συμφωνώ απόλυτα:):!:
Δεν υπάρχει ταύτιση,υπάρχει μια αλληλουχία σκέψεων απολύτως λογική.
Μητροπάνος - άντρας - ολυμπιακός.
Υπάρχει κάτι που δεν καταλαβαίνεις;