Ο καθένας μπορεί να ταυτίζεται με ό,τι γουστάρει. Δες τι γράφει ο αποκάτου, όμως, και θα καταλάβεις σε τι απαντάω.
Αλληλου-τι;
Ο καθένας μπορεί να ταυτίζεται με ό,τι γουστάρει. Δες τι γράφει ο αποκάτου, όμως, και θα καταλάβεις σε τι απαντάω.
Αλληλου-τι;
…αύριο, ο ΠΑΣ μόνο αδιάφορος δεν θά’ναι, και καλά θα κάνει, αλλά τα παλικάρια μας έχουν καταλάβει ότι πρέπει να κάνουν τρεις νίκες στα τρία τελευταία παιχνίδια της σεζόν;:):!:
Αλληλουχία σκέψεων, τι δεν καταλαβαίνεις.
Το παιδί σκέφτεται άντρες, τι να κάνουμε τώρα, να τον πυροβολήσουμε γι’ αυτό?
Τι δουλεία έχει ο Μητροπάνος εκεί που είναι καλή του ώρα με τον Ολυμπιακό…[-X
ειναι ΑΝΤΡΑΣ ρε δεν καταλαβαινεις; και οταν λεμε ΑΝΤΡΑΣ εννοουμε ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.
Τακης Τσακαλιας
Ναι!Τάκης.
Αυτό είναι το συναίσθημα.
Είτε ενστερνίζεται κάποιος που νιώθει το ίδιο,είτε το παίζει “υπεράνω” και επιχειρηματολογεί - παπαρολογεί.
Με εσάς τους δεύτερους,θα τα ξαναπούμε στο thread “RIP Vasileios Kostetsos”.
Και ξέρετε πολύ καλά ποιοι είστε!:lol:
Κρυφο-Παοκτσής ήταν μην τρώτε παπα :lol:
Παοκτσής είναι ο lemmy (αναγκαστικά),ο Μητροπάνος ήτανε δικός μας.
Ελα ξεκολλατε να πουμε.
Κι έτσι.
Σωστός μαν.
…εμένα αυτός ο Έμερι, δεν μου γεμίζει το μάτι…θά’ναι πολύ δύσκολη η αντικατάσταση του Βαλβέρδε:):!:
Γιατί δεν σου γεμίζει το μάτι?
…μου κάνει εντύπωση, που παρόλο που κάνει η ομάδα του καλή Ευρωπαική πορεία, μπορεί και να φύγει…δύσκολα φεύγει Ισπανός…ο Βαλβέρδε πρόπερσι έφυγε μετά από μια καταστροφική χρονιά με Βιγιαρεάλ
…καλό γκολάκι ο Μιραλάς, αν και προκάλεσε ελαφρώς με τον πανηγυρισμό του
:):!:
Ερνέστο Βαλβέρδε: «Είναι μια δύσκολη μέρα για μένα. Ο λόγος που είμαι εδώ είναι για να ανακοινώσω ότι δεν θα είμαι ο προπονητής του Ολυμπιακού. Θέλω να σας εξηγήσω πως φτάσαμε ως εδώ. Πέρυσι όταν ανανεώσαμε τη συνεργασία είχα πει στον πρόεδρο πως μάλλον θα ήταν η τελευταία. Είχαμε συμφωνία να μην πούμε τίποτα, γιατί ο πρόεδρος πίστευε πως μπορούσε να μου αλλάξει γνώμη. Αυτό το λέω για να δείτε τη σχέση εμπιστοσύνης που υπάρχει μεταξύ του προέδρου και εμένα, καθ’ όλη τη διάρκεια της συνεργασίας, αλλά και να αποφύγουμε όλα αυτά που θα πουν για ομάδα που με συνδέουν.
Ο Ισπανός τεχνικός συνέχισε: «Θέλω να τονίσω πως ο πρόεδρος μου είχε προτείνει να ανανεώσουμε τη συνεργασία για 4-5 χρόνια, έπειτα από δύσκολες στιγμές, όπως με την ισοπαλία στην Δράμα και την ήττα με την Ξάνθη, ως απόδειξη εμπιστοσύνης. Πάντα αυτό με ευχαριστούσε, αλλά η απόφασή μου ήταν σταθερή και περιμέναμε να το ανακοινώσουμε μόλις η ομάδα κατακτήσει το πρωτάθλημα και βρεθούμε στον τελικό του Κυπέλλου.
Υπάρχουν πολλοί λόγοι που φτάσαμε εδώ. Ο σημαντικότερος είναι προσωπικός και είναι πράγματα που αφορούν μόνο εμένα και δεν μπορούμε να τα πούμε στην συνέντευξη Τύπου. Το άλλο είναι ότι έχω συμπληρώσει τρία χρόνια με την ομάδα του Ολυμπιακού που είναι απαιτητική. Αυτό ήταν κουραστικό για μένα. Στο ποδόσφαιρο και στη ζωή τρία χρόνια είναι πολύ καιρός».
Ο Βαλβέρδε συνέχισε λέγοντας: «Θέλω να πω πως το 2008 που υπέγραψα για τον Ολυμπιακό δεν ήξερα τίποτα και εξεπλάγην με όλα. Δεν ήξερα ότι ήταν σωστή η απόφασή μου. Τώρα ξέρω ότι ήταν σωστή και θέλω να ευχαριστήσω πρώτα τον πρόεδρο, επαγγελματικά για τη συνεργασία που είχαμε και πάντα μου έδειχνε σεβασμό, αλλά και προσωπικά γιατί η σχέση μας χαρακτηρίζοταν πάντα από εμπιστοσύνη, ακόμα και μετά από δύσκολες στιγμές».
Δεύτερον θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες, τους βοηθούς και όσους δουλεύουν στον σύλλογο, είτε εδώ, είτε στον Ρέντη. Όλοι είναι υπεύθυνοι για τις επιτυχίες που είχαμε αυτά τα χρόνια. Τρίτον θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους του Ολυμπιακού για την στήριξή τους. Έπρεπε να αντέξουν έναν προπονητή που έχανε το πρώτο του παιχνίδι και τους έφερνε σε δύσκολες στιγμές. Μου προσέφεραν απίστευτες στιγμές, τόσο στο “Γ. Καραϊσκάκης”, όσο και στο εξωτερικό, στην Γερμανία, την Γαλλία και το Λονδίνο, αλλά και αυτούς που δεν είναι φίλαθλοι του Ολυμπιακού που μου έδειξαν σεβασμό».
Ο Βαλβέρδε ολοκλήρωσε λέγοντας: «Τέλος, θέλω να πω πως όσο ήμουν προπονητής του Ολυμπιακού ήθελα να κάνω τα καλύτερα για τον Ολυμπιακό. Ξέρω ότι πολλοί πιστεύετε πως έχω προσφέρει πολλά στον Ολυμπιακό, αλλά εσείς κάνατε περισσότερα για μένα».
Γεια σου Ερνεστο :!:
Με τα καλα σου και τα στραβα σου προσφερες πολλα στην ομαδα.
Σε ευχαριστουμε !
Ο Εμερι απ’οσο ξερω φευγει απο την Βαλενθια γιατι ο προεδρος ειναι
λιγο Κοκκαλης οσον αφορα την ενασχοληση του με την ομαδα.
Με τον Βαγγο δεν νομιζω να εχει το ιδιο προβλημα.Δεν νομιζω οτι
μας χαλαει ο Εμερι απλα μου φαινεται δυσκολο να παρουμε τον
προπονητη της Βαλενθια.Ημιτελικα Γιουροπα και τριτη στην Ισπανια.
Είναι όντως δύσκολο, αλλά δεν αποκλείεται. Ο Θρύλος έχει ανεβάσει τις μετοχές του σαν club στην Ευρώπη τη φετινή χρονιά.
Σε κάθε περίπτωση,
αυτά.
Στο καλό Κύριε Ερνέστο! Από τους πιο συμπαθητικούς ανθρώπους που είδα ποτέ στο ποδόσφαιρο. Ήθελα πολύ να μείνει για πολύ καιρό ακόμα, ομολογώ ότι στεναχωριέμαι όπως και την πρώτη φορά που έφυγε. Ελπίζω να βρεθεί άξιος αντικαταστάτης που να δέσει με την ομάδα.
…για χαρά Ερνέστο
…πιστεύω ότι μαζί με τον ,Μπλαχίν, είναι οι καλύτεροι προπονητές που πέρασαν απ’τον Ολυμπιακό
:):!:
Οτι δηλαδη η Βαλενθια θελει το Βαλβερδε και ο Ολυμπιακος θα παρει τον Εμερι, τον οποιο θα διωξει η Βαλενθια για να παρει τον Ερνεστο;;;
γουατ ντα φακ
:?
Αντιο Ερνεστο, σε ευχαριστουμε για το πρωταθλημα και για την καλη πορεια στην Ευρωπη (ασχετα αν μπορουσαμε πολλα παραπανω). Τωρα για τον αντικαταστατη δεν πα’ να φερουν τον Εμερι, τον Λιπι, τον Μουρινιο, τον Θεο τον ιδιο, το θεμα ειναι να δεσει με την ομαδα.