Ολυμπιακός

τιμιος σαν ανθρωπος και συμπαθεστατος.
σαν προπονητη δεν μπορω να τον κρινω απο το ελληνικο πρωταθλημα λόγω αβαντας της ομαδας του απο εξωαγωνιστικους παραγοντες.

κριμα που αφηνει την Ελλαδα.

Με συγκίνησες…

+1

Εντυπωση μου χαν κανει και οι δηλωσεις μετα το φετινο ντερμπι. Πολυ ηρεμες, ασχετα αν συμφωνει κανεις η οχι. Ιδιαιτερα οταν ενας “ξενος” προπονητης κανει τοσο εκτενη αναφορα στα οσα γινονται στην Ελλαδα και οι αντιστοιχοι “ελληνες” προπονητες ζουν σ αλλο κοσμο…

Η αγάπη του κόσμου για τον Βαλβέρδε είναι μεγάλη και πέρα από τις κούπες που έφερε και την ωραία μπαλίτσα που έπαιξε ο θρύλος, έχει να κάνει και με τον άνθρωπο Βαλβέρδε. Τίμιος, εργατικός και χαμηλών τόνων. Ούτε “καλώς τα παιδιά καλώς τα 3-0” ούτε “δεν καταλαβαίνω την ψύχωση με το 7ο” ούτε τίποτα. Δουλειά, δουλειά και δουλειά μόνο.
Αυτό όπως που πρέπει να καταλάβουμε είναι πως δεν θα πρέπει του χρόνου με την πρώτη στραβή να αρχίσουμε να κράζουμε τον καινούριο προπονητή και να αρχίσουμε τις συγκρίσεις (έως ένα σημείο βέβαια). Το ίδιο θέλω να πιστεύω πως θα κάνει και ο Βαγγέλας και θα δώσει χρόνο σε αυτόν που θα φέρει. Αν στάξει τα φράγκα που έδινε στον Ερνέστο, είναι σίγουρο πως θα φέρει καλό προπονητή και ψιλο-όνομα.
Από εκεί και πέρα το υλικό υπάρχει. Αν πάρει ειδικά κάποιο καλό “10άρι” και 1-2 προσθήκες τύπου Ορμπάιθ το πρωτάθλημα θα το πάρουμε πάλι τσόντα του χρόνου, ενώ οι παίχτες έχουν αποβάλει αυτή την κατάρα του διπλού στην Ευρώπη και μπορούμε και εκεί να κάνουμε ωραία πράγματα. Όπως και να το κάνουμε καλό το “39 εμείς 37 όλοι σας” αλλά αυτό που θέλω να δω είναι - εκτός από το να ξετινάζουμε στα γκολ τον βάζελο- νίκες στην Ευρώπη και μια κάποια καλή πορεία.

Μπάγεβιτς και Ερνέστο για πάντα στην καρδιά μας. Ο [B]μόνος[/B] προπονητής που είχε ο Ολυμπιακός και θα μπορούσε να δουλέψει και έξω. Μας ανέβασε ένα επίπεδο πιο πάνω και ταίριαζε 100% με την ψυχολογία του συλλόγου.

Εγώ δεν είμαι αισιόδοξος για μεγάλο όνομα. Θα ήταν λάθος για τον Μαρινάκη να ρίξει πολλά λεφτά στην ομάδα αυτή τη στιγμή (με ΠΑΟ, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ να έχουν τόσα προβλήματα) και έτσι δεν περιμένω να δεχτεί κάποιο μεγάλο όνομα να έρθει στην Ελλάδα.

Ο βασιλιάς πέθανε, ζήτω ο νέος βασιλιάς!

Ernesto muchas gracias para todos!
απο τους καλυτερους προπονητες που περασαν απο τα ελληνικα γηπεδα και πανω απ’ολα ανθρωπος. τον ευχαριστουμε και με το παραπανω. αν δεν βρουμε προπονητη σε παρομοια φιλοσοφια και αναπτυξης στο παιχνιδι, η μιση ομαδα θα ειναι αχρηστη τον οκτωβρη συφωνα με τις φυλλαδες. οπως και να’χει η συγκριση του επομενου με τον Βαλβερδε θα ειναι αναποφευκτη.
σιγουρα ξενερωσε με τα ματς με οφη και παο, αλλα δεν ειναι αυτος ο λογος που την κανει φυσικα. το οικογενειακο προβλημα ειναι πολυ μεγαλο.

Το οποίο τελικά είναι; Αυτό που είχε προκύψει και την προηγούμενη φορά;

εχει σοβαρο προβλημα υγειας το παιδι του

Πρώτο δεκάλεπτο Ολυμπιακού=Lakers του '87

πρώτο δεκάλεπτο=Παιγνιδι της πλάκας απο τα λίγα.

εδώ θα μου πεις στο τελος ενας απο τους δυο θα πανηγυρίζει που κέρδισε ενα πρωταθλημα των 2 ομάδων.

Ο λόγος που βαριέμαι να κάνω 1 ώρα από το σπίτι μου να πάω ΣΕΦ να δω παιχνίδι ελληνικού πρωταθλήματος. Όσες φορές το έχω επιχειρησει συνήθως λιώνω στην κουβέντα με τους γύρω μου… Τουλάχιστον στη δεκαετία του '90 υπήρχαν αξιόλογες ομάδες που μπορούσαν να σε δυσκολέψουν όπως ΠΑΟΚ, Άρης, Πανιώνιος, Περιστέρι κτλ

…έτσι είναι, αλλά μην ξεχνάς ότι μιλάμε και για δύο απ’τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης
…όντως το παιχνίδι είναι της πλάκας
:):!:

έκανα ενα ποστ για το πως έτρεχα μικρός να δω οποιοδήποτε ματς και ανέφερα μερικά και ενα συγκεκριμένο του γυμναστικού αλλά το ποστ εξαφανίστηκε.!:?
και έλεγα οτι πλέον δεν ξέρει κάνεις οτι άρχισαν τα Play of

Έχει τρομακτική ευστοχία και ενέργεια ο Ολυμπιακός στο ματς,για αυτό το κάνει το παιχνίδι της πλάκας.Αλλιώς είναι και ο ΠΑΟ που μέχρι στιγμής μια χαρά ντέρμπυ είναι,όποιος θέλει το βάζει

Που το βαζει? δεν το εχει κάπου.

*ναι ειναι η τρομερή ευστοχία…

Ωπ το έχει η Νόβα;Τι κάνει η ΕΡΤ;Πού είναι το κράτος;Και μετά μας φταίει ο Άκης:!:

ε βρε τραμπακουλα(οχι ο γνωστός) και εσυ…αυτό λέμε.οτι δεν το εχει κανείς!

Ούτε το ιδιωτικό;Ε ρε μια χούντα που μας χρειάζεται:!:

κερδίζει ο αρης με 5 πόντους λεει.!!
ενα ματς δεν έδειξαν ολη τη χρονιά, το πέτυχαν.χαχαχα

καρπετ για βαλβερδε…

http://www.sport.gr/Article/Blogs/Καρπετόπουλος/Με-όπλο-μόνο-τη-γνώση-και-τη-δουλειά-/85-126598.html