…μια χαρά τα γράφει:):!:
Πολύ ωραίο κείμενο. Γενικά μπορείς να διαβάσεις πολλά ωραία πράγματα για τον Ερνεστο. Ελπίζω να επιστρέψει ξανά…
Πολύ καλό το κείμενο όντως, ειδικά εκεί που μαθαίνουμε ότι ο κόσμος του Ολυμπιακού που κατά τον παλιό, καλό Κάρπετ ήθελε νίκη πάση θυσία, με κάθε κόστος και δεν ενδιαφερόταν για το άθλημα, τώρα είναι αυτός που στήριξε τον Βαλβέρδε παρά τις δυσκολίες και κάποια απρόβλεπτα άσχημα αποτελέσματα.
Βρε πώς αλλάζουν οι καιροί… :lol:
Αυτά που λέει ο Καρπετόπουλος είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε. Ο κόσμος του Ολυμπιακού (όπως και του Παναθηναικού και της ΑΕΚ και…) θέλει πάση θυσία και με κάθε κόστος τη νίκη και δεν ενδιαφέρεται για το άθλημα αυτό καθαυτό. Ο Βαλβέρδε αν δεν έπαιρνε το περσινό πρωτάθλημα ήταν σχεδόν σίγουρο ότι θα έπαιρνε τον πούλο από τον Ολυμπιακό με τις ευχές κερκίδας. Και φέτος μέχρι τον Γενάρη, αρκετοί από αυτούς που τώρα τον αποθεώνουν, τότε τον είχανε στο φτύσιμο…
Γεγονός πάντως είναι πως στο Καραϊσκάκης είχε αρκετούς “εχθρούς”…
…και ποιος δεν έχει…σε όλες τις ομάδες:):!:
Για τους παίχτες που δεν ήρθαν να πλαισιώσουν τον Οσκαρ δεν θα μας γράψει αυτή τη φορά ο Καρπετ;
…άρχισε και η μεταγραφολογία, στο πρωτοσέλιδο του Πρωταθλητή:):!:
Χθες είχε παιχνίδι και κανείς δεν ασχολήθηκε, έτσι;
Ωραίο “θα τον ξεφτιλίσει-τον ξεφτίλισε” από τον Φετφά. Έγινε και τίποτα άλλο;
Mια χαρά ματσάκι ήταν, χαλαρά το πήρε ο Ολυμπιακός και με πολλές αλλαγές. Ελπίζω ο τελικός να έχει πιο πολύ ενδιαφέρον.
Ο Μήτρογλου με αντίπαλο τον Ολοφ δεν ακούμπησε μπάλα!
…εννοείται ότι θα παίξει καλύτερη άμυνα ο Ατρόμητος για να καταστρέψει το παιχνίδι του Ολυμπιακού…τό’πε ο Δώνης αυτό…τώρα για Μέλμπεργκ και Μήτρογλου, θά’ναι πολύ ενδιαφέρον ζευγάρι του τελικού, και πιστεύω ότι θα έχει την ίδια κατάληξη με το χθεσινοβρδυνό παιχνίδι:):!:
[SPOILER][/SPOILER]
8O:lol:
[SPOILER]sry αν το έχουν ποστάρει πάλι αλλού![/SPOILER]
…είναι όντως ψυχάρα ο Τάσσος, αλλά δεν θα ακολουθήσω:roll:
…αύριο είναι ο τελικός…θέλω και την κούπα, αλλά κιένα καλό φινάλε για τον Ερνέστο
:):!:
Μου έστειλε και sms ο Τάσαρος, με μία σύνταξη που θα έπρεπε να δεί ο Πανούτσος που λατρεύει τον “Πειραιώτικο λόγο” του… :roll:
Ας είναι, ο Τάσος έχει πάντα θέση στον Θρύλο (και αυτό το έχω υποστηρίξει και παλιότερα) αλλά όχι στη βουλή!
Απόψε χαιρετάμε έναν από τους πιό πετυχημένους προπονητές που πέρασαν από τον Θρύλο! Θέλω να ελπίζω με Κούπα! :roll:
…πάλι καλά που το δείχνει το Σκάι:p:p :):!:
Ας το δείχνει… Σήμερα έχει Psychotic Waltz…
…πανσωστος…δυστηχώς έχει και αφραγκώτικ Stef:(…να μου πεις τόσο καιρό τι έκανες βρε μάστορα, κιόλα τα δίκια θά’χεις…το αμέλησα, οπότε θα βολευτώ με τελικό, ελπίζοντας σε χαμόγελα στο τέλος:):!:
Έλα ρε Χολέμπας παιχτρόνι! :lol2:
Επειδη βλεπω παραλληλα ΝΒΑ, δεν πηρα χαμπαρι πως πηραμε το πεναλτυ, απλως ειδα τον Χολεμπας στη βουλα:-s
Ο Παλομπαρινι ειπε “…και ειναι το 1-0 για τον Ολυμπιακο!” στο πεναλτυ?:lol:
Edit: Goal