…απ’το πληκτρολογιό σου και…
…φιέστα απόψε, αποχαιρετώντας Ερνέστο, και καλοσορίζοντας Ντομίνγκος;
:):!:
διαβαζω τωρα πως ο μελμπεργκ ειναι προς εξοδο. πραγματικα ας ψαξουν να βρουν οποιονδηποτε που να μπορει να τον καλυψει . αυτα τα περι 35+ ειναι μαλακιες γιατι ο τυπος ουτε τραυματισμο εβγαλε ποτε, παντα πρωτος στις εργομετρικες και σπανια φανηκε στο γηπεδο η ηλικια του. εδω η μιλαν επειδη δεν μπορουσε\δεν ηθελε να βρει καλα σεντερ μπακ κρατουσε τον κοστακουρτα και το μαλντινι μεχρι τα 40, γενικα απειρες περιπτωσεις παικτων τετοιας ηλικιας που δεν τους αφηνεις να φυγουν και ειδικα σεντερ μπακ. εκτος αν εχουν βρει ισαξιο, πραγμα απιθανο (ερχεται ο σιοβας ροφλ)
απο την αλλη σου λεει ομως πρωταθλημα παιρνω με διδυμο ταυλαριδη-αβρααμ αμα λαχει, γιατι να δινω 2 μυρια στο μελμπεργκ.
θα δειξει, αν φυγει τελικα θα ειναι απο τις κορυφαιους ξενους που επαιξαν στο συλλογο και ο κορυφαιος μακραν αμυντικος που εχω δει στο ελληνικο πρωταθλημα.
Δεν νομίζω ότι πρόκειται να αντικαταστήσει τον Μέλμπεργκ με οποιονδήποτε Σιόβα κτλ, λογικά θα ψάξει στο εξωτερικό για κάτι πιο οικονομικό από τα 1,5 + 1 εφορία = 2,5 εκ το χρόνο.
Είμαι όμως κι εγώ της άποψης ότι θα έπρεπε να τα δώσει για τον Σουηδό ή έστω να του κάνει κλειστό διετές προσπαθώντας να ρίξει λίγο τις απαιτήσεις. Η φετινή του σεζόν ήταν απλά υπέροχη. Το μεγάλο πρόβλημα δε, θα είναι εάν αφήσει τον Μέλμπεργκ και γίνει καμιά “στραβή” με πορεία της Ελλάδας στο Euro οπότε και μπορεί να φτάσει πρόταση για Αβραάμ όπου δεν θα μπορείς να πεις “όχι”.
Μεγαλο λαθος αν δεν τον κρατησει τον Σουηδο.Καιρο ειχε να δει ο οσφπ τετοιο κεντρικο αμυντικο που μαζι με τον Αβρααμ σου εδινε μια σταθεροτητα-ηρεμια.Ειπαμε ρε Βαγγελα,μην τους δωσεις και ολους φετος…
Αμαρτία να φύγει ο τεράστιος Μελμπεργκ, αλλά και εκείνος θα πρέπει να κάνει λίγο πίσω στα οικονομικά. 1,5 μύριο + την εφορία είναι πάρα πολλά λεφτά. Ας τα βρουν όμως κάπου.
…τα είπατε-γράψατε όλα…εγώ απλά ελπίζω να βρεθεί η φόρμουλα, και να μείνει ο Μέλμπεργκ:):!:
Καλή η μπαλίτσα σήμερα όμως η ομάδα στο μπάσκετ καλείται να κάνει κάτι το απίθανο,τουλάχιστον αναλογιζόμενοι την αρχή της χρονιάς.
Εντάξει,η Μπάρτσα όχι απλώς πιο δυνατή ομάδα,έτη φωτός μπροστά κανονικά,στα χαρτιά τουλάχιστον και στα ονόματα.
Περιμένω να δω το γνωστό πάθος που μας έχουν μάθει τους τελευταίους μήνες.Κακά τα ψέμματα όμως ΠΡΕΠΕΙ να τραβήξει και στην επίθεση η ομάδα διότι αλλιώς θα τα βρούμε λίγο σκούρα,κοινώς καλό θα ήταν να μην μείνουμε πολύ πίσω.Περιμένω να δω δυνατή άμυνα και ταχύτητα φυσικά.
Μεγάλο ερώτημα το τι θα γίνει με τους ψηλούς,πως θα βγουν τα ματς απ δηλαδή.Αν και τις Μπαρτσελόνα ειναι περισσότερο στο σουτ,παρόλα αυτά είναι πιο ψηλά κορμιά και θα έχει δυσκολίες ο Χαινς ας πούμε.
Τέλος πάντων,ας μην πω τίποτα άλλο,ας περιμένουμε…
To βασικό θέμα με την Μπαρτσελόνα είναι αυτός ο καριόλης ο Ναβάρο. Μπορεί να μην παίζει τίποτα για ολόκληρα παιχνίδια και στο κρίσιμο σημείο να πετάξει 3-4 τρίποντα σερί. Το κανε και με τη Ρεάλ τώρα πρόσφατα νομίζω.
Γενικα δεν τίθεται ζήτημα ότι η Μπάρτσα είναι φαβορί, απλώς από όσο την έχω παρακολουθήσει, δείχνει και αυτή κουρασμένη και πλέον παίζει πιο πολύ με την εμπειρία και την άμυνα παρά με το ταλέντο.
Το θεωρώ βέβαιο ότι η ομάδα θα είναι και πάλι κομάντα, αλλά όπως και νάχει η αποστολή παραείναι δύσκολη αυτή τη φορά. Άσε που άμα περάσουμε τελικό θα πέφτει πάνω στο INQUISITION/EoT live, σκατά προγραμματισμός να πούμε :!:
Πολύ δύσκολο το σημερινό παιχνίδι με τη Μπαρτσελόνα, τα ματσαρίσματα στους ψηλούς δεν ταιριάζουν με τίποτα. Εμείς έχουμε κοντούς σέντερ που δεν μπορούν να σουτάρουν από μακριά και επομένως θα πρέπει να παίζουν συνέχεια στο λόου ποστ αν θέλουν να συμμετέχουν στο επιθετικό παιχνίδι, ενώ αντίθετα οι άλλοι έχουν πολύ ψηλούς σέντερ με αλτικότητα, δύναμη και ικανότητα στο μπλοκ. Ακόμα θυμάμαι τον τελικό στο Παρίσι που είχαν πλακώσει στα συνεχόμενα ταπίδια και τον χοντρό τον Σχορτσιανίτη και τον χαζό τον Μπουρούση που ήταν πιο ψηλοί και υποτίθεται ότι είχαν και ένα καλύτερο επιθετικό ρεπερτόριο από τους υπάρχοντες ψηλούς μας, αλλά υστερούσαν σε ταχύτητα στα πόδια. Στο 4 ο Πρίντεζης μόνο, έχει ένα πλεονέκτημα σε σχέση με τον Λόρμπεκ, περισσότερο στην ταχύτητα και στα πόδια που πρέπει να εκμεταλλευτεί ο Ολυμπιακός μπας και τον κουράσει γιατί βλέπω να μας κάνει μεγάλη ζημιά με την ικανότητα του τόσο στο μακρινό και από μέση απόσταση σουτ, όσο και με την οξυδέρκειά του να δημιουργεί φάσεις για τους πλαινούς που κόβουν προς το καλάθι και να πασάρει καλά.
Στην περιφέρεια τα πράγματα είναι λίγο πιο ισορροπημένα, αλλά κι εδώ η Μπαρτσελόνα υπερέχει σε εμπειρία και σε βάθος πάγκου. Ο Ναβάρο είναι σίγουρο για μένα ότι θα πετύχει τουλάχιστον 15 πόντους, το ζήτημα είναι να τους βάλει με όσο γίνεται χειρότερα ποσοστά γύρω στο 35 με 50% και στην επίθεση αυτός που θα τον ματσάρει να του βάλει γύρω στους 9-10 πόντους με τρία, τέσσερα εύστοχα σουτ στις ίδιες προσπάθειες, δηλαδή με ποσοστό ευστοχίας πάνω από 75%. Επειδή αυτός θα είναι ο Μάντζαρης, σημαίνει ότι είτε πρέπει να επιχειρήσει προσπάθειες για σουτ τριών πόντων είτε να φύγει στον αιφνιδιασμό για εύκολα καλάθια, δεν ξέρω αν σε σετ παιχνίδι διαθέτει τη δύναμη να τον ποστάρει ή θα δοκιμάσει τον σημαδέψει με πικ εν ρολ, σε συνεργασία με Χάινζ ή Πρίντεζη. Ας ελπίσουμε ότι θα δούμε και τον Σπανούλη επίσης να γίνεται εκτελεστής και να δίνει ώθηση στο σκοράρισμα, γιατί αλλιώς δεν υπάρχει άλλος που να μπορεί να πάρει την ομάδα στην πλάτη του και τότε το γήπεδο θα αρχίσει να κατηφορίζει επικίνδυνα.
Ενδιαφέρον είναι το στοίχημα για το πόσο θα αντέξει ο Ντόρσι χωρίς να χρεωθεί με τριτοτέρτατο φάουλ και να βγει εντελώς εκτός παιχνιδιού. Αν αυτό γίνει πριν το τρίτο δεκάλεπτο, ζήτω που καήκαμε.
Αν καταφέρουμε να ελέγξουμε το ρυθμό έχουμε ελπίδες, αν όχι, θα δούμε μια επανάληψη του μικρού τελικού στο Βερολίνο και του μεγάλου τελικού στο Παρίσι. Α και ακόμα, θα ήταν καλύτερο για τον Ολυμπιακό να έπαιζε στον πρώτο ημτελικό γιατί αν νικήσει ο Βαζελιακός το απόγευμα, προβλέπω τους δικούς μας να μπαίνουν αγχωμένοι το βράδι, από την πίεση του κόσμου για υποχρεωτική νίκη.
Καλησπερα μαγκες( και συναρρωστακια)! Ελπιζω σημερα να τα καταφερουμε,αν και ηδη εχει γινει υπερβαση απο την (για πρωτη φορα μετα απο 14 χρονια) ΟΜΑΔΑ,οποτε και αν χασουμε παλι θα πω με ολη μου την καρδια “Μπραβο μαγκες” και θα παρακαλεσω για το πολυποθητο πρωταθλημα.Παντως οπως λεει και ο πανω,η διαρκεια των σεντερ μας ειναι πολυ μεγαλο ζητημα,καθως πρακτικα μιλαμε μονο για Ντορσεη-Χαινς (δε νομιζω να εμπιστευτει τον συνταξιουχο/βροντοσαυρο σημερα!).
Μια παρακληση μονο.Μπορειτε να με ενημερωσετε για τον ακριβη αριθμο των Ελληνων φιλαθλων? Ισχυει οτι οι ζελες ειναι περιπου 2000 παραπανω??? WTF? Eυχαριστω και με την νικη αδελφια!![-o<
[SPOILER]Να δω αυτο το σιχαμα του παγκοσμιου μπασκετ το Ναβαρο να κλεγεται (αυτη τη φορα με λογο)και τι στον κοσμο… [/SPOILER]
[SPOILER]Αν τους παρουμε πρωταθλημα με Μαντζαρη,Κεσελ,Πελεκανο,Κατσιβελη και Παπαδοπουλο,ενω εχουν περασει Κλειζα,Τεοντοσιτς,Μπουρουσης,Χαλπεριν και ολοι αυτοι θα φτιαξω ενα χρυσελεφαντινο αγαλμα στον Ντουντα μπροστα απ την εξωπορτα[/SPOILER]
Δεν εχω ορεξη για αναλυσεις κτλ. Αυτα ειναι για το τοπικ του ΝΒΑ οπου το παρακολουθω ως φιλαθλος. Ευρωπη/Ελλαδα ειμαι χουλιγκαν, ειμαι καφρος, ειμαι πρεζακλας με την ομαδα οποτε:
[B]ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΥΑΛΟ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΜΥΑΛΟ ΟΤΑΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ
ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΔΥΟ ΠΑΝΤΑ ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ [/B]
Προσυπογραφω,το ιδιο ακριβως μπηκα να γραψω .Καλη επιτυχια στην ομαδα ρεεεεεε !!
[SPOILER][SIZE=“5”]ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ,ΣΤΑ Α@@@ΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΔΥΟ,ΠΑΝΤΑ ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ![/SIZE][/SPOILER]
[B][SIZE=“7”]ΘΡΥΛΕ ΠΑΙΞΕ ΓΕΡΑ, ΠΑΙΞΕ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ, ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΟΥ ΘΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑ[/SIZE][/B]
Ρε παίδες, μη φωνάζετε μεσημεριάτικα. Υπάρχουν ηλικιωμένοι και μωρά που θέλουν να κοιμηθούν …
τι εννοεις wtf; απο τη μια ειναι ο πρωταθλητης Ευρώπης με συνεχή παρουσία στα F4 και ξεκαθαρα απο τα φαβορι της Ευρολίγκα, και απο την αλλη ειναι ο Ολυμπιακος που ειναι το αουτσαιντερ της διωργανωσης και εφτασε εκει κανοντας μια τεραστια υπερβαση.
επίσης, απο τη μια ειναι οι οπαδοι του Παναθηναικου που οσο να ναι εχουν δειξει στο παρελθον οτι εχουν εντονη παρουσια στι εξωτερικο, οπου παιζει η ομάδα, και απο την αλλη ειναι αυτοι του Ολυμπιακου που δεν πανε ουτε στο ΣΕΦ.
Καλή τύχη στην ομάδα σήμερα! Δεν είμαι φιλομπασκετικός, αλλά είναι μεγάλη υπόθεση που η ομάδα είναι εκεί που είναι!
Η ημέρα έφτασε. Επειδή είμαι μπασκετικός, αυτό το περίμενα περισσότερο από οτιδήποτε άλλο φέτος. Αν μπορέσει να παίξει ο Χάινς σήμερα απέναντι σε 4άρια 15 πόντους ψηλότερα, λογικά το ματς θα κλίνει υπέρ μας. Περιμένω πολλά από τον Πρίντεζη, άμυνα από ατσάλι και απόδειξη της στατιστικής μας στα επιθετικά ριμπάουντ. Είναι δύσκολο, αλλά έχουμε φτάσει να το πιστεύουμε…
Το ερώτημα είναι:
[SPOILER][B][SIZE=“7”]ΠΟΣΟ ΓΑΥΡΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ;;;[/SIZE][/B][/SPOILER]
Ξεκινάμε κι όπου μας βγάλει…
:drunk:
Πιστη στην ομαδα σημερα και ας ελπισουμε να ειμαστε και λιγο τυχεροι.Οπως και να εχει,ο,τι κι αν γινει σημερα,η ομαδα αυτη εχει σπουδαιο μελλον,οποτε δε θα ξενερωσουμε ποτε!
…θα το παλέψουμε, όπως το παλεύουμε κάθε παιχνίδι φέτος…από Γενάρη και δώθε, κυρίως, και ότι γίνει:):!: