Από τη μια χάρηκα που οι βάζελοι δεν ξεκωλιαστηκαν πάλι. Από την άλλη όμως αν πάμε τελικό θα προτιμούσα παναθηναϊκό παρά ΤΣΣΚΑ. Ειδικά μετα το σημερινό ζόρι οι Ρώσοι θα μπούνε πιο συγκεντρωμένοι στον τελικό
ας περασουμε και μεις πρωτα!
[SPOILER][SIZE=“7”]ΠΑΜΕ ΜΩΡΗ ΑΡΡΩΣΤΙΑ!!![/SIZE][/SPOILER]
και να γινόταν καμιά στραβή…να βαζανε το έβδομο και να τρώγαμε και την πίκρα…μπααα καλύτερα οι Ρώσοι
Ας μας τρελάνουν σήμερα και το βλέπουμε για την Κυριακή βέβαια…
:thumbup:
…έτσι, πρώτα να περάσουμε
…κιεγώ πιστεύω ότι με π.α.ο. θα ήταν 50-50…με τους Ρώσους, και ειδικά αν τους παίξει η διαιτησία όπως απόψε, τα πράγματα θά’ναι πολύ πιο δύσκολα
:):!:
Καλη επιτυχια και ελπιζω να μην εχουν βαλει στοχο να πεταξουν και τις δυο ελληνικες
ομαδες εξω παση θυσια.
Και αν περασετε να το σηκωσετε κιολας!!!
[SIZE=“7”]Τρελανε μας κι αλλο Θρυλε!!![/SIZE]
ειναι συγκινητικη ομαδα ρε πουστη μου…καντε και ενα αγαλμα στο ντορσι που οταν ειναι μεσα μιλαμε για αλλο ολυμπιακο
[SIZE=“7”][B]ΘΡΥΛΟΣ ΕΙΣΑΙ[/B][/SIZE]
Τι έπος, τι ΘΡΥΛΟΣ θεέ μου :!:
Άντε και με την κούπα την Κυριακή (αν και δύσκολο, τόσο αγωνιστικά όσο και παρασκηνιακά απ’ ό,τι έχουμε δει ως τώρα …)
[B][SIZE=“7”]ΘΡΥΛΑΡΑ ΤΙ ΧΑΡΑ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕΣ ΣΗΜΕΡΑ…!!![/SIZE][/B]
σαν να την εχουμε παρει την κουπα ειμαι προσωπικα. εχουνε υπερβαλει εαυτον εδω και καιρο.
[SIZE=“5”][B]ΓΙ’ΑΥΤΟ ΘΑ ΖΩ ΜΕ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΤΡΕΛΟΟΟΟΟΟ … !!![/B][/SIZE]
[B][SIZE=“4”]ΕΙΣΑΙ ΘΡΥΛΟΣ ΓΑΜΩ ΤΑ ΣΥΜΠΑΝΤΑ !!![/SIZE][/B]
[COLOR=“Red”][SIZE=“5”][B]ΣΒΗΝΩ ΠΕΘΑΙΝΩ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!! ΜΕ ΤΑ ΚΟΥΡΕΛΙΑ ΤΕΛΙΚΟΟΟΟΟΟ ΘΕΕΕ ΜΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΙ ΚΑΙ ΧΕΤΦΙΛΝΤ!!![/B][/SIZE][/COLOR]
Μεγάλη καρυδάτη εμφάνιση! Παρά τα πολλά λάθη η ομάδα έδειξε ότι έχει καρδιά! Και να μην το πάρει δεν με πειράζει. Ντορσει ψυχάρα!
Πρωταθλητες στην καρδια μας, οτι και να γινει στον τελικο…
Σας ευχαριστουμε για ολα
Η πλακα (?) ειναι πως αυτο το λεμε απο οταν φτασαμε στους 8 .
θεος… Ολη την εβδομαδα το ελεγα οτι θα περασουμε, και με κοιτουσαν σαν να ειμαι εξωγηινος.
Παμε ρε ΟΜΑΔΑ !!!
Δεν ξερω τι να γραψω,κοιταω την οθόνη.
Ναι ρε Θρύλε