δεν διαφωνω καθολου Γιαννη, οπως τα λες ειναι. ειναι το μεγαλυτερο επιτευγμα μας σαν ολυμπιακος. ουτε καν το 1ο ευρωπαικο δεν συγκρινεται με τουτο.
περιτο οτι στ γραφειο μου εχει ηδη κολληθει αφισα απο τα χτεσινα πανηγυρια!!
Εντάξει, σίγουρα δεν προκάλεσε την κερκίδα, αλλά οι πανηγυρισμοί του στα τρίποντα ήταν άκρως εριστικοί (ε ρε κάτι κατάρες που έφυγαν ειδικά στο 3ο σερί που έβαλε :p) Εδώ λέει ότι τραυματίστηκε στο χέρι ο μαλάκας! http://www.sport-fm.gr/article/552390
Συμφωνω απολυτα με το οτι ειναι η κορυφαια στιγμη σαν ομαδα.Εγω ουτως η αλλως το '97 ημουν τριων χρονων οποτε δεν εχω μνημες.Παντως γενικα μαζι με το euro του 2004 νομιζω ειναι η μεγαλυτερη χαρα για μενα σαν φιλαθλος.
Προφανως και ειναι η μεγαλυτερη στιγμη στην ιστορια του συλλογου ,συμφωνω 100% .
Αισθανομαι σαν ηλιθιος που εχω δει το τελευταιο λεπτο του τελικου πανω απο 50 φορες απο χτες , σε μεταδοσεις σε ολες τις γλωσσες (=Ρ) και καθε φορα πιανω τον εαυτο μου να βουρκωνει/συγκινειται/χαζογελαει .
Και για να μην ξεχνιομαστε απειρα RESPECT σ’αυτον εδω.Δικο του δημιουργημα ειναι η ομαδα .
Ντάξει, νομίζω συνήλθαμε τώρα λίγο…
[SPOILER][SIZE=“5”]ΑΡΧΙΔΙΑ[/SIZE][/SPOILER]
…δεν είσαι ο μόνος:):!:
Κι όμως όσοι βρίζετε τον Μίλος είστε τελείως αχάριστοι. Το παιδί έκανε τα πάντα στο τελευταίο δεκάλεπτο για να κερδίσει η ομάδα της καρδιάς του η Θρυλάρα. Για του λόγου το αληθές να τα στατιστικά του:
[B]4ο δεκάπλεπτο[/B]
0/1 δίποντα
0/3 τρίποντα
3 φάουλ, τα δύο μαζεμένα και αχρείαστα πάνω στον Μάντζαρη
4 λάθη
και 1/2 κρίσιμες βολές. Τη μια βολή την έβαλε για ξεκάρφωμα.
Αντε γιατί έχει παραξεφτιλιστεί το θέμα με τους κακοπροαίρετους [-X :-k :-s
…σε ταινία ο Ντόκτορ Τζέη…έτσι;:):!:
ο τουρκος ειναι ακομα πιο τρελαμενος!!
OLYMPIACOS AVANTI, OLYMPIACOS AVANTI :!:
το ποσταραμε φιλος!!!
οντως εκπληκτικος!! mama mia que historia…
Φοβερό βίντεο το από πάνω! Πόσο θεοί οι Αγγελόπουλοι :lol::lol::lol:
edit: ωραίος και ο Σέρβος speaker!!!
κι ενα λινκ με ολο τον αγωνα για οποιον θελει να τον ξαναδει.
Το είχα πει ο άνθρωπας…
Mόλις γύρισα από Πόλη. Δεν έχω ξαναδεί τίποτα τέτοιο στη ζωή μου.
Δεν υπάρχουν λόγια…μαλάκες έκλαιγα σα μικρό παιδί…
Κάναμε αυτό που δεν γίνεται…
εισαι ωραιος τοξικε.
πως ηταν γενικα η ολη εμπειρια;
ρε πουστη τοξικε (σορυ κιολας γιατι μου ριχνεις 10+ χρονια) 2 φορες εχω κλαψει στη ζωη μου απο αγωνες, μια φορα το 05 με τη λιβερπουλ και μια φορα τωρα. και τα 2 στην πολη και στα 2 πηγες. Ε ΝON E POSSIBILE ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο FRATELLO ITALIANO. ζηλευω ζηλευω
εντιτ
τι 10+, καντο 20 χαχ
Oλοι Ολυμπιακαρα απο χτες και για 2-3 μερες:D:D
Μυθικη ανατροπη, αρχιδατη κουπα! Για κατι τετοια αξιζει να παρακολουθεις αυτο το αθλημα ρε πουστη μου. Μπραβο στο γαυρο πραγματικα!
[COLOR=“Red”]
[SIZE=“5”][B]ΔΩΣΕ ΠΟΝΟ ΡΕ[/B][/SIZE] [SIZE=“1”]μπαρμπα-[/SIZE][SIZE=“5”][B]ΣΥΓΓΑΥΡΕ ΚΑΙ ΣΥΝΑΡΡΩΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ[/B][/SIZE]
[SIZE=“7”][B]ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΩ ΜΩΡΗ ΑΡΡΩΣΤΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ[/B][/SIZE][/COLOR]
ΝΑΙΙΙΙΙΙ ΜΠΡΑΒΟ ΘΡΥΛΕ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥ