Ολυμπιακός

[COLOR=“Red”][B]ΕΛΑ ΡΕ ΤΟΞΙΚΕ ΤΡΕΛΑΝΕ ΜΑΣ!!!
[/B]

Έλα να θυμηθούμε και τα παλιά:!:
[/COLOR]

Επιφυλάσσομαι στην πρώτη ευκαιρία να πω κάμποσα.

πραγματικα με συγκινησες μπαγασα!! αντε να δουμε ωραια πλει οφ τωρα και πανω απόλα χωρις ευτραπελα.

Ρε σεις,αληθεια το πηραμε?

Και κάπου εδώ να σημειώσουμε γιγαντιαίο τρίποντο Κέσελ με Συρίγο να ουρλιάζει “ΒΑΛΕ ΕΝΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ :!:”

Εντάξει, ας μην συγκρίνουμε ανόμοια αθλήματα (γιατί θα αδικήσουμε και τα παληκάρια του πόλο που έχουν πάρει μέχρι και διηπειρωτικό!), αλλά σίγουρα το χθεσινό ήταν μία από τις πιό πορωτικές στιγμές καύλας που μου έχει προσφέρει η θρησκεία μου όσα χρόνια την ακολουθώ!

Και η κορύφωση μίας χρονιάς που ξεκίνησε με κακούς οιωνούς και εξελίχθηκε συγκλονιστικά! Σε κάθε βήμα λέγαμε πως η ομάδα αυτή ξεπέρασε τον εαυτό της. Το πως πέρασε την Σιένα και πήγε final four ήταν επιτυχία! Φαίνεται όμως πως παίχτες και προπονητής ήξεραν να μην χορταίνουν και να κοιτάνε ψηλότερα, ένα παιχνίδι την φορά.

Για μένα ο Ίβκοβιτς εξιλεώνεται με την φετινή σεζόν για το “μαύρο '98”, με αναγκάζει να πάρω πίσω όσα έχω πεί/γράψει για αυτόν. Και μεγάλη του μαγκιά που κατάλαβε το λάθος του με τους Αμερικάνους και το διόρθωσε μόνος του στη μέση της σεζόν. Εκεί “γύρισε” όλη η χρονιά.

Σχετικα με τον μυθικο- σε επιπεδα Φελιξ Μπορχα- Μαρκο Κεσελ,ενα ειναι το ερωτημα που με ταλανιζει. Τωρα με το μουσι και το μουστακι μοιαζει περισσοτερο με βιαστη ή ισπανο ζωγραφο?

παιδεραστης ζωγραφος

Μην ξύνεις τις παλιές πληγές Mule. Έχω την εντύπωση ότι όσο και να ήθελε ο Ίβκοβιτς να διαλύσει την ομάδα του Ιωαννίδη, άμα δεν έπαιρνε το οκ από τον Κόκκαλη δεν θα μπορούσε να το κάνει.

Απίστευτη ιστορία του Law. Ο τύπος έφυγε από τον ημιτελικό υποβασταζόμενος. Όλοι μας έλεγαν ότι δεν θα παίξει και μάθαμε μετά τον τελικό ότι ζήτησε να παίξει με δική του ευθύνη. Τον είδα μετά το ματς και το παληκάρι δεν μπορούσε καν να περπατήσει και δεν υπερβάλλω καθόλου…

Εγώ έχω να δώσω ένα τεράστιο respect σε kaiser, Mule και razor7, όπου είχαν ψηφίσει τον Θρύλο στο poll της Euroleague!!!

χαλασε του Ντομινγκος εχθες το βραδυ και
παει η για τον προπονητη της Λεβαντε η της Βαγιεκανο

http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10532&subid=2&pubid=129040146

καλα ελεγε ο μαρινακης για ιουνιο μου φαινεται. εχουμε καιρο ακομα.

κατι που δεν ηξερα, οι παιχτες για την εθνικη εχουνε ηδη καλεστει, αλλα τον πριντεζη δεν τον εχει καλεσει. κριμα γιατι ειναι ο πιο βελτιωμενος παιχτης φετος, και αν μη τι αλλο ηταν συγκινητικος στο φαιναλ 4.

δεν τον καλεσε?
ειναι πολυ καλος και θα βοηθησει την εθνικη.Πρεπει να τον παρει και να βγαλει καποιον αλλον

…μακάρι 1\6 νά’χουμε προπονητή, και 5-6\7 που αρχίζει η προετοιμασία νά’χουμε το 90% του ρόστερ…τι καλα που θα ήταν:):!:

Γλοιωδης και ελεεινος ο Συριγος οπως παντα .Ο Καραλης του μπασκετ.Τεσπα.

Δν σημαινει τιποτα ουσιαστικα,αλλα καλο ειναι να τα βλεπουμε που και που αυτα… >> http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=04xvXG6ZvC4

τελικα γιναμε καλα και βαλαμε μυαλο? χοχοχ

απιστευτα πραματα ρε

Ας πάρουμε τον αναστόπουλο καλύτερα παρά τον προπονητή της Ράγιο Βαγιεκάνο
έλεος και πάλι με τους wanna be προπονητές, επίσης αν φύγει ο Λάζλο Μπολονί απο ΠΑΟΚ δεν με χαλάει προσωπικά ειναι εξαιρετικό προπονητής και έφτιαξε ένα καλό ΠΑΟΚ φέτος που πιστεύω θα πάρει την πρώτη θέση στα playoff

300 εισιτήρια μείνανε λέει για αύριο! Ελπίζω να είμαστε προσγειωμένοι και να παίξουμε με πάθος και αυτοσυγκέντρωση, ο βάζελος για μένα παραμένει το φαβορί για τον τίτλο. Το σίγουρο είναι πάντως ότι θα δούμε ωραίους τελικούς! (και μακριά από ευτράπελα, αν και πιστεύω ότι ο κόσμος μας ξεκάβλωσε αρκετά μες το ευρωπαϊκό)