Είχαν μείνει. Εϊχαν… Νο μορ τίκετς πλιζ…
…αυτό ακριβώς:):!:
Ειχαν μεινει 300 τα οποια θα τα εδιναν στις 10 το πρωι, αλλα δεν μπορουσα να παω με τπτ. Και να μπορουσα, θα επρεπε να παω να στηθω απο τις 7-8 υποθετω. Εν τω μεταξυ μεσα στο χαμο για τις ειδησεις του Final 4 δεν πηρα πρεφα οτι βγηκαν απο Παρασκευη, παροτι εχω κανει like και την ΚΑΕ στο Facebook που τα ανακοινωνει αυτα
[SPOILER]Θα πανε οι ουγκαλοι οι ποδοσφαιροφιλοι που θυμηθηκαν το μπασκετ και εμεις που ολη τη χρονια σκαγαμε το 10αρικο για κατι ματς Ευρωλιγκας με 2000 ατομα, θα μεινουμε απ’εξω[-X. Και στο αεροδρομιο που πηγα οι περισσοτεροι με κατι φανελες Τζιοβανι, Ριβαλντο… Ντομι ηταν:p
Κακια και ελιτισμος I know, αλλα ετσι ειναι…[/SPOILER]
Ακομα δεν το εχω συνειδητοποιησει αυτο που καναμε την Κυριακη… Απο τις μεγαλυτερες πωρωσεις της ζωης μου… Αυτο που εκανε ο Ολυμπιακος ηταν ενα θαυμα πραγματικα, ειδικα με την εξελιξη που ειχε το ματς και την ανατροπη που καναμε απο το -19… Στα τελευταια λεπτα του αγωνα η καρδια μου χτυπαγε τοσο δυνατα που πηγε να σπασει και στο τελος ουρλιαζα σαν τρελος, κοπανιομουν στο πατωμα, μιλαμε για παρακρουση που σε τετοιο βαθμο δεν εχω ξαναπαθει ποτε…
[B][SIZE=“3”]Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΩΡΩΣΗ…[/SIZE][/B]
Μετα την απονομη που περιμενα τοσα χρονια να δω, εφυγα σφαιρα για το Πασαλιμανι που γινοταν κυριολεκτικα ο χαμος… Καπνογονα, συνθηματα, παρα πολυς κοσμος ολων των ηλικιων με σημαιες, κασκολ, φανελες του Θρυλου να τραγουδανε με ολη τους την δυναμη και σε ολων το προσωπο εβλεπες μια απιστευτη χαρα, ολοι χαμογελουσαν με ευτυχια… Μας εκανε περηφανους αυτη η ομαδα και αυτο το ματς θα το μνημονευουμε για παρα πολλα χρονια ως “Το [B]ΕΠΟΣ[/B] της Κωνσταντινουπολης”…
Ηθελα να παω και στο αεροδρομιο, αλλα δεν τα καταφερα δυστυχως, αλλα απ’ οτι ειδα εγινε και εκει χαμος… Αξιζει απολυτα η αποθεωση στον τεραστιο Ιβκοβιτς και σε ολα τα παιδια που εδωσαν ο,τι ειχαν και δεν ειχαν, εδειξαν απιστευτα αποθεματα ψυχης και εκαναν ολο τον κοσμο να παραμιλαει με τα κατορθωματα τους. Αλλα φυσικα και στους αδελφους Αγγελοπουλους που εχουν δωσει τα παντα για αυτη την ομαδα…
Τωρα τα κεφαλια μεσα ξεκινουν οι τελικοι των play off και αυριο δινουμε το πρωτο ματς. Πηρα εισιτηριο και παμε για το πρωτο βημα για να επιστρεψουμε στην κορυφη του ελληνικου πρωταθληματος και παλι.
Xα χα εμείς πανηγυρίσαμε το βράδυ του Σαββάτου στην Ταξίμ με τους οπαδούς της Γαλατά, κάνοντας πρόβα για την άλλη βραδιά. Οι άλλοι τραγούδαγαν τουρκικα και εμείς…
[SPOILER][B][SIZE=“7”]ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟΟΟΟ…
ΚΑΤΙ ΜΑΓΙΚΟ…[/SIZE][/B][/SPOILER]
Μια φίλη που είμαστε μαζί με έπρηζε ότι θα ήθελε να είναι στο Πασαλιμάνι για τα επινίκεια, τη στιγμή που όλη η Ελλάδα θα ήθελε να είναι εκεί που είμαστε εμείς…δεν το καταλαβαίνει με τίποτα.
…πάει και ο Μίτσελ…έμεινε στην ομάδα του…δυσκολεύει για 1\6 νά’χουμε πρππονητή:):!:
Aναμφίβολα!
Χαχα, ευχαριστώ!
Το καλό είναι πως από ένα σημείο και μετά απέκτησαν και οι παίχτες την πίστη που κάποιοι κουβαλάμε μιά ζωή στα “βαμμένα κόκκινα” μυαλά μας!
…και απόψε συνεχίζουμε με αμείωτο κέφι, και κεκτημένη ταχύτητα:):!:
αν γινει το ματς φυσικα αφου μερικα καιναρια πηγανε και ριξανε πετρες στο πουλμαν του παναθηναικου και τραυματιστηκανε περπερογλου και σμιθ. ζωα ηλιθιοι μπαμπουινοι.
Που είσαι ρε Σαλλιαρέλη γίγαντα :-k
με ενα λ ρε συ. ντροπη…
Έχουν υπάρξει και αεροβόλα μέσα,με παίκτες να παθαίνουν ρήξεις τυμπάνων,εγκαύματα κτλ.
Πάμε για άλλα.
ΑΝΤΕ ΨΟΦΗΣΤΕ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ ΡΕ ΖΩΑ, ΜΑΛΑΚΕΣ, ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ. ΜΠΡΑΒΟ, ΠΕΤΑΞΑΤΕ ΠΕΤΡΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΟ ΚΑΙ ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ, ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΜΑΓΚΕΣ.
Ουγκ, ουγκ, έτσι φλωροβαζέλια, πάρτε τ’ αρχίδια μας, ουγκ, ουγκ :!:
- ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ 7 -
καρκινο
γαμω τα σπιτιας σας σκατοκεφαλα ορκς, ηλιθιοι
Τι εγινε ρε μαγκες γιατι διαβαζα και πριν απο λιγο ανοιξα το pc…
Τι μαλακες ρε φιλε…
Μαλάκες είμαστε εμείς που ακόμα ασχολούμαστε. Αυτοί τη δουλειά τους κάνουν.