Kαι λιγα λετε .
Προσγειωση στην Ελληνικη πραγματικοτητα λεγεται αυτο ,απλα.Ετσι για να μν παιρνουν τα μυαλα μας αερα χωρις λογο …
εντιτ.και οτι λεει ο Νειμλες βεβαιως .
Kαι λιγα λετε .
Προσγειωση στην Ελληνικη πραγματικοτητα λεγεται αυτο ,απλα.Ετσι για να μν παιρνουν τα μυαλα μας αερα χωρις λογο …
εντιτ.και οτι λεει ο Νειμλες βεβαιως .
Eιστε ολοι σας ηλιθιοι και αστοιχειωτοι. Εχω επιβεβαιωμενες πληροφοριες οτι στην Κωνσταντινουπολη ο Σμιθ και ο Περπερογλου στον ελευθερο χρονο τους ντυνονταν με μπλουζακια “ΤΣΟ&ΛΟ” και κασκολ του παο και εβγαιναν και χτυπαγαν γυναικοπαιδα και μεμονωμενους φιλαθλους μας.Καλα να παθουν,αυτοι φταινε.Θεια δικη
[SPOILER] Τραγουδατε στις μπασκετες τωρα ηλιθιοι[/SPOILER]
Υ ιλλείθυοι ήνε αύττιτι…
Αν κάποιος πήγε σπίτι του απόψε χαρούμενος να του γαμηθεί…
Nα ψοφησουν οι μαλακες επιτελους,αν ειναι δυνατον να καταστρεφουν τα ματς και να κινδυνευουν οι ανθρωποι για να ξεκαβλωσουν τα πρεζακια.Μολις εφτασα Φαληρο μαθαμε γι ατην αναβολη και ολος ο κοσμος ηταν ξενερωμενος και τους εβριζε.Ας μπει ενα τελος επιτελους!Η αποστολη του ΠΑΟ κιολας ειχε αστυνομικη συνοδεια μαζι της και καλα:roll:
Δεν χωράει ο νους μου, πώς χάλασε η ωραιότερη βραδιά των τελευταίων 15 ετών στο Σεφ. Η μαλακία σε όλο το μεγαλείο του γαλαξία…ΟΥΓΚ…
στο φως ο φασουλας μας λέει οτι ποιος ειναι αυτός ο μπιτσαξης που ανέβαλε το ματς??
εκει ψηλά που είναι οι αράχνες μάλλον φυσάει πολύ
[B]edit[/B] ο γαυρος λεει οτι ηταν παρακρατικοί.χαχαχαχαχαχαχαχ
…ακριβώς αυτό…με τους μαλάκες#-o
:):!:
Eμενα αυτη ειναι η γνωμη μου, την παραθετω και σε οποιον αρεσει
“Ούτε ημίμετρα, ούτε μέτρα, ούτε ματαίωση… Οι τελικοί πρέπει να γίνουν ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ με κόσμο μέσα (κανονικό, όχι μαθητές κτλ) γιατί αλλιώς θα πρέπει να μιλήσουμε δυστυχώς για σκανδαλώδη απόφαση κατά του Ολυμπιακού. Η ΚΑΕ δεν εχει καμμια απολύτως ευθυνη για κατι που εγινε σε δημοσιο δρομο, όπως δε θα είχε αντιστοίχως και του Παναθηναικού. Από την στιγμή που ευτυχώς είναι καλά οι παίκτες του ΠΑΟ, θα πρέπει να ξεκινήσουν άμεσα οι τελικοί και αν τυχόν γίνει κάτι μέσα σε γήπεδο τότε να ασχοληθούμε δικαίως με τιμωρίες. Τυχόν τιμωρία του Ολυμπιακού ανοίγει το δρόμο για προβοκάτσιες και δεν λύνει κάνα πρόβλημα…”
γιά να καταλάβω. μίλησε κανείς γιά τιμωρία της ΚΑΕ???
…δεν λέμε κάτι διαφορετικό, άλλωστε και με μαθητές, ή χωρίς κόσμο να γίνουν τα ματς, φάσεις σαν την χθεσινή, πάλι μπορουν να γίνουν…άρα πρέπει να τους πιάσουν να δούμε και ποιοι είναι :):!:
επρεπε να το βαλω σε “…” το "τιμωρια"
Δε μιλησε κανεις για τιμωρια του Ολυμπιακου, αλλα παμε για μια συνολικη “τιμωρια” του ελληνικου μπασκετ με ακυρωση η διεξαγωγη των αγωνων χωρις κοσμο η με σχολεια. Κατι που αναιρει ομως το πλεονεκτημα εδρας του Ολυμπιακου (και προς Θεου δεν εννοω τπτ για “πρασινο δακτυλο” κτλ, τη βλακεια της ΓΓΑ εννοω)
Καμμια απο τις δυο ομαδες δεν φταιει να στερηθει τον κοσμο της λογω του χθεσινου περιστατικου, απλως ο Ολυμπιακος χανει περισσοτερα απο αυτην την ιστορια αν οι τελικοι δεν διεξαχθουν κανονικα
Κάπου εδώ με έχασες εμένα. Οι ομάδες κι αν φταίνε…
Για μένα οι τελικοί δεν θα πρέπει να γίνουν καθόλου.
Αν είναι να γίνουν σώνει και ντε, ας τους παίξουν στο NBA 2K12 (κάποιος editor θα υπάρχει λογικά).
@ mandrake:
Για το συγκεκριμένο περιστατικό οι ομάδες δε φταίνε. Δε γίνεται να φταίνε. Αν μιλάμε συνολικά για τα φαινόμενα οργανωμένης οπαδικής βίας, τότε βεβαίως αλλάζει η κουβέντα.
οπότε προτείνεις να ξαναμαζευτούν οι (εκατέρωθεν) κάφροι και ότι γίνει έγινε?
Ειπα “αυτη ειναι η γνωμη μου και σε οποιον αρεσει”. Δε σας αρεσει, δεκτο 100%.
Οι τελικοι πρεπει να γινουν και με κοσμο, απο εκει και περα για οτι γινει ΜΕΣΑ στο γηπεδο η στον περιβαλλοντα χωρο που η καθε ομαδα θα εχει τους δικους της οπαδους οι ΚΑΕ να εχουν ευθυνη και επιπτωσεις. Για το χθεσινο δεν φταινε ουτε η δικη μας ΚΑΕ, ουτε ποσο μαλλον του Παναθηναικου.
Αυτα…
Εσύ Elric τι προτείνεις?
Να γίνουν με μαθητές? Με γιαγιάδες? Με χρυσόψαρα σε γυάλες?
Και στους δρόμους που θα περνάνε τα πούλμαν τι θα κάνουμε? Θα αντικαθιστούμε τις μέρες των τελικών τους περαστικούς με μαθητές κι αυτούς?
απλά μου φαίνεται ότι μετά τα χθεσινά (που είναι το revenge is calling για τα της πόλης) αν ξαναγίνουν τα παιχνίδια κανονικά με κόσμο-οργανώμένους κτλ θα γίνουν 10 φορές χειρότερα. αξίζει ένα πλεονέκτημα έδρας ή μια καυτή έδρα σε ένα τελικό να φτάσουμε να θρηνήσουμε θύματα? (δεν είναι και τόσο μακρινή προοπτική πλέον με αυτά που γίνονται)
Εδιτ: δεν ξέρω τι να προτείνω, ειλικρινά. υποθέτω ότι ο μόνος τρόπος είναι να γίνει κάτι αντίστοιχο που έκαναν και οι άγγλοι. αυτοί που τα κάνουν αυτά είναι δημιούργημα των παε/καε. εκείνες αποθεώνουν τον ένδοξο κόσμο τόσα χρόνια και τους συντηρούν με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο. το ότι οι αγγελοπουλαίοι δεν έχουν ακολουθήσει τέτοια πολιτική με τους οπαδούς δεν παίζει δυστυχώς για το μπασκετικό τμήμα του γαύρου ρόλο, καθώς οι ποδοσφαιροχούλιγκαν φτάνουν και περισσεύουν.
Πρέπει συνολικά τα κεφάλια των μεγάλων ομάδων να χτυπήσουν τον χουλιγκανισμό ταυτόχρονα. Δεν θα γίνει κάτι αμέσως αλλά στο μυαλό μου μόνο έτσι μπορεί να αλλάξει κάτι μακροπρόθεσμα.
Να γίνουν με κόσμο αλλά χωρίς οργανωμένους.
So simple.
Κανένα εισιτήριο στους συνδέσμους, όλα ονομαστικά, κλειστά τα πέταλα, κλειστές και οι θύρες του ΟΑΚΑ για τους τζαμπατζήδες.
Εάν δεν μπορεί να γίνει αυτό, τότε να μη γίνουν καθόλου τελικοί.
Στο κάτω κάτω εφόσον η ΕΛΑΣ δεν μπορεί να εγγυηθεί την ασφαλή μετάβαση των ομάδων στο γήπεδο τότε τι σημασία θα έχει ποιοι θα βρίσκονται στις κερκίδες?
Κι εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να γίνει διακοπή των τελικών.
Ναι, οι δομές του επαγγελματικού αθλητισμού σε συνδυασμό με την βλακεία που παράγει η ελληνική κοινωνία σε τεράστιες ποσότητες, ευθύνονται για τέτοιου είδους καφριλίκια από μεμονωμένους. Ό,τι συνέβη χθες όμως, συνέβη σε δημόσιο δρόμο και δίχως να είναι ευθύνη μίας ομάδας (εκτός αν κάποιος πιστεύει πως οι Αγγελόπουλοι ή οι Γιαννακόπουλοι είπαν να πέσουν οι πέτρες στο πούλμαν, όπου τότε -εφόσον υπάρχουν αποδείξεις- να συλληφθούν πάραυτα).
Ακύρωση των τελικών έχει νόημα, μόνο αν σκοπεύουμε να καταργήσουμε το επαγγελματικό μπάσκετ. Να φύγει και ο Ζοτς με τον Ντούσαν, να φύγουν από την χώρα και ο Σπανούλης με τον Διαμαντίδη και να πετάνε οι μπετόβλακες πέτρες σε πούλμαν άλλων αθλημάτων (γυναικείο βόλευ όπως είδαμε φέτος). Ή στηρίζεις τον επαγγελματικό αθλητισμό συμπεριφερόμενος του επαγγελματικά -κι όχι φορτώνοντας του την ευθύνη για οτιδήποτε συμβαίνει- ή το καταργείς και ησυχάζεις.
Κι εμένα η άποψη μου είναι πως οι τελικοί πρέπει να γίνουν και στο παραμικρό παρατράγουδο εντός γηπέδου, πέφτουν ποινές επιπέδου ΟΑΚΑ -όταν έσκασε η μολότωφ. Δηλαδή ό,τι λέει ο νόμος για τις συνθήκες ασφαλείας και διεξαγωγής αγώνων.
δε ξέρω αν σε τέτοια περιστατικά φταίνε τα “πρόβατα” ή φταίει παραπάνω ο “βοσκός”…
[SPOILER][/SPOILER]