Και 500 βοσκούς να είχαν αυτά τα γίδια, παραμένει δικιά τους ευθύνη. Δεν καταλαβαίνω γιατί άλλοι να ευθύνονται για τις δικές μου πράξεις. Αν κάποιος μπορεί να αποδείξει πως οι ΚΑΕ ήταν ηθικοί αυτουργοί, τότε ας το αποδείξει και καλώς να τιμωρηθούν. Ακόμη κι έτσι όμως, όποιος πέταξε την πέτρα είναι 100% υπεύθυνος για την πράξη του.
Αλλιώς, να μην τιμωρούμε τις ΠΑΕ που 5 πέταγαν πέτρες στην εθνική οδό, να τις πριμοδοτούμε και που 150,000 φίλοι τους δεν πέταγαν πέτρες. Αυτά είναι παράλογα πράγματα…
βασικά για χαβαλέ την έβαλα την φωτό επειδή μου τη στείλανε τώρα με mail, δε το έκανα για να ανοίξω συζήτηση πάντως για μένα έχουν ευθύνη οι παε/καε. η καε ολυμπιακός και οι αγγελόπουλοι συγκεκριμένα όχι,το είπα και στο προηγούμενο ποστ, όμως οι καφροι δε βλέπουν αθλήματα όταν υπάρχει ντέρμπυ.
αυτό που λες πάντως στο τέλος είναι ψιλοάκυρο. δεν αναγνωρίζεις ευθύνη στην χ παε που οι οπαδοί της τα σπάνε και τα καίνε κι εκείνη ,όχι μόνο τους δικαιολογεί, όχι μόνο μιλάει για τον μεγάλο της λαό αλλά πληρώνει και δικηγόρους προς υπεράσπιση των κάφρων στα δικαστήρια???
Tην περασμενη Κυριακη κλαιγαμε απο χαρα και χτες απο τα νευρα μας …
Οι Αγγελοπουλοι ειναι ολα τα χρονια ερμαια της αλητειας των συνδεσμων,στους οποιους καποιοι κανουν πλατες και τους συντηρουν.Πρεπει να απεμπλακουν οριστικα.
Εγω εχω συγκεκριμενη προταση.Να χρηματοδοτησουν την ιδρυση ενος νεου συνδεσμου/λεσχης/συλλογου φιλων ή πειτε τον οπως θελετε εσεις,[B]τον οποιο θα ελεγχουν 100% με δικα τους ατομα [/B].Ταυτοχρονα [B]να διακοψουν παντελως και οριστικα τη χορηγηση εισιτηριων[/B] στους υπαρχοντες.
Επισης,[B]ολα [/B]τα εισιτηρια να δινονται [B]ονομαστικα[/B].Αν γινει αυτο δν θα εχουν καμμια ευθυνη (ή πιο σωστα θα εχουν αυτη που τους αναλογει στο γηπεδο), ενω το γηπεδο δν θα χασει την ατμοσφαιρα που θελουμε να δημιουργειται .Ετσι θα εχουν το δικαιωμα να παιρνουν την ομαδα και να φευγουν οποτε γινονται αντιστοιχα μπαχαλα στο οακα ή θα διωχνουν οποιον κανει τον μαγκα στο σεφ και θα εχουν τη συνειδηση τους καθαρη.
Θα μου πειτε γτ χτες ειχαν (ευθυνη)?Οχι,αλλα ειμαι σιγουρος πως αυτοι που χτες πεταξαν τις πετρες μετα μπηκαν κανονικα με το εισιτηριακι τους στο γηπεδο.Ασε που εχουν γινει απειρες φορες επεισοδια και στο ΣΕΦ και σ αυτο δν υπαρχει δικαιολογια.
Χρειαζονται [B]ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ [/B]ολοι αυτοι.Εχουν τα “κακκαλα” ομως να το κανουν ?
Κι όμως, την συμπεριέλαβα αυτή την περίπτωση. Οι ΑΕ σε αυτό το σενάριο είναι υπεύθυνες 100% για την ηθική αυτουργία και την όποια συνεργία και όποιος διαπράττει το έγκλημα 100% για το ότι το διέπραξε. Αν εσύ κι εγώ κλέψουμε μια τράπεζα, δεν θα μοιραστούμε την ποινή για να είμαστε 50% ευθύνη ο καθένας. 100% εσύ, 100% κι εγώ. Full ποινές θα φάμε για ό,τι κάναμε.
Και πάλι όμως δεν είναι όμως όλες οι ΑΕ συνυπεύθυνες για όσα περιγράφεις. Δεν μπορείς να τιμωρήσεις τους Αγγελόπουλους για ό,τι έκανε ο Κόκκαλης (τυχαίο παράδειγμα). Από την στιγμή που η ΚΑΕ Ολυμπιακός και ΠΑΟ δεν έκαναν κάτι τέτοιο την παρούσα στιγμή, δεν υπάρχει λόγος καν να το συζητάμε. Σε αυτό το συμβάν, μέχρι αποδείξεως του εναντίον, είναι αθώες.
σε αυτό το συμβάν δε μπορείς να τιμωρήσεις την καε ολυμπιακός, συμφωνώ. όμως κάτι πρέπει να αλλάξει για να σταματήσουν να γίνονται τέτοια σκηνικά. δε ξέρω ποια είναι η καλύτερη λύση σε αυτό, όμως σίγουρα δεν είναι λύση να μη τιμωρείται κανείς και να βρίσκονται όλο παραθυράκια για να τη γλυτώνουν οι διοικήσεις των εκάστοτε ομάδων ,που στο 90% των περιπτώσεων είναι ηθικοί αυτουργοί.
Λίγη αυστηρότητα δε νομίζω πάντως ότι θα κάνει κακό.
Δέχομαι τα πάντα, όποια απόφαση κι αν πάρετε. Δεν αναλαμβάνω όμως καμία ευθύνη. Έχουνε φτάσει στα αυτιά μας πληροφορίες πως στα επόμενα παιχνίδια [B]θα γίνουν 10.000 φορές χειρότερα πράγματα[/B]. Το λέω και θέλω να γραφτεί στα πρακτικά. [B]Μπορεί να έχουμε θανάτους.[/B] Δεν αναλαμβάνω καμία ευθύνη αστική, ποινική, αντικειμενική. Γράψτε το όπως ακριβώς το λέω
μα και εκει θα διαφωνήσουν.
-εμεις είπαμε μόνο πέτρες και λοστούς και εσεις φέρατε και μαχαίρια.
ναι ρε μαλάκα αλλά και εμεις σας είπαμε μέχρι του 83 γεννημένους και εσεις φέρατε του 75… αυτο ο ψηλός ειναι over 30 σε ηλικια.
θα υπάρχουν κατηγορίες για τον διαιτητή(αστυνομία)
εξώφυλλα την άλλη μέρα. [I]αναίτια επίθεση απο πίσω στον μπαμπη τον σουγιά. [/I]- ήταν αντιαθλητικό που δε δόθηκε σε κρίσιμο σημείο, μονο 8 σε εναν.
ουτε ετσι γινεται τίποτα…
εγω λεω απέλαση σε όλους τους τύπους στους συνδέσμους.
ε εντάξει…ετσι και αλλιώς τους έχεις σιγουρακι οτι δεν κάνουν για τίποτα αυτοί.
είπαμε… εδώ εμείς τους δώσαμε [B]ώρα και μέρος[/B] για ενέδρα και δεν μπόρεσαν να τους έχουν κοντά ούτε για 10 δεύτερα.!!! και γαμώ τον σχεδιασμό λέμε.