Ολυμπιακός

Μου άρεσε πάντως το πείσμα της ομάδας και η θέληση να το πάρει το ματς μέχρι τέλος. Αλλά ρε Σπανούλη μου χάνεις 2 βολές και μου γαμάς την πιο κρίσιμη επίθεση; Δηλαδή στο final-4 που στα 2 ματς στις πιο κρίσιμες επιθέσεις έδωσες ασίστ πάρε-βάλε ήσουν λιγότερο ήρωας;

edit: για να flameάρω λίγο!

…συμφωνώ…αυτή την στιγμή δείχνουμε καλύτεροι, και πρέπει να το κάνουμε αυτό και στα επόμενα δυο παιχνίδια, και τότρ μπορεί να μην χρειαστεί πέμπτο…αν όμως παίξουμε όπως στην αρχή στο μεγαλύτερο μέρος του τρίτου δεκαλέπτου, τότε πάλιμθα μείνουμε με την πίκρα:):!:

…πολύ συμαντικό το αποψινό…με ψυχή για την νίκη:):!:

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

edit: ξύπνησαν! :stuck_out_tongue:

Η πιο άνετη νίκη επί του ΠΑΟ σε τελικούς εδώ και πάρα πολλά χρόνια (είχαμε και ένα 71-55 επί Γιαννάκη το 2008 αλλά με τον ΠΑΟ να έχει την πολυτέλεια να χάνει τα ματς στο ΣΕΦ μιας και είχε το πλεονέκτημα έδρας).

Για μένα πρέπει να το τελειώσουμε την Τετάρτη μια και καλή.

Μπορεί να γράφουμε 50 ποστ για το ποιος θα είναι ο επόμενος τεχνικός στο ποδόφαιο (κατά Ρότσα), αλλά κανα δύο για τη χθεσινή νίκη στο Σεφ. Τόσο υπεράνω, ή τόσο αδιάφοροι;

Η αλήθεια είναι ότι με φίλο επίσης άρρωστο (και μπασκετικό) γαύρο συμφωνούμε πως μετά το μεγαλείο της Πόλης, ακόμα και οι τελικοί με βάζελο μοιάζουν κάπως νερόβραστοι.

Τότε να μην κατεβαίναμε. Καλόμαθε η γριά στα σύκα…

Το μπασκετ είναι μασωνικό άθλημα και δεν μας αφορά :stuck_out_tongue:
Η ομάδα δείχνει οτι είναι καλύτερη, με περισσότερη ενέργεια ε καιρός είναι να το πάρουμε να τελείωνει και η μοναδική χαρά των φίλων μας των βάζελων…8)

ε όχι και τελευταία χαρά! υπάρχει και το γυναικείο… κάτι!

Που ούτε το κατι το ίδιο, δε θυμάται τι είναι…

Ε, ντάξει ρε, μην τρελαίνεσαι.

Οι παίκτες μια χαρά σοβαρά το χουν πάρει, το γήπεδο γεμίζει χωρίς να ξεφεύγει, οι διαιτηταί τηρουμένων των αναλογιών είναι εντάξει, η ομάδα δείχνει καλύτερη. δεν υπάρχουν και πολλά να πούμε πέρα από το ότι με μαγικό τρόπο ο Ίβκοβιτς έχει καταφέρει να πάρει κάτι σχεδόν από κάθε παίκτη του ρόστερ.

Δηλαδή το ότι ο άφαντος στο φ-4 Γκέτσε, έχει εξελιχθεί σε σημαντική μονάδα των τελικών είναι όντως άξιο αναφοράς.

Ο Γκέτσε αν δουλέψει στη δύναμη και την ταχύτητα στα πόδια έχει ανέβει επίπεδο. Η εκτέλεσή του είναι πιο γρήγορη κι από του γεροΈντι.

Πραγματικά πόσο δύσκολο μπορεί να είναι για τους ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΕΥΡΩΠΗΣ να έχουν ένα νορμάλ (καλύτερο απο εφηβική ομάδα ξέρω γω) ποσοστό στις βολές; Αν είναι δυνατόν…

Αυτο που ειπε ο Κριςπ.Οταν εχεις παρει το Ευρωπαικο τα συναισθηματα της σαπιας Α1 ειναι μετριασμενα …

Φοβερο μπασκετ χτες και γελια με καποιους παντογνωστες που λενε πως ηταν τυχαιο αφου “μας ειχε ανοιξει” …Ειχαμε κατω απο 50% στα διποντα και 50% ( :!: ) στις βολες .Αν μπαινανε και αυτα τα προβλεπομενα ,τοτε θα μιλαγαμε για “ανοιγματα” . :stuck_out_tongue:

Κατα τ’αλλα για να πουμε πως τα καναμε ολα σωστα φετος και πως σπασαμε το αποστημα,ΠΡΕΠΕΙ να τους παρουμε παιχνιδι στη φωλια τους .Εχουμε να κανουμε νικη εκει σε play off πριν το 2000 και για πολλους και … διαφορους λογους ,το οακα δειχνει απορθητο .Νικη την Τεταρτη που θα σημανει πολυ περισσοτερα πραγματα απο εναν τιτλακο Α1 …

χαχα χαλαρωστε, τιτλακο Α1, ακομα δεν πηρατε το ΠΡΩΤΟ απο το 97…δηλαδη ενταξει απο Γιαννακη εποχη λεγανε οι της ομαδας το πρωταθλημα μας ενδιαφερει…νταξ φανταζομαι στην ομαδα δεν λενε ¨τιτλακος¨, αλλα αν αρχισουν να το λεν απο τωρα…δεν τα βλεπω καλα τα πραμματα

Δλδ εσενα σε ικανοποιει η ανταγωνιστικοτητα του πρωταθληματος ε ?Εγω το λεω απο αυτη τη σκοπια,αλλα και απο τη (καλυμμένη) βρωμα που βγαζει το πρωταθλημα χρονια τωρα…Το οτι ριχναμε ΠΡΩΤΑ το φταιξιμο στην ομαδα ,δν σημαινει πως καναμε γαργαρα οτι γινοταν .

Το λεω, γτ αυτο νοιωθω.Δν με νοιαζει προσωπικα και να κανετε break στο ΣΕΦ και να το παρετε.

Για μενα θα χει αλλαξει κατι στο ελληνικο μπασκετ αν κερδισουμε την Τεταρτη,εκει στον μονιμο τοπο σφαγης μας .

Νίκη σε playoff στο ΟΑΚΑ έχουμε κάνει μόνο το 2002 βασικά.

Γενικα δεν μου αρεσει το πρωταθλημα ετσι οπως ειναι, αλλα αλλο το ενα αλλο το αλλο. Επισης και μενα δεν με νοιαζει αν χασουμε τον τιτλο τοσο, δεν κερδιζω η χανω τιποτα προσωπικα, αλλα εχοντας παρει ο βαζελος τοσα και τοσα τα τελευταια χρονια, δεν φτανω στο σημειο να απαξιωσω τουλαχιστον σε θεμα γοητρου τον τιτλο. ¨Μας¨ κατηγορουν για αλλαζονια, αλλα σε τετοιο σημειο εγω προσωπικα δεν φτανω. Ειδικα για τον γαυρο η κατακτηση του σημαινει πολλα, ειτε με μπρεηκ ειτε οχι, για το ελληνικο μπασκετ δεν σημαινει τιποτα διαφορετικο. Αν δεν γινουν γενκοτερες αλλαγες, ειτε φερονται λιγο καλυτερα στον ολυμπιακο ειτε οχι, δεν λεει και τιποτα, η μιζερια η κακοοργανωσια και η αλητεια θα συνεχισουν να υπαρχουν.
Εκτος και αν η γνωμη σου ειναι οτι ο βαζελος φταιει αποκλειστικα για ολα στο μπασκετακι. Τοτε απ τη σκοπια σου εχεις δικιο, αλλα εγω δεν μπορω να ακολουθησω αυτον τον τροπο σκεψης:)

Που την ειδες την αλαζονια μωρε ?Ειπα εγω οτι ο Ολυμπιακος ειναι και κανενας αλλος ???

Kατα τ αλλα ,αυτοι οι δυναστες οι Αγγελοπουλοι φταινε ,οκ.

Και ω ναι,20 χρονια τωρα δν αξιζαμε ποτε μια νικη εκει μεσα .