Ολυμπιακός

οχι βεβαια, δεν ειπες κατι τετοιο, αλλα η εκφραση ¨τιτλακος της Α1¨ δειχνει λιγο υπερανω φαση…αλλα ετσι κι αλλιως σχημα λογου ειναι και δεν απευθυνεται αποκλειστικα σε εσενα.

και επισης, βρε spawn, ειπα εγω οτι φταινε οι δυναστες οι Αγγελοπουλοι; γιατι το παμε στο αλλο ακρο. οχι καθε αλλο, δεν φταινε για ολα οι Αγγελοπουλοι, δεν εννοουσα αυτο, αλλα φυσικα για την συνολικη καταντια της Α1 δεν φταει αποκλειστικα ο ΠΑΟ.

…πιστεύω τώρα ότι μετά από αυτή την άνετη νίκη, οφείλουμε να τα δώσουμε όλα στο τέταρτο τελικό…φέτος τό’χουμε γενικά, αλλά μην τρελαθούμε, ο π.α.ο. είναι πάντα μια πάρα πολύ καλή ομάδα που κάποιο μεγάλο παιχνίδι στη σειρά μπορεί να το κάνει:):!:

H ομάδα θα εγκαθιδρυθεί και κανονικά και ψυχολογικά όταν νικήσει και τον ΠΑΟ στους τελικούς.Τα έχουμε ξαναπει αυτά.
Είτε αυτό είναι θέμα χρόνου είτε όχι.Ο τίτλος του πρωταθλητή και η νίκη σε σειρά με τον ΠΑΟ διαλύει όλα τα κόμπλεξ που είχε αυτή η ομάδα.Τώρα και με την Ευρωλίγκα υπάρχει και μία παραπάνω ώθηση αλλά εντάξει.

Εγω ημουν ο πρωτος που φωναζα αυτη την αποψη.Μιλωντας ομως καθαρα για ψυχολογια πιανω τον εαυτο μου να κανω αλλη σκεψη πλεον.Ας πουμε πως φετος κερδισα την Ευρωλιγκα,αρα ειμαι η καλυτερη ομαδα στην Ευρωπη,αρα ο Παο δν ειναι,αρα …

Αυτο που θελω να πω ειναι πως ισως δν χρειαζεται τελικα (υποχρεωτικα) να κερδισεις τον παο για να αισθανθεις καλυτερος του,ισως να αρκει που για πρωτη φορα το ξερεις απο πριν . :wink:

Με έναν Στεφάν Ρισασέ να έχει πάρει φωτιά και να βάζει τα τρίποντα από το σπίτι του! Κατά τα άλλα μόνο με ένα δύσκολο διπλό στο οακα πρέπει να κλείσει η φετινή μαγική χρονιά!

H ομάδα του 2002 ήταν πολύ ωραία από πλευράς κατανομής του ρόστερ. Τα θαλάσσωσε βέβαια σε δύο ματς στο ΣΕΦ (Ολύμπια Λουμπλιάνα και ΑΕΚ) και πέταξε στα σκουπίδια μια συμμετοχή σε f-4 και ένα πρωτάθλημα. Δυστυχώς μετά άρχισε η σταδιακή διάλυσή της από τον Κόκκαλη.

True story. Αν και η μεγαλύτερη πατάτα ήταν με την Ολύμπια, στο ματς με την αεκ στο σεφ ήταν τραυματίας ο Ford και δεν έπαιξε, αλλιώς δεν είχαν ελπίδα, ότι είναι για τον σημερινό παο ο Διαμαντίδης ήταν για τον Ολυμπιακό ο Alfonso. Και γενικά όντως είχε πολύ καλό ρόστερ σε όλες τις θέσεις, Παπαλουκά, Μπουντούρη, Τόμιτς στον άσσο, Φορντ, Ρισασέ, Παπανικολάου στο 2-3, ΝτεΜικέλ, Φόρεστ στο 4, Φέμερλινγκ, Ζαβρασένκο στο 5.

Παίδες, η ομάδα του 2002 χτύπησε ταβάνι με τις δύο προκρίσεις επί του Παναθηναικού στους ημιτελικούς του κυπέλλου και του πρωταθλήματος. Στην πραγματικότητα δεν ήταν και καμία σπουδαία ομάδα. Με εξαίρεση τους Παπαλουκά, Φορντ, Ρισασέ και Τόμιτς, οι υπόλοιποι ήταν για τα θηρία ειδικά οι ψηλοί. Ο Σώκρατες είχε αρχίσει να διαλύει την ομάδα από το καλοκαίρι του '99. Όταν οι άλλοι έπαζαν με πυρηνικά όπλα τύπου Μποντιρόγκα Ρέμπρατσα, Μίντλετον, Κουτλουάι, Κάτας, Ρότζερς, Τζεντίλε και Ομπράντοβιτς προπονητή, ο Ολυμπιακός προσπαθούσε με ερασιτέχνες τύπου Ζούρου και τα τόξα να κάνει πόλεμο. Αυτά δε γίνονται και αποδείχτηκε μέσα στο γήπεδο.

Πελάτη τον είχαμε τον βάζελο εκείνη τη χρονιά, 5 νίκες και 2 αναίμακτες ήττες.

Στους ψηλούς είχαμε όντως μειονέκτημα, αλλά αντί να προσθέσουν εκεί 2-3 παίκτες και έναν προπονητή καλύτερο του Σούμποτιτς, έδιωξαν όλη την ομάδα, τους αντικατέστησαν με χειρότερους, κράτησαν τον Σούμποτις, αποτύχαμε παντού και την επόμενη χρονιά πια γίναμε τσίρκο.

Η χρονιά εκείνη είχε ξεκινήσει με τον Ζούρο προπονητή και τον αντικατέστησε ο Σούμποτιτς το Γενάρη αν θυμάμαι καλά. Από αυτό το σημείο η ομάδα άρχισε να παίρνει τα πάνω της με αφετηρία τη μεγάλη νική επί τη Παναθηναικού στο ΣΕΦ για την Ευρωλίγκα. Το κάζο με την Ολύμπια, με σοβαρό προπονητή θα ήταν αδύνατο να γίνει. Καλά το καλοκαίρι του 2002 έγιναν τα απίστευτα εγκλήματα με πρώτο και καλύτερο το διώξιμο του Παπαλουκά σχεδόν σαν αποτυχημένου όχι τόσο για αγωνιστηκούς λόγους όσο γιατί δε δέχτηκε μείωση στο εγγυημένο συμβολαιό του, από 200εκ στα 100. Έβαλε ο Σώκος και τους κάφρους της εξέδρας να του πούνε δυο λογάκια όπως μόνο αυτοί ξέρουν και τον στείλανε απο κει που ρθε το 2008. Το παράδοξο είναι ότι το 2003 με επιεικώς άθλιο ρόστερ παραλίγο να αποκλείσουμε την Μπαρτσελόνα από το φάιναλ φορ που θα γινόταν στην έδρα της. Νομίζω χάσαμε στην παράταση μέσα στην καυτή Γλυφάδα…

…στο ποδόσφαιρο, τι γίνεται με προπονητή…παίζει και ο Μπόλονι;…για να δούμε:):!:

Αναστόπουλος, Μπίτης καιαιαιαιαιαιιιαιαιαιαιιαιαιιι…

[SPOILER]ΤΟΜΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΣΧΙΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΣ…[/SPOILER]

Δε φοβόμαστε ρε…αλλά να έχουμε το νου μας…

Tρεις βδομαδες μετα και ακομα δεν εχω σταματησει να αντριχιαζω.Θρυλε μου δωσε μας αλλη μια τεραστια χαρα σημερα!:smiley:

Bλέπω κάθε φορά το βίδεο και λέω: “τώρα θα το χάσει…” και όλο το βάζει…

Κάπου δεξιά εκεί πάνω καθόμουν κι εγώ…ανατριχίλα…

Ευτυχως που μειωσε ο εξαδαχτυλος τη διαφορα γτ ο Χατηγεωργιου ηταν ενα βημα απ την καταθλιψη.Σταματησε και την περιγραφη οταν πηγε η διαφορα στους 11 . :lol:

εντιτ. Ο Θανασης ο Πεφτοπαντελονοπουλος κυνηγαγε τον διαιτητη στο ημιχρονο και σηκωθηκανε και αλλοι 2-3 να του την πεσουνε.Δν υπαρχουν οι τυποι ρε ! :lol3::expressionless:

Να μη σώσει να ξαναμιλήσει…ποτέ του.

Λήξη τρίτου δεκαλέπτου και η νετ ΓΑΜΙΕΤΑΙ. Και στα ριπλέϊ και στη μετάδοση και σε όλα της… Ούτε Τούρκοι να είμαστε…

Βάλε αναλογική.Η νετ κάνει διακοπές και όταν δεν είναι τόσο σκατά ο καιρος.Η βάλε το κανάλι απο το ιντερνετ.:wink:

Τι γαμημενο φαρδος εχει η κωλοτρυπιδα των βαζελων ρε πουστη μου γαμω το κερατο μου.

ισχυει…:lol::lol::lol:λιγη διακριτικοτητα ρε παιδιιιι