Για μένα επιβάλλεται οπωσδήποτε να μείνουν Πρίντεζης (δεν τίθεται θέμα), Σλούκας, Χάινς αλλά και ο Ίβκοβιτς μιας και είναι εμφανές πόσο τον θέλουν οι παίκτες. Αυτό σημαίνει πολύ χοντρικά έξτρα 1 εκ. στο μπάτζετ.
Από κει και πέρα προσωπικά θα ήθελα να μείνουν Λο και Ντόρσει που όμως φαίνεται να προτιμούν ΝΒΑ. Για Αμερικάνους πάντα λέω ότι με καλό ψάξιμο πάντα βρίσκεις λύσεις και οικονομικές και αξιόπιστες.
Από τους υπόλοιπους στηρίζω παραμονή Άντιτς και Γκέτσε γιατί και οικονομικοί είναι και πρόσφεραν όπου χρειάστηκε ενώ θα πρέπει να πάρουμε κάτι καλύτερο σε “3” αντί Κέσελ και “5” αντί Παπαδόπουλου.
Γενικά φαίνεται να χρειάζονται 2-2,5 έξτρα μύρια για το μπάτζετ ώστε και να διατηρηθεί ο κορμός και να ενισχυθεί η ομάδα γιατί του χρόνου θα την περιμένουν όλοι στη γωνία.
Για μένα η διοίκηση πρέπει να κάνει ένα πράγμα. Να ανακοινώσει τα διαρκείας νωρίς (αρχές Ιουλίου θα έλεγα) και να περιμένει την ανταπόκριση του κόσμου. Αν είμαστε εμείς όπως πρέπει, τότε θα πρέπει κι εκείνη να κάνει με τη σειρά της μια υπέρβαση.
PS. Όλα τα παραπάνω με την προυπόθεση ότι αυτός ο παλιοΣΥΡΙΖΑς δε θα μας γυρίσει στη δράχμη, αλλιώς ξέρετε ποιος θα φταίει για τη ΔΙΑΛΥΣΗ της Θρυλάρας :!:
CrhisP, καταρχας το μπατζετ δεν θα αλλαξει, θα μεινει στα φετινα επιπεδα. ο Κεσελι κατα 90% μενει (με λιγοτερα), οπως και ο Χαινς και θελουνε να μεινει ο Λο. ο Ντορσευ την κανει λογω του οτι δεν τον θελουνε απο την ομαδα. απο κει και περα, φευγουνε σιγουρα Παπαδοπουλος, Γλυνιαδακης, Πελεκανος και Βασιλοπουλος. ο Σλουκας λενε οτι μαλλον μενει, καθως ειναι πολυ μικρη διαφορα στα λεφτα. χρειαζομαστε οπωσδηποτε ψηλους. κατα τα αλλα συμφωνω για Πριντεζη, αλλα σκεψου οτι πρεπει αν ριξει κι αυτος λιγο τις απαιτησεις προκειμενου να μεινει. το μεγαλυτερο ποσο του συμβολαιου του πληρωνοταν απο την Μαλαγα, γυρα στα 750 χιλ ευρω και εμις δωσαμε 250 χιλ. πολυ δυσκολο να του δωσουνε 1 εκατομυριο. πιστευω θα τα βρουνε ομως.
παντως Λο και Ντορσευ κοστισανε λιγοτερα απο Λουκας και Χαουαρντ!!
κατα τα αλλα, η ομαδα φετος τα δωσε ολα και τα πηρε ολα, ενας λογος ειναι τι δεν ειχε τοση κριτικη οση αλλα χρονια. μετα το ευρωπαικο και το πρωταθλημα αυτο δυστυχως αλλαζει
Ο Χάινς μένει χθες.
Ο Άντιτς πρέπει να μείνει από προχθές επίσης.
Ο Λο θέλει NBA και δεν πολυψήνεται να μείνει.
Ο Ντόρσι ώρες-ώρες είναι ξένο σώμα, στον κόσμο του και κανείς δεν καίγεται να για του χρόνου.
Ο Κέσελ μένει με μείωση, αλλά έχει ένα χρόνο ακόμα και μπορεί να γίνει θέμα.
Του Σλούκα, αίσθησή μου είναι ότι είναι πιο δύσκολο από όσο φαίνεται.
Ο Γλυνιαδάκης δεν είναι τελείως τελειωμένος.
Και το μεγάλο κλειδί για όλα είναι ο Πρίντεζης. Με λίγο περισσότερα από τα δικά μας δεν πάει αλλού και μόνο πολύ μεγάλες ομάδες θα μπορούσαν να τον δελεάσουν. Σίγουρα όχι κάτι ρωσικές, στυλ Κίμκι, Σπαρτάκ και δε συμμαζεύεται…
Θυμίζω ότι ο Ντούντα μετά το 97 δεν δίστασε να μην κρατήσει το Σιγάλα, παρά το ότι ήταν αρχηγός και κάηκε για την ομάδα στα 26 του.
Πόσο πιο σοφοί μπορεί να γίνουν όλοι την επόμενη χρονιά;;
Τα διαρκείας πάνε για αρχές Ιουλίου, κατά πάσα πιθανότητα. Καλή ευκαιρία για όλους να δείξουν πόσο αγαπάνε την ομάδα που έδωσε τη μεγαλύτερη χαρά τα τελευταία 15 χρόνια σε όλα τα σπορ στο σύλλογο…
Σλούκας πρέπει να μείνει.Επίσης δεν πιστεύω οι Αγγελοπουλαίοι να αφήσουν παίκτη να φύγει λόγω οικονομικών διαφορών.Εντάξει,δεν λέω να του δώσουν και 20 εκατομμύρια αλλά εδώ έχουν δώσει τόσα και τόσα για άλλους…
Επίσης έχει βγει βρώμα ότι έχουμε κλείσει παίκτη του ΠΑΟ…
ελα μωρε για τον καιμοκογλου λενε, επειδη του ληξε το συμβολαιο και επειδη ειναι ολυμπιακος, αλλα ειναι νωρις ακομα. αυτο δεν εχει να λεει φυσικα, σιγα μην τον αφησετε ευκολα.
επισης ακουστηκε οτι ο παναθηναικος εκλεισε το σχορτσιανιτη.
για τον χοντρό στον βάζελο ισχύει. ο καιμακόγλου είναι γνωστός γαύρος κι από όσο ξέρω τη γυναίκα του την είχε γνωρίσει μέσα από κάποιο σύνδεσμο. (μπορεί να είναι και αρβύλα αυτό αλλά είναι ωραίο στόρυ:p)
Oπως και ο Μαντζαρης ειναι βαζελακι. Ενα χρονο πριν σηκωσει την κουπα στην Πολη ηταν στην εξεδρα των Παναθηναικων στο Final 4 της Βαρκελωνης. Αλλα οπως ειπα σε εναν φιλο “1000 φορες να εχουμε στην ομαδα βαζελια σαν τον Μαντζαρη παρα “Ολυμπιακαρες” σαν τον Μπουρουση”
Για τον Πρίντεζη δεν το διανοούμαι καν ότι δε θα μείνει.
Οι Αμερικάνοι γενικώς είναι αναλώσιμοι πλέον, προσωπικά αν ο Λο θέλει να φύγει θα έπαιρνα αιώνια αδυναμία Γκριρ και θα καθάριζα.
Το μπάτζετ επιβάλλεται να ανέβει κάπως. Πλέον είσαι πρωταθλητής ευρώπης κι έχεις όλες τις προσβάσεις που θες στη μπασκετική αγορά, πουλάς ακριβότερα τον διαφημιστικό σου χώρο και χρόνο και γενικά το ότι στην Ελλάδα έχουμε ψιλοκλασμένη την Ευρωλίγκα πλην ελληνικών ομάδων δε σημαίνει ότι είναι παντού έτσι.
Αλλά πέφτει κι ένα μέρος πάνω μας, τα διαρκείας εν πάσει περιπτώσει παρόλη την κρίση είναι νομίζω προσβάσιμα για μεγάλο κομμάτι του κόσμου, οπότε όσοι αγάπησαν αυτή την ομάδα που για τα 3/4 της σεζόν έπαιζε σχεδόν μόνη της ας της δώσουν το κατιτίς που μπορούν.
Προσωπικά θα πάρω την πρώτη μέρα κυκλοφορίας τους.
Αλλά θα ξενερώσω άμα παιχτεί μαλακία με Πρίντεζη, την προηγούμενη φορά ήμουν με το μέρος της διοίκησης αλλά τώρα δε χωρά καμιά αμφιβολία.
εγω θα δω, αναλογα με τις τιμες τους. δεν μου πολυπερισσευουνε, αλλα θα δω. παντως στα θετικα ειναι οτι οι αγγελοπουλοι προσπαθουν να αγορασουν το σεφ, μακαρι γιατι ειναι κριμα να ειναι το γηπεδο ετσι.
Aπο το 2007 λεω να παρω διαρκειας (με εξαιρεση τη χρονια που ημουν φανταρος) αλλα παντα τελευταια στιγμη κανω πισω κυριως λογω αποστασης απο το ΣΕΦ. Το συστημα του να δινω 10-15 ευρω για παιχνιδια που θελω να δω προς το παρον με βολευει καλυτερα. Στο τελος της χρονιας βεβαια εχοντας παει σε 10+ αγωνες συνηθως, πανω-κατω τα ιδια λεφτα εχω ξοδεψει με το να ειχα παρει ενα.
Και το ειχα γραψει και παλαιοτερα πως με εξαιρεση τα παιχνιδια με τον ΠΑΟ, το ελληνικο πρωταθλημα το βαριεμαι ανελεητα. Οσες φορες πηγαινω καταληγω να κανω κουβεντουλα για ασχετα θεματα με τους διπλανους μου οταν πιασουμε διαφορα
Για φετος, αν ο Σεπτεμβρης δε με βρει εκτος Ελλαδος, ισως το σκεφτω πιο σοβαρα, μονο και μονο σαν επιβραβευση.
Και ο Λο τρύπα ήταν στην άμυνα και ο Γιασικεβίτσιους τρύπα είναι στον ΠΑΟ αλλά είναι και παίκτες που ξελάσπωναν τις ομάδες επιθετικά όταν αυτές κολλούσαν.
Εξαρτάται τι παίχτη θες, αν θες έναν καλό χειριστή της μπάλας που να μπορεί και να πάρει 2-3 επιθέσεις όταν η ομάδα κολλάει, φέρνεις τον Γκριρ ή έναν ανάλογο. Αν θες καλό αμυντικό φέρνεις πίσω τον Λούκας από τη Γαλατά ή ακόμα και τον Μπέβερλι που απ’ ότι μου λένε εκεί που παίζει έμαθε και λίγο μπάσκετ.