Ολυμπιακός

Πάει για Πέμπτη. Αυτά τα πήγαινε-έλα όμως δεν μου αρέσουν, εκτός αν πάει να φέρει οικογένεια(?) και τα πράγματα του.
Προσωπικά δεν τον ξέρω καθόλου ούτε και τι δουλειά έκανε στη Μπράγκα, οπότε απλά ελπίζω να μας βγει σε καλό και να παίζει επιθετικά.

Τι Μανωλάς ρε, πάνε καλά γαμώ την ΠΑΕ τους μέσα?

θα χορτάσει το τσου λου κόκκινες κάρτες :lol:

μεγάλη μεταγραφή :lol:

Μου είναι δύκολο να το γράψω αλλά…

[SPOILER]…Μαρκάνο έλα πίσω!![/SPOILER]

Πες μου ότι είναι ο Στελλάρας κι ας είναι και 100 χρονών!!! :-s :-k

Να πάρουμε και Μίμη Παπαϊωάννου. Με Στελλάρα έκαναν καλό ντουέτο.

Xαχααχχα, είχαν φύγει μαζί και στην Αμερική για τουρνέ…

Eπειδη λεγονται διαφορα για μπατζετ και λοιπα, τωρα με τον Ζοτς, ξερει καποιος να πει στα σιγουρα ομως, ποσο μπατζετ ειχατε φετος. Συμβολαια (καθαρα) + προπονητικο τημ?
Και, με την ευκαιρια, τι ακουγεται οτι θα εχετε φετος.

γυρω στα 9 εκατομυρια ειχαμε. το ιδιο θα κρατησουνε.

Καλά με τον Μανωλά θα γελάσει κάθε πικραμένος στας Ευρώπας! Ποτέ στον Ολυμπιακό ρεεεε!!!

Γυρω στα 9 με εφορια η χωρις. Γτ αν ειναι μικτα σημαινει 5 για ολα τα συμβολαια (υποψην ο Σπανουλης ειχε 2,5 εκ.), ενω αν ειναι καθαρα, σημαινει πανω απο 16-17 εκ. μπατζετ αν βαλεις και τα λειτουργικα εξοδα κτλ κτλ.
Απλα τα λεω γτ καπου γραφτηκε πως το συνολικο μπατζετ στον ολυμπιακο ηταν 12 εκατομμυρια (δηλαδη το ποσο που “δινουνε” σα μπατζετ στον Ζοτς.)

Το καλοκαίρι, δίχως Λο και Ντόρσι, τα καθαρά συμβόλαια των παικτών ήταν λίγο πάνω από τα 5 εκ. ευρώ. Αυτό ήταν το budget και ο Σπανούλης έπαιρνε σχεδόν τα μισά από όλο το budget. Ο Λο και ο Ντόρσι, δεν ξέρω τι κόστισαν, αλλά δεν νομίζω να κόστισαν πολλά. Και οι 2 στα μέσα μη πετυχημένων σεζόν βρίσκονταν.

Σύμφωνα με λινκ από το σάητ που είχες δώσει cynic, ο Ολυμπιακός φέτος είχε το παρακάτω μπάτζετ:

http://www.in-the-game.org/?page_id=799

Αυτό βγαίνει λίγο πάνω από 6 εκατομμύρια αλλά δεν περιλαμβάνει τις αμοιβές των Βασιλόπουλου, Λο, Ντόρσει, Λούκας, Χάουαρντ καθώς και του τεχνικού επιτελείου πλην Ίβκοβιτς.

Οπότε ας πούμε πως φτάνουμε στα 9 εκ που λέει και ο σάμις.

Λογικά αυτά είναι με εφορία, τουλάχιστον όπως αντιλαμβάνομαι εγώ τα πράγματα η ομάδα υπογράφει με τον αθλητή ένα συμβόλαιο για Χ ευρώ, από τα οποία 0.6X πάνε στην τσέπη του και 0.4Χ πάνε στην εφορία.

Edit: παρολαυτά δεν καταλαβαίνω πώς σχετίζεται το φετινό μπάτζετ του Ολυμπιακού με αυτό που ζητάει ο Ομπράντοβιτς τώρα.

Δε σχετιζεται, απλα ρωταω ενημερωτικα γιατι διαβαζω οτι το ποσο που δινουν οι Γιαννακοπουλοι ειναι το ιδιο και λιγο παραπανω απο του φετινου Ολυμπιακου.

ΥΓ. Τουλαχιστον στην Ελλαδα, τα ποσα που αναφερονται σε εφημεριδες και site, σιγουρα ειναι ΧΩΡΙΣ την εφορια την οποια πληρωνει η ομαδα κι οχι ο παικτης. Μονο σε διαφορα ποσα τυπου του Παπαλουκα το 08 η του Σαρας το 07 μπορει να τα “δινουν” με εφορια για να φουσκωσουν το νουμερο και να δειξουν ποσα εδωσε ο προεδρος…

Αν είναι έτσι, τότε με πρόχειρους υπολογισμούς για τις δυο ομάδες από το ίδιο σάητ (αν ισχύουν προφανώς τα ποσά):

• Ο ΠΑΟ έδωσε κάτι παραπάνω από 17,5 εκ (10,5 καθαρά)
  • Ο Ολυμπιακός 12,5 εκ. (7,5 καθαρά)

Τώρα τα 12 ή 15 που συζητάει ο ΠΑΟ με τον Ομπράντοβιτς δεν ξέρω αν είναι καθαρά ή όχι.

αυτο που γραφεται ειναι οτι και το 12αρι και το 15αρι ειναι ¨μικτα¨

Αυτο για τον Μποντιρογκα δε το ηξερα.Καλα μιλαμε ειχε πεσει τρελος αυνανισμος εκεινες τις εποχες στη ΚΑΕ,απιστευτα πραματα.

ήρεμος άνθρωπος

“Θα φτύσουν το γάλα της μάνας τους”

Τα παρατράγουδα που δεν βγήκαν προς τα έξω: “Με το Μαρούσι έφτασα στα όρια της παράκρουσης. Κατάλαβα ότι δεν τα δίνουν όλα και διαλέγουν παιχνίδια. Οι πρόεδροι δεν ήθελαν να βγει προς τα έξω και το κρατήσαμε στα αποδυτήρια. Τους προειδοποίησα όμως πως αν ξανασυμβεί θα φτύσουν το γάλα της μάνας τους. Ωστόσο, μετά το ματς με το Ρέθυμνο στις 5 Νοεμβρίου η απόδοσή τους ήταν απαράδεκτη. Τότε λοιπόν επιβάλαμε πρόστιμο 30% στις μηνιαίες αποδοχές τους και ενώ ήταν τρεις μήνες απλήρωτοι. Τους ενημέρωσα επίσης ότι το χειρότερο που μπορούσαν να κάνουν είναι να με αναγκάσουν να χρησιμοποιήσω τον εσωτερικό κανονισμό. Στο τέλος βέβαια τα πήραν πίσω τα λεφτά τους”.

edit. ωραία συνέντευξη

Γαμώ την ώρα που ανανέωσα χθες…
Και επειδή ακριβώς όλοι έχουμε αυτή την προδιάθεση, ας ετοιμάζεται ο πρόεδρος για μουρμούρα επιπέδου Κετσπάγια στο πρώτο “τσαφ”.
Θα έπρεπε να τα καταλαβαίνει αυτά ο Μαρινάκης και να αποφεύγει τέτοιες γκέλες…