Ολυμπιακός

Για όσους δεν έχουν σε εκτίμηση τον Πεδουλάκη, να αναφέρω τη θητεία του στην ομάδα του Περιστερίου της περιόδου 1999-2003. Ομάδα επιπεδου ευρωλίγκας και με μπάτζετ μικρότερο από αυτό το μειωμένο που θα έχει την επόμενη περίοδο ο Ολυμπιακός.

Ο Μαχμουτί είναι μετριότατη επιλογή, δεν έχει την τεχνογνωσία και την ικανότητα που έχουν οι Έλληνες προπονητές της νέας γεννιάς και αυτό φαίνεται από την πορεία του ως πρώτου προπονητή κσι στην Τουρκία και στην Ιταλία με τη Μπενετόν.

Εννοείται ότι η καλύτερη επιλογή από τους Έλληνες είναι ο Κατσικάρης, τόσο από πλευράς πρεστίζ όσο κυρίως και από αγωνιστικής αλλά δεν ξέρω κατά πόσο είναι διατεθειμένος να αφήσει την ασφάλεια του Μπιλμπάο και τον πολιτισμό της ACB για να έρθει στη ζούγκλα της Α1.

Ο Γιαννάκης είναι καμμένο χαρτί για τον Ολυμπιακό, όχι όμως για την εθνική στην οποία ταιριάζει πάρα πολύ.

Ο Ζούρος είναι μια αργυρή (ούτε καν χρυσή) μετριότητα. Σε 12 χρόνια προπονητικής καριέρας δεν έχει κερδίσει ούτε έναν τίτλο της προκοπής, οι ομάδες που φτιάχνει έχουν εμφανέστατη ανικανότητα στο σετ παιχνίδι και στην άμυνα είναι σοφτ με αποτέλεσμα να μην έχουν ως συνειδητή επιλογή το τρανζίσιον. Ακόμα θυμάμαι τη σεζόν 2000-01 όπου με Ράτζα, Ρίβερς δεν μπορούσε να πάρει εκτός έδρας νίκη στην Ευρώπη και στο τέλος αποκλείστηκε σαν κορόιδο από την ΤΑΟΥ με πλεονέκτημα έδρας. Κανονικός μαθητευόμενος μάγος με τα αρχίδια του Σώκου, ΜΑΚΡΙΑ…

πριν 12 χρονια δηλαδη μιλας για τον πεδουλακη. εν τω μεταξυ λες οτι ο ζουρος δεν εχει παρει τιτλους, ενω ο πεδουλακης εχει παρει ας πουμε?? :lol:

τεσπα, ετσι κι αλλιως πλεον εμειναν πισω στις επιλογες που προαναφερθηκαν επανω και απο αυτες θα γινει η επιλογη κατα 90%.

Σύμφωνοι, ούτε ο Πεδουλάκης έχει πάρει κανένα τίτλο. Έχει φτιάξει όμως τουλάχιστον μια φορά στην καριέρα του μια ομάδα μοντέλο, από αυτές που τις βλέπεις ως οπαδός αντίπαλης ομάδας και τις ζηλεύεις. Υπάρχει το know how που λέμε και στο χωριό μου και ο Αργύρης το έχει πέρα για πέρα.

Λολ,ας μιλήσουμε για Ολυμπιακό όμως,πρωταθλητή Ελλάδος και Ευρώπης και λίγο πιο μπασκετικά.Σιγά μην πάρουμε και τον Μπορούση που δεν του κόβει να στήσει πικ ή να κανει χεντζ άουτ χωρις να γελαει το σύμπαν.

Όποιος προπονητής και να έρθει θα έχει καλό υλικό και σίγουρα κάτι θα κάνει,ειδικά στην Ελλάδα όπως πάνε τα πράγματα,όμως να παίζουμε και λίγο μπάσκετ.Ο Πεδουλάκης πάντως αυτήν την στιγμή απομακρύνεται.

3 ειναι τα ονοματα και μια έκπληξη λενε.Ωχ αμαν αμαν

Για μένα ο Ζοτς δεν είναι σε καμία περίπτωση εκπληξη. :lol: :stuck_out_tongue:

Οχι ρε,μη τα λες αυτα:lol::lol::lol:

Φερτε Φιλ Τζακσον ρε,να έχουμε time out κειτερινγκ,οτι θελει ο καθενας ρωτα τους βοηθούς

μην τα ξαναλεμε, απο τα λεγομενα του δημοσιογραφου τον γιαννακη εννοει. :slight_smile:

και κατι ακομα. οποιος και να’ρθει τωρα θα εχει να αντιμετωπισει την γκρινια που θα ακουστει αν δεν πηγαινει καλα η ομαδα. βλεπεις το λιγοτερο που περιμενουνε οι ειδικοι απο δω και μπρος ειναι να ξαναπαρεις την ευρωλιγκα, να μεινουν ολοι οι παιχτες, και να ερθει ηχηρο ονομα…

Ο Μπαναώτης αν είναι ήρεμος και έχει τον έλεγχο αυτή η ομάδα του ταιριάζει απίστευτα.Και ειδικά ο ελληνικός κορμός.Απίστευτα όμως.

Αν δεν είχε έρθει ήδη και είχε φύγει θα έλεγα πως ήταν η ιδανικη επιλογή,όμως τώρα είναι και άλλα.Πάντως κακα τα ψέμματα,ένας Έλληνας προπονητής κουμπώνει διαφορετικά στην ομάδα.

Αλλά δεν νομίζω ρε σεις,δεν εχω και την ορεξη του ΚριςΠ μεσα στην χρονια να βριζει αν δεν παρουμε κανα ταιμ:lol::lol:

Θα φέρει μαζί του και το καλύτερο τεσσάρι της Ευρώπης αυτή τη στιγμή. :smiley:

To καταλαβα το σχολιο για τη Λιμοζ,αλλα ειναι ασχετο με τους προπονητες που θελουμε εμεις.Ο Γιαννακης ηδη ανακοινωθηκε απο τη Λιμοζ.

…εγώ πιστεύω, ότι θα πάρουμε ξένο προπονητή…Έλληνα όμως θα προτιμούσα, Κατσικάρη ή Πεδουλάκη

Θριλερ η υποθεση προπονητη στο μπασκετ, παντως Γιαννακης μακρια απο το Θρυλο, δεν ταιριαζει με την ομαδα και αυτο φανηκε ξεκαθαρα, μην γυρναμε παλι στα ιδια…

Με Μελμπεργκ τελειωσε οριστικα? Γιατι ακουγονται διαφορα.

…τι να πεις…παιχνίδι τακτικής κιαπό τους δύο…αν και νομίζω ότι δύσκολα θα συνεχίσει:):!:

προφανως εννοει να τον αφησει αμεσως ρε συ. για αυτο λεει χορηγια.

Κάτι ακούγεται ότι την ψάχνουμε για Καιμακόγλου…μακάρι γιατί τον γουστάρω πολύ σαν παίκτη, αν γίνει το μπαμ διάβασα ότι δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιο του Άντιτς.

ας ανανεωσουνε πρωτα τον πριντεζη. μετα ας φερουνε και τον καιμακογλου, κανενα προβλημα. αν κ δε νομιζω αν φυγει απο το παναθηναικο κι ας ειναι ελευθερος.

Εννοείται ότι προτεραιότητα πρέπει να είναι η ανανέωση του Πρίντεζη, ασυζητητί. Πάντως διάβασα (χαζό θα μου πεις, το ξέρω) ότι ο Καιμακόγλου είναι γέννημα θρέμα Πειραιώτης και Ολυμπιακός και ότι δεν τον χαλάει να παίξει στον θρύλο…βέβαια σε αυτό το επίπεδο αυτά παίζουν δευτερεύοντα ρόλο.

δεν ειναι κρυφο οτι ειναι ολυμπιακος, οπως και οτι ο μαντζαρης ειναι παναθηναικος.
απλα φορ γιορ ινφο, ο καιμακογλου στο φαιναλ φορ του 99 ηταν στην εξεδρα με τη θυρα 7… :slight_smile:

…όπως και νά’χει θάναι καλή κίνηση, αν γίνει, και αν μείνει και ο Πρίντεζης:):!:

Προσωπικα δεν με χαλαγε καθολου ο Καϊμακογλου, γνωστο οτι ειναι γαυρος και παρακαλαγε να ερθει πριν παει στον βαζελο. Αυτη τη στιγμη βεβαια πρωτη προτεραιοτητα ειναι η παραμονη Πριντεζη.

Με τον Μελμπεργκ εχει παραγινει το σιριαλ, τι σκατα ο σουηδος ηταν παντα σωστος επαγγελματιας, τωρα τον επιασε η μαλακυνση ή ειναι παιχνιδια του μανατζερ?