O Mαντζαρης ηταν στο Φ4 του '11 με τους βαζελους,κυκλοφορει και φωτογραφια …
Μικρος ειναι ,θα μαθει .
O Mαντζαρης ηταν στο Φ4 του '11 με τους βαζελους,κυκλοφορει και φωτογραφια …
Μικρος ειναι ,θα μαθει .
…ναι ρε γαμώτο…τι παίζει μαυτόν:?
:):!:
Και εγω την εχω αλλα δν μου πηγαινε να την ανεβασω .
Πάντα κουβέντα για το τι υποστηρίζουν οι παίκτες. Έχει και πολύ νόημα άλλωστε, σαν τον προφανέστατα γαυρο Δ. Παπανικολάου σε εκείνο τον 5ο τελικό, ας πούμε.
lol, αυτο ακριβως. δεν παιζει κανενα ρολο. για αυτο ειπα κ πιο πανω, οτι δυσκολακι αν φυγει ο καιμακογλου. εκτος κι αν οντως δεν τον ανανεωσουν, πραγμα εγκληματικο κατα τη γνωμη μου.
Το θέμα είναι αν αγωνιστικά τον χρειαζόμαστε. Δεν είμαι σίγουρος…:-k
αν φυγει ο αντιτς ομως??
Αυτό λέω, πρώτα να ξέρουμε ποιοί παραμένουν από τον φετινό κορμό. Αν φύγει ο Άντιτς όντως ανοίγει θέση.
…εγώ πιστεύω ότι έναν πολύ καλό παίκτη, μπορούμε να τον χωρέσουμε στο ρόστερ, άνετα:):!:
Νταξ , το καλό είναι πως μετά από 15 χρόνια πίκρας δε χαμπαριάζουμε και πολύ. ας φέρουνε τον γιαννουζάκο για κοουτς
αμα δεν μας κανει, μας βλεπω με καλαφατακη στα μεσα της χρονιας…:lol:
Έχει να πέσει πολλή γκρίνια, ειδικά αν δεν ανανεώσουν και τον Πρίντεζη τελικά.
ευκολα. φυσικα οποιος και αν ερχοτανε, εχει μπροστα του να χειριστει οτι η ομαδα ειναι πρωταθλητρια ευρωπης και ελλαδας, οποτε θα πρεπει να επαναλαβει οπωσδηποτε το 2ο.
το θεμα ειναι να μεινει ο πριντεζης ωστε να εοχυμε το βασικο κορμο μας. μετα βλεπουμε.
…και αυτό και η επιλογή του προπονητή, μπορούν να φέρουν γκρίνια:):!:
Αυτό!
Και στη μπάλα σε αναμμένα κάρβουνα είμαι με το θέμα Μέλμπεργκ-Αντιμέλμπεργκ…
Και δεν είναι το μόνο, απλά αυτό που παίζει στα πρωτοσέλιδα: Mε τον -βασικό πέρθσι- Ορμπάιθ τι στα γαμήδια θα γίνει;:-k
Για να δούμε…
…και καλά πάμε να αγοράσουμε Ορμπάιθ, αλλά μάλλον ο Ζαρντίμ ζήτησε άλλους για την θέση:):!:
Το παιδομάζωμα συνεχίζεται, ο Γιάνκοβιτς σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό.
Άντε να υπογράψει και ο Μπαρτζώκας να ξεμπερδεύουμε με την αβεβαιότητα.
Από τα παραπάνω υποθέτω ότι ο Κέσελ είναι προς την έξοδο και ότι ο Παπανικολάου αναβαθμίζεται πλήρως σε βασικό και αναντικατάστατο τριάρι.
Γιανκοβιτς και Μπαρτζωκας ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΑΓΑΠΕΣ. Μα την Παναγια ειναι σα να κανω εγω τις επιλογες :lol:
…μεγάλη ευκαιρία και για τους δύο…μακάρι να πετύχουν:):!: