Ολυμπιακός

Για να πετύχουν θέλουν στήριξη όμως.

Για όποιον έχει τη δυνατότητα ασφαλώς.

:D:D:D

Εντι ρε φιλε :bow2::bow2::bow:

Τ Ε Ρ Α Σ Τ Ι Ο Σ :!:

…και ο Έντι και ο Ρίβερς τεράστιοι…υπέροχοι άνθρωποι:):!:

Αυτά είναι! :D:D:D

Δεν ψήνομαι για τον Μπαρτζώκα, τον θεωρώ λύση οικονομίας… [-X

Πωωω Εντι και Ριβερς ρε φιλε… Μεγαλες λατρειες…

Καλος ειναι ο Μπαρτζωκας, αλλα προτιμω ξενο προπονητη. Αυτο που με καιει ειναι γιατι σκατα δεν ανανεωνουν του Πριντεζη…

Άλλο και αυτό με τον Πρίντεζη…
Ελπίζω οι Αγγελόπουλοι να μην επαναλάβουν τις ανοησίες του Κόκκαλη το '97.

Ο Μπαρτζώκας είναι πολύ καλός προπονητής, εγώ χαίρομαι ιδιαίτερα που του δίνεται η ευκαιρία.
Μόνο τον Σφαιρόπουλα θα προτιμούσα στη θέση του.

Με τον Πρίντεζη επίσης, νομίζω ότι η ομάδα του κάνει καλη προσφορά. Θα πρέπει κι εκείνος, στην περίπτωση που δεν φύγει για ΝΒΑ (κάτι που του εύχομαι γιατί το αξίζει να δοκιμάσει), να εκτιμήσει πως ο Ολυμπιακός του έδωσε πάλι την ευκαιρία να στρώσει την καριέρα του. Και να θυμηθεί ότι την τελευταία φορά που έφυγε για πλουσιοπάροχο συμβόλαιο δεν του βγήκε και σε πολύ καλό.

Εγώ δεν έγραψα αν ο Μπαρτζώκας είναι καλός ή κακός προπονητής.
Το σκεπτικό μου είναι πως όσο καλός και να είναι έρχεται να αντικαταστήσει τον εμπειρότερο προπονητή της ευρωλίγκας, που πέρυσι την εμπειρία του την εκμεταλλευτήκαμε τόσο στο θέμα της προετοιμασίας της ομάδας όπως αυτή άλλαξε στη μέση της σεζόν όσο και σε κοουτσάρισμα στην διάρκεια αγώνων (π.χ. στον τελικό της Κωνσταντινούπολης που κάποια στιγμή έμοιαζε χαμένος!)
Ας μην αποκτήσει εμπειρία ο Μπαρτζώκας στου κασίδη το κεφάλι! Ας μην ακολουθήσουμε και εδώ την ρήση Κόκκαλη που είχε πεί κάποτε (για τον Προτάσοφ) “Έχουμε βγάλει παίχτες ας βγάλουμε και κανένα προπονητή!” με τα γνωστά αποτελέσματα!

…εγώ πια έχω αρχίσει να ψιλοανυσηχώ, και για τα δύο αθλήματα…φυσικά πρέπει να δούμε τα ρόστερ ολοκληρωμένα, τα πρώτα φιλικά κ.τ.λ.:):!:

Γιατί ρε παιδιά ανησυχείτε?

Αφού μπορούμε να κάνουμε ό,τι και κάθε χρόνο, δηλαδή να έχουμε παρατημένη την ομάδα μέχρι να κάνει 2-3 μεγάλες νίκες σερί και να την ξαναθυμηθούμε.

ο παπαζογλου ακόμη ανήκει σε εσάς?
ειναι στην λαρισα(εχει νοικιάσει και σπιτι) εδω και κάμποσο καιρό και τον εχει αναλάβει γυμναστής και μια εργοφυσιολογος. ο γυμναστης ειπε οτι όταν ήρθε(πριν 1,5+ χρονο) είχε 18% λίπος!! ούτε καν αθλητής δεν λογίζεται λεει. αλλά έχει καταφέρει να πέσει στο 7.9 αλλά πρέπει και άλλο ακόμη και τώρα. (τι τους ταΐζετε εκεί ρε?)
εχει λιώσει στο τρέξιμο με τον κουτσιανικουλη.

…λογικά θά’ναι στην έναρξη της προετοιμασίας, αλλά θα αποφασίσει ο Ζαρντίμ, για το μέλλον του…μπράβο του που δουλεύει…τι τους ταίζουμε;…άλλους ποδοσφαιριστές:p
:):!:

Καλά νέα για την ομάδα μπάσκετ…

http://www.sport-fm.gr/article/563529

:lol::lol::lol::lol::lol::smiley:

…άντε επιτέλους, την βαρέθηκα αυτή την ιστορία, κάθε Καλοκαίρι:):!:

Μαύρη μέρα για το ποδόσφαιρο του Ολυμπιακού από σήμερα η 3η Ιουλίου.

για τον απο κάτω λες?
και πως του παααεειιιι :stuck_out_tongue:

Για τον Μανωλα το λες ε ?
Εγω δεν μπορω να τον κρινω.Τον εχω δει σε πολυ λιγα ματς.