…έτσι είναι…μακάρι νά’ρθει
…τι έγινε στην Αυστρία…είχαμε τσαμπουκάδες;
:):!:
Ευτυχώς, επειδή ο Μπαρτζώκας είναι πολύ σχετικός με το άθλημα και έχει γνώση του στυλ μπάσκετ που έπαιξε πέρυσι ο Ολυμπιακός και θα προσπαθήσει να ξαναπαίξει φέτος, δεν υπάρχει καμία περίπτωση να ενδιαφερθεί για την μετριότητα που λέγεται Ντόμερκαντ.
Το οτι ακούγεται πολύ για Ολυμπιακό ο Περπέρογλου σημαίνει δύο πράγματα:
- Κάνει ο Ολυμπιακός ότι έκανε ο ΠΑΟ τα προηγούμενα χρόνια, δηλαδή παίρνει παίχτες του αντιπάλου ή παίχτες που ενδιαφέρουν τον αντίπαλο (περίπτωση Σάρας) για να τον αποδυναμώσει, χωρίς να τους έχει και ιδιαίτερη ανάγκη. Και ο Περπέρογλου δεν έχει δείξει ούτε στον ΠΑΟ ούτε στην εθνική ότι είναι κάτι το τρελά αξιόλογο. Ανύπαρκτη τρίπλα και αναξιόπιστο τρίποντο.
- Προσπαθεί να αυξήσει το κασέ του Περπέρογλου για να χαλάσει τον σχεδιασμό στον προυπολογισμό και επακόλουθα στο ρόστερ του ΠΑΟ. Κλασσικές πουτανιές που έκανε ο Ιωαννίδης πριν είκοσι χρόνια!
Κάπου εδώ βέβαια να πούμε ότι ψάχνουμε για αντικαταστάτη του Κέσελ, δηλαδή για αντικαταστάση του “τίποτα” οπότε ακόμα και το μέτριο πρόοδος θα είναι, ειδικά από τη στιγμή που δεν πρόκειται να γίνει κάποιου είδους οικονομική υπέρβαση.
Επίσης να πούμε ότι ψάχνουμε και για αντικαταστάτη του Λάζου, μπορεί πέρσι να συμβιβαστήκαμε στην ιδέα ότι δεν έχουμε Έλληνα σέντερ αλλά φέτος είναι απαραίτητη μια προσθήκη. Καθόλου δεν με χαλάει η περίπτωση Μαυροειδή μιας και είναι σαν την περίπτωση του Chrisp από πάνω, το τίποτα θα αντικαταστήσει! :lol:
αυτός ο καββαδάς είναι καλός? δεν τον έχω παρακολουθήσει καθόλου.
Ο Καββαδάς θεωρείται ελπιδοφόρος με ότι μπορεί να σημαίνει για τον καθένα αυτό. Μεγάλο μειονέκτημα το ότι είναι undersized (2,04) για τη θέση του σέντερ και φυσικά δεν διαθέτει, ούτε προκειται να αποκτήσει ποτέ τα αθλητικά προσόντα του Ντόρσι. Επομένως για να διακριθεί με τέτοιο ύψος πρέπει να μάθει το μπάσκετ που έπαιζε ο Τσάρλς Μπάρκλευ. Για το τελευταίο θεωρώ ότι είναι λιγότερο πιθανό από το να έλθει ο αντίχριστος το 2013 όπως λέει ο πατέρας Μάξιμος!
Ο Μαυροειδής που συζητιέται για τον Ολυμπιακό μου θυμίζει πολύ τον Τσέκο. Ένα όρθιο άκαμπτο κομμάτι ξύλου που παριστάνει τον μπασκετμπολίστα. Ο Λάζος στα 25 του μπορεί να μην ήταν η προσωποποίηση του φλας Γκόρντον, αλλά ήξερε καλό μπάσκετ για τη θέση του και συμμετείχε ενεργά στο παιχνίδι της ομάδας του. Δεν υπάρχει σύγκριση.
ντάξει άμα μείνει ο ντόρσυ δε σε χαλάει ο καββαδάς για τρίτο σέντερ.
Συμφωνω απολυτα με Καουντρι Τζο.Οντας μπασκετοκαβλος ο Καββαδας ειναι απο τους λιγους παιχτες στην Α1 (εστω στην ηλικια του) που οποτε ειδα παιχνιδι της ομαδας του ειπα “ξεχωριζει ανετα”.Ειναι σε φαση Χαηνς,κοντος μεν αλλα παιζει πολυ ξυλο κατω απο τη μπασκετα και αναπληρωνει με καλος εννοουμενο τσαμπουκα οτι του λειπει σε υψος για τη θεση του.Επισης πρεπει να βελτιωσει τα τελειωματα του γιατι αρκετες φορες χρειαστηκε 2-3 προσπαθειες για να σκοραρει.Αλλα ενταξει,οπως ειπε και ο φιλος απο πανω,αν μεινει ο Ντορσεη ποσο χειροτερος του Παπαδοπουλου να ειναι για 3ος σεντερ?
Το ακριβως αντιθετο συμβαινει με τον Μαυροειδη.Και παλι παρακολουθωντας αγωνες της εθνικης και της εκαστοτε ομαδας του ειναι απο τους λιγους παιχτες που καταφεραν να με βγαλουν απ τα ρουχα μου.Προσπαθησα ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ να βρω κατι θετικο σε αυτον τον παιχτη.Οτιδηποτε και αν κανει μες στο γηπεδο ειναι απλα λαθος.Αισχρος απο τους λιγους,απορω πως μπηκε και στην εθνικη :dunno:
Υ.Γ μακαρι καποτε να παιρναμε Τσαλδαρη
Υ.Γ2 αυτο με την προταση σε Περπερογλου λετε να ισχυει? :-k
…μπλιαξ για Τσαλδάρη…μακάρι για Περπέρογλου, αλλά αυτά είναι χαζομάρες του Γαύρου, μαζί μαυτά που γράφει για Κόλο Τουρέ…συμφωνώ απόλυτα για Μαυροειδή:):!:
http://www.youtube.com/watch?v=hVTffABc2zM&feature=related
Δύο μήνες μετά και ακόμα ανατριχίλα…
Παίζει να είναι το καλύτερο βίδεο που έχω δει στο youtube…
Άντε ρε Γιώργο να υπογράψεις να τελειώνουμε τα βασικά…
Εδιτ. Υπέγραψε…
η μαλακία ποια είναι? ότι έκανε γιόμα? οκ, κρεμάστε τον. είπαμε, είναι βλακέντιος, αλλά άμα αρχίσετε να τον κράζετε και για τις μη μαλακίες, κάθε μέρα για αυτόν θα μιλάτε στο τέλος. φοβερό ρεπορτάζ πάντως, λολ.
παρακολουθώ τι γράφετε για τον ανηψιό μου ε.
μπραβο ρε γιωργαρε!!! μενει μαλλον και ο ντορσευ ε??
τον μαυροειδη ουτε να τον βλεπω δεν θελω.
Ναι ρε Πρίντεζη,ετσι:D
Επίσης ο Σέρβος καμικάζι αυτοκτονίας πρέπει να μείνει,δεν σηκώνω κουβέντα:!:
το ο,τι εβρισε εναν νεο του συμπαικτη στην ψυχρα εννοω.
Μιλαμε αυτο το καλοκαιρι (αν ερθουν και Γιανκοβιτς-Καββαδας) θα ειναι πραγματικα σαν να εχω κανει εγω τις μεταγραφες :!: Ο αγαπημενος μου παιχτης απο τον Παναθηναικο σε κλιμακα παιχταρας/τζεντλεμαν (γιατι εχουν κ αλλους παιχταραδες που ομως πατανε κεφαλια πεσμενων,λεω γω τωρα ), ποτε δεν προκαλεσε και παντα τον ηθελα στην ομαδα! Τωρα για καποιους που λενε οτι ειναι μετριος παιχτης εγω δεν συμφωνω.Εχει τρελο βρωμοχερο,μπορει να σουταρει οταν καιει η μπαλα και παιζει και καλη αμυνα…Νταξει,δεν ειναι πολυ μυωδης αλλα ειπαμε,ποσο χειροτερος μπορει να ειναι ενας παιχτης απο τον σερβο παιδεραστη
κλείσατε περπέρογλου?
http://www.redplanet.gr/basket/provadisma-o-panathhnaikos-gia-mayroeidh.1852003.html
Eχω λιωσει στα γελια
…αυτό ακριβώς:):!: