Kαι τώρα ποιος θα τραγουδάει στο Βέρτη του χρόνου;;;
Μάλλον τελειώνει ο Κέσελ…
Kαι τώρα ποιος θα τραγουδάει στο Βέρτη του χρόνου;;;
Μάλλον τελειώνει ο Κέσελ…
…δεν θα κοιμηθώ απ’την στεναχώρια μου:p :!:
ρε το 27 ποιός είναι???
Ο Ντιελνα νομιζω,24 χρονων,τον πηραμε απο την Ιστρ,’‘ανακαλυψη’'του Νταρκο με οτι κι αν σημαινει αυτο…Παντως δεν ειναι κακος.
Από τον ακατανόμαστο είναι ντε φάκτο καλύτερος.
επειδή έκοψε στην μέση εναν στο κέντρο του γηπέδου το λες?
…καλά πήγε το φιλικό, φθηνά γλυτώσαμε και απ’το ξύλο που έπαιζαν νοι βραζιλιανο-ρώσοι…ο Σιόβας μου άρεσε περρισότερο απ’τους νέους:):!:
και ο μανωλάς καλά πήγε. αν δουλευτεί κάτι θα κάνει
Συμφωνώ, θα μπορεί να φέρνει τα νερά στους υπόλοιπους χωρίς να τα κάνει όλα μούσκεμα.
:lol: ετοιμάσου γιά φουστερική κωλοτούμπα!
…ένας είναι ο Φουστέρ…δεν ξαναγίνονται αυτά:p :!:
Τους είδα και σήμερα, εντάξει θέλει πολύ δουλειά, αλλά τι να κρίνεις? Η μισή ομάδα λείπει. Από τους νέους κανένας δεν νομίζω ότι μπορεί να κάνει την διαφορά στον Ολυμπιακό και με αμυντικό δίδυμο Μανωλά-Σιόβα θα γελάσει όλη η Ευρώπη. Έμπειρο αμυντικό…χθές!
Γκολάρα Τζεμπουρ από σουπερ σέντρα του Παπάζογλου!
Μήπως μπορεί να μου εξηγήσεις κάποιος γιατί χρειαζόμαστε δεκάρια και οκτάρια και ασχολούνται με κάτι Γκρέκους ή κάτι απολειφάδια πιτσιρικάδες Αργεντίνους?
…πέστα-γράψτα ρε γαμώτο:-k…και ο Φέτφα, στον πάγκο[-X
:):!:
…το ξέρω, δεν είναι και πολύ καλό αυτό που θα πω για πολλούς, αλλά ο Μαυροειδής πλησιάζει στο λιμάνι…
Ντάξει μωρέ, για τρίτος σέντερ έρχεται, χειρότερος από τον τωρινό Παπαδόπουλο δεν είναι, λιγότερα θα πάρει, δε βρίσκω λόγο γιατί να γκρινιάξουμε.
Mακαρι να μας κανουν πλακα…Πραγματικα αφορητος…Κρις κατσε μη γινει καμια πλακα με Ντορσεη και μας πασαρουν το ταγαρι για 2ο σεντερ :?
ο ντορσευ δοκιμαζεται στο μαιαμι. το εχει πει οτι προτεραιοτητα του ειναι το nba, οπως και ο λο. αν ο λο μεχρι τις 25 βρει ομαδα κ θελει να παει, φευγει αυτοματα.
μαυροειδης ειναι κακιστος. δεν μπορουνε να παρουνε βουγιουκα?
στην μπαλα, τον ρουις τον θελει για την μικρη ομαδα νομιζω και οχι για την πρωτη. παντως ακουγεται ο ορμπαιθ (αντι αυτου του γκρεκο) που δεν εμεινε μπιλμπαο.
Bουγιουκας δεν ερχεται με την καμια γιατι ξεκινησε διαπραγματευσεις με αρχικη τιμη του το 1 εκατομμυριο (χα-χα-χα) και αφενος γιατι οταν πηγε στον βαζελο και νομιζε οτι ολα θα ηταν μελι γαλα για καμια 10ετια ακομα εκανε πολλες εριστικες δηλωσεις εναντια του Ολυμπιακου και πουλαγε οπαδιλικι.Μην ξεχναμε και τους πανηγυρισμους στα καλαθια της ΤΣΣΚΑ στον τελικο της Πολης ετσι? Αμα αυτος τωρα θελει να γλυφει εκει που κατουραγε καρφακι δε μου καιγεται. Επισης νομιζω οτι Ορμπαιθ και Γκρεκο δεν παιζουν ιδια θεση ή κανω λαθος? :-k Ο βασκος παιζει μπροστα απο τα μπακ ενω ο Γκρεκο πιο μπροστα σε φαση κατι-σαν-δεκαρι (αν θυμαμαι καλα).
…Ντόρσευ, Λο μακάρι να μείνουν…βοήθησαν πολύ την τελευταία σεζόν
…ο Μαυροειδής με σωστή δουλειά πάνω του απ΄τον Μπαρτζώκα, πιστεύω ότι μπορεί να βελτιωθεί
…στο ποδόσφαιρο, απ’τον Γκρέκο προτιμώ Ορμπάιθ
:):!: