Ολυμπιακός

Δεν τον ξέρω τον Γκρεκο αλλά από ότι έχω καταλάβει δεν παίζει στην ίδια θέση με τον Ορμπαϊθ. Σίγουρα πάντως θέλει δημιουργικό χαφ, και στα 2 φιλικά η ανάπτυξη από το κέντρο ήταν μηδενική. Και ο Ιμπαγάσα θα παίξει ελάχιστα παιχνίδια φέτος. Άρα δημιουργικό χαφ και κεντρικό αμυντικό πρέπει να πάρει οπωσδήποτε! Οι άλλες θέσεις είναι σχετικά κομπλέ.

Αυτή τη στιγμή στην ομάδα υπάρχουν 5 κεντρικοί αμυντικοί (χωρίς τον Αβραάμ) και 6 κεντρικά χαφ. Αν τελικά χρειαζόμαστε παίκτες σε αυτές τις δύο θέσεις, τότε μιλάμε για τον πιο ηλίθιο σχεδιασμό της ομάδας τα τελευταία 15 χρόνια.

http://www.redplanet.gr/basket/oristikh-symfwnia-me-mayroeidh.1858419.html NAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAI

[SPOILER]ή και οχι[/SPOILER]

…όχι…

Προφανως και οχι… [-X

Και ήταν και ελεύθερος σε κάποια φάση ο Σκόλα, τι μαλάκες οι Αγγελόπουλοι… [-X

Ναι δε ζητησαμε τρανταχτα ονοματα.Καποιον που να ξερει να πιανει τη μπαλα :slight_smile: Το παιδι εχει τοση σχεση με το αθλημα οσο εγω με το γκολφ.Μακαρι να με διαψευσει αλλα εγω το χω ξαναπει,βλεποντας τον στο παρκε αναρωτιεμαι πως δεχονται να τον πληρωνουν για να παιζει.

μου φαίνεται ότι παραείστε αυστηροί. τι διάολο έχετε πάθει όλοι και κράζετε ότι ψηλό κυκλοφορεί??? :stuck_out_tongue:

Κάτσε ρε, μιλάμε τώρα για νευραλγική θέση της ομάδας, πρόκειται για τον ΤΡΙΤΟ σέντερ και μάλιστα αντικαταστάτη του τεράστιου Λάζου.

Eγω στο πα και πιο πανω,φοβαμαι μηπως τον πλασαρυν για 2ο σεντερ σε περιπτωση που φυγει ο μπουλντοζας.Τωρα αμα ειναι για 3ος να μπαινει 4 λεπτα να χρεωνεται κανα 2 φαουλ και να ξεκουμπιζεται εγω δεν εχω καμια αντιρρηση

Τοσα χρονια γι’ αυτο το ρολο ειχατε τον υπερτατο Γλυνιαδακη …οντως καταντια ο Μαυροειδης. :lol2:

τον γλυνιαδακη θα στον στειλουμε εσενα γσυν λιγα χρηματακια για να μας δωσεις τον λινο τον χρυσικοπουλο… τι λες?? :stuck_out_tongue:

Οτι ο Χρυσικοπουλος εδω και ενα χρονο παιζει στην Ιταλια. :lol:

α καλα εγω νομιζα ητανε ακομα σε σας!! χαχαχαχα

…χθες πετούσε κάποιος Ροντρίγκες, σήμερα πετάει ο Ρουίζ, αύριο θα πετάει ο γάιδαρος#-o…δεν μας χέζουν εκεί στη Αρτζεντίνα:):!:

λιγα για την argentina μην γινουμε μπιλιες!!!

Έτσι, λίγα με την Αρτζεντίνα, τις καλύτερες μοσχαρίσιες γάλακτος έχει! :stuck_out_tongue:

Με tenderizer όμως, λένε οι κακιές γλώσσες. Όχι ότι με έχει σταματήσει αυτό στο παρελθόν…

Που να σε σταματήσει! Πάντως είτε με tenderizer είτε χωρίς είναι μπόμπα!

http://www.gavros.gr/article/33980/oi-nees-faneles-toy-thryloy/

H 2η ειναι χαλαρα εμπνευσμενη απο Pro Evolution…