Ολυμπιακός

Μου αρεσει η πρωτη φανελα, γενικα γουσταρω τρελα να εχει η φανελα λεπτες ριγες. Η δευτερη και η τριτη κλασικες, οκ.

Εχω καιρο να μπω και θελω να το πω. Το πιο ευχαριστο νεο που ακουσα σχετικα με την ομαδα τον τελευταιο καιρο ηταν η παραμονη Πριντεζη, κωλοχαρηκα λεμε… Θα γινει παικτης-σημαια για την ομαδα.

Αντε μια χαρα,βρηκε ομαδα και το αλλο αποπαιδι του Ζουρου.Ανανεωστε Ντορσει τωρα και ολα καλα.

…μόνο οι ερυθρόλευκη με εκφράζει…οι άλλες είναι μαύρο χάλι:):!:

Μα ναι ρε,για αυτο το ειπα! Η 2η ειναι η φανελα της κλασσικης αχρηστης/ανηκουστης ομαδας στο Pro που οι γιαπωνεζοι βαριοντουσαν να τη σχεδιασουν και ηταν μια απλη λευκη με μια αθλια οριζοντια ριγα στο στηθος :stuck_out_tongue:

…πότε είναι το πρώτο φιλικό στην Πορτογαλία;:):!:

Κανονικά η Puma θα έπρεπε να είχε πάρει τον πούλο από τότε που ο Γλου μεσολάβησε να πάει ο Ριβάλντο στους ντέμηδες αλλά ο Κόκκαλης δυστυχώς το κατάπιε.
Και είναι και οι φανέλλες τους άθλιας ποιότητας, οι Umbro παραμένουν οι καλύτερες που είχαμε ποτέ.

Καλά και η UMBRO δεν είχε και τίποτα σπουδαίες εμφανίσεις, γιατί μπορεί να υπήρχε μια σχετική ποιότητα στο ύφασμα αλλά η σχεδίαση ήταν λες και απευθυνόταν στη Ρεάλ Σοσιεδάδ ή στην Κίντερμίνστερ. Κλασική ριγέ ερυθρόλευκη με UMBRO θυμάμαι του 2001και το 2005, όλες τις άλλες χρονιές μιλάμε για κάτι άλλο.

Δεν μου αρέσει και πολύ η καινούρια, αυτά τα σπασίματα στις ρίγες είναι λίγο βλακεία. Η περσινή όμως μου άρεσε πολύ! Οι άλλες 2 ειναι οκ. Η τελευταία εμφάνιση που με τρέλανε και την έχω είναι του 2004-2005 αυτή που έχει πάνω και ένα νούμερο στο αριστερό μανίκι με το σήμα του Καραϊσκάκης, ήταν η τελευτάια Umbro αν δεν κάνω λάθος.

…εκπληκτική η φανέλα του 2004-2005, αλλά νομίζω ότι ήταν κιαυτή Πούμα…δεν είμαι σίγουρος όμως:):!:

Γαμάτη κλασική ερυθρόλευκη ήταν η πρώτη Umbro το 00-01 (1-4 Λεωφόρου), κλασική ερυθρόλευκη ήταν και αυτή που αναφέρεται πιό κάτω και μεγάλη μου αδυναμία -έστω και με παρέκκλιση τα κατακόκκινα μανίκια- η του 02-03 (Ριζούπολη), κάτι που ξέρουν όσοι παίζουμε μαζί στις Τιτανομαχίες τόσα χρόνια. :wink:

Σωστά τα θυμάσαι Umbro ήταν. :wink:

Και μιά και λύσαμε τα θέματα του αθλητικού υλικού…

[SPOILER][SIZE=“4”]Κανένα στόπερ θα πάρουμε;;;;; :-k[/SIZE][/SPOILER]

Εχουμε ηδη καμια διακοσαρια

…ήρθε ο Γκρέκο, φεύγει το Χαβιτουλίνι:(, και πέρα απ’τον στόπερ, δεν το βλέπω και για αμυντικό χαφ…έχουμε μεγάλο ρόστερ βαίβαια και θέλω να δω ποιοι εκτος των Αβραάμ, Ζαραδούκα θα κοπούν απ’την λίστα των 21 στην Ουεφα:):!:

Τμήμα 227 - Σειρά 3 - Θέση 3

:smiley:

Τμήμα 228 εγώ… ρώτησες πως πάει η πώληση? Oι οικογενειακές , η κεντρική(224) και η 222 μάλλον έχουν γεμίσει ( αν ισχύουν αυτά που βγάζει online) … καλούτσικα δηλαδή…

Ονλάην το έβγαλα και εγώ σήμερα το πρωί.

Έψαξα αυτά των 210 ευρώ, το τμήμα 222 είχε μόνο μία κενή θέση και το 227 ήταν γεμάτο κατά το 1/3.

http://www.gavros.gr/article/34192/exw-protash-apo-olympiako/

Μακαρι να ισχυει,μιλαμε για ΤΟ πιστολι…

*ξερει κανεις αν υπαρχει φοιτητικη εκπτωση στα διαρκειας? Και για μπασκετ και για ποδοσφαιρο. Ευχαριστω :slight_smile:

Δε νομίζω να υπάρχει για μπάσκετ, αλλά καλύτερα πάρε ένα τηλ και ρώτα.

Ελπίζω να μην ισχύει για Κρίστμας, παρότι τον εκτιμώ, και να προσπαθεί απλώς ν’ ανεβάσει το κασέ.
Δυάρι είναι ο άνθρωπος, εμείς ψάχνουμε δυνατό τριάρι.

μαλλον…

…θα μπορούσε να πάρει την θέση του Γκεσεβίτσιους…αλλά δε θά’τα δίκαιο για τον Λιθουανό:):!:

Μπορεί να είναι ακόμη πολύ νωρίς, αλλά όλοι όσοι ζουν εντός του Ολυμπιακού βιώνουν την απόλυτη στήριξη που παρέχει ο Μαρινάκης στον Ζαρντίμ σε αυτό το ξεκίνημα της συνεργασίας τους.

όταν ο νικολακό γράφει για απόλυτη στήριξη στον προπονητή κάτι τρέχει :lol: