Ολυμπιακός

Ευτυχώς που δεν έχουμε τίποτα προκριματικά για τσάμπιονς λιγκ! :lol:

…εγώ πιστεύω ότι θα πετάμε στις αρχές τις σαιζόν, μέχρι τον Νοέμβριο, και μετά θα θυμιθούμε την προπέρσινη περίοδο

[SPOILER]μακάρι να βγω μαλάκας[/SPOILER]
:):!:

Mπα, αυτά ίσχυαν την εποχή του Κόκκαλη, ο χοντρός δείχνει να μην περιμένει τον προπονητή στη γωνία με την πρώτη στραβή. Να θυμίσω πως πέρυσι όσο γίνονταν γκέλες και ήταν ο βάζελος μπροστά μέχρι τον Φεβρουάριο αρκετές κουφάλες πήγαν να ανοίξουν θέμα Ερνέστο αλλά ο χοντρός δεν μάσαγε! :slight_smile:

Άσε που η παε έχει βγάλει ανακοινώσεις κατά του νικολακο, αν δεν κάνω λάθος πριν κάνα μήνα.
Είδα χθες το ματσάκι, οκ η ομάδα θέλει πολύ δουλειά δεν πας πουθενά έτσι, να δούμε τι θα κάνει και αυτός ο Γκρεκο γιατί με Σουμπίνιο-Τατο θα κλαίμε. Eύχομαι να πουλήσουμε αυτό το σαπάκι τον Τοροσίδη γιατί αλήθεια εδώ και 2 χρόνια δεν αντέχω να τον βλέπω, κάθε πέρσι και καλύτερα, ας πάρει την θέση του κάποιος που θα γουστάρει να παίζει και όχι ο δημόσιος υπάλληλος, δεν ανεβαίνει, η μια σέντρα χειρότερη από την άλλη και μαρκάρει και με πίσω βήματα, πούλους αγόρι μου! Σε κάναμε και αρχηγό! 8)

να βαλουμε Μοντεστο στα δεξια λοιπον!!! ή τον Μανιατη!!! :stuck_out_tongue:
οπως και να’χει ειναι καλυτερος ολων στη θεση του δεξιου μπακ.
ειναι πολυ νωρις για συμπερασματα παντως, ουτε ο ιουλιος δεν εχει τελειωσει.

Όχι ούτε αυτοί οι 2 είναι λύση, αλλά εκνευρίζομαι με τον μαλάκα αφού ξέρει μπάλα! Απλά είναι ελληνάρας! Τεμπέλης! Και αυτοί στην Ρόμα που λένε ότι τον θέλουν τι σκατά έχουν δεί??? Θα μου πεις εδώ πήραν τον Σάσα Μπάστα…εεε τον Ταχτσίδη εννοώ :stuck_out_tongue:

Στο μπάσκετ ακούγεται ότι για 3άρι την ψάχνουμε για Πιτ Μάικλ. Μακάρι γιατί είναι παικταράς…

…1000 φορές μακάρι:):!:

Mεγαλος παιχταρας ο Μαικλ αλλα και 34 χρονων.Τον φοβομουν πολυ στο final 4 αλλα τον εξαφανισε ο Παπανικολαου

Mη διαβάζω τέτοια ρε παιδιά…
Πράγματι έχει περάσει και περιόδους αγγαρείας αλλά είναι ο πιό πλήρης Έλληνας ποδοσφαιριστής αυτή τη στιγμή. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να χάνουμε τέτοιους παίχτες.
Πάμε στο Ch.L. χωρίς Τορο, Μελμπεργκ, Μακούν και Ορμπάιθ. Αυτοί είναι παίχτες που τους χρειάζεσαι στα Ευρωπαϊκά. Και μέχρι στιγμής για την αντικατάσταση τους δεν έχουμε δεί τίποτα ουσιαστικό (με την έννοια πως τον Γκρέκο που έχει παίξει Ch. L. και μπορεί να βγεί παιχτούρα δεν τον ξέρουμε καλά τι μπορεί να προσφέρει)

Και ακόμα η μεταγραφική περίοδος έχει πολύ ψωμί, κάτσε μην σκάσι και καμία είδηση για πώληση Μιραλλάς μέχρι το τέλος Αυγούστου…

O τοροσίδης έφυγε τελικά?
Αν έφυγε στο καλο να πάει εγώ ποτέ δεν τον ΧΩΝΕΨΑ ατομιστής, δήθεν άτομο που απλά φορούσε τον δαφνοστεφαμένο στο στήθος
Μεγαλύτερη απώλεια ειναι ο Μέλμπεργκ παρά ο Τοροσίδης…
Τί ωρά παίζουμε με Μπράγκα ξέρει κάνεις???/

Eτσι,ετσι ελληνοποιηση ρε μ**νια http://pepper.redplanet.gr/pepper/2012/07/τάτος-η-πρώτη-αποχώρηση/

[SPOILER]Να υποθεσω πως Σουμπινιο και Γκρεκο ειναι κλασεις ανωτεροι?[/SPOILER]

Εδιτ: Εχουμε 5 σεντερ μπακ και διαβαζω πως ο Ζαρντιμ χτυπιεται και για ακομα ενα,11αδατο.Προπονητης ειναι και ξερει θα μου πεις,αραξε και βλεπεις, απλα εχω μια ερωτηση: ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΗΓΗΘΗΚΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΜΑΝΩΛΑ??? ΩΣ ΤΙ ΑΓΟΡΑΣΤΗΚΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΑΙΧΤΗΣ ΑΦΟΥ [B][U]ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΝΤΕΚΑΔΑΤΟΣ[/U][/B]? Ετσι αφου τα εχουμε να τα σκορπαμε,τετοια φαση? Και οσο σκεφτομαι οτι αυτα τα λεφτα θα μπορουσαν να εχουν επενδυθει σε ενα μαμηστερο 10αρι…

2ο εδιτ προς Νεορομαντικ: 11 παρα τεταρτο φιλε

…στεναχωριέμαι για Τάτο, που μάλλον πάει δανεικός, και για το Χαβιτουλίνι στεναχωρήθηκα, αλλά δεν έδειξε και τίποτα, κάποια βελτίωση…τι χαρά να φύγει ο Τοροσίδης…μακάρι Μέμπεργκ, μόνο με θαύμα, και Ορμπάηθ, πιο εύκολα,αν το θέλουμε, να μας ξανάρθουν:):!:

για χαβιτο εισαι ο μονος που στεναχωριεται απο περσι. ρε ξυπνα, ειναι αμπαλος λεμε.

Τατος μωρο μου!

αυτό το γκολ, του τατου το εχει κανείς εύκαιρο? ο έχουν όλες οι εφημερίδες. γκολαρα ο ένας, γκολαρα ο άλλος. μέχρι και για καραπιαλη είπαν!!

οντως πολυ ωραιο γκολ αλλα η σκατο φατσα του Πεσειρο με χαλασε

Thanx.Καλο ηταν. φάνηκε ωραίο γιατι δεν έκοψε ποτέ και του έκατσαν όλα.

Παντως ενα περιεργο πραγμα, φανηκε να εχει περισσοτερη διαθεση να παιξει ο καγκουρας παρα ο Τζιμπουρ που δυστυχως συνεχιζει σε ψιλοκαθοδικη πορεια απο τον Φλεβαρη και μετα… :-k Περισσοτερα και καλυτερα σπασιματα της μπαλας,καλυτερες κινησεις,τρεξιμο,σπρωξιδι για κεφαλιες και μεσα σε πολλες φασεις ο mr.glx ενω ο Τζιμπουρ 45 λεπτα αραχτος…