Ολυμπιακός

…πιστεύω ότι η εμπειρία του Κοντρέρας θα αποδειχθεί σημαντική κυρίως στην Ευρώπη:):!:

…στην Έβερτον ο Μιραλάς…πιστεύω ότι θα πετύχει…εμείς μάλλον πάμε για μια ακόμα μεταγραφή…ααα επτάμιση μύρια τσιμπήσαμε, μάλλον:):!:

Και μεγάλη ευκαιρία για καθιέρωση Βλαχοδήμου :!:

Eκλεισε? Γιατι εγω ειδα μονο κατι αγγλικα [I][U]δημοσιευματα[/U][/I] που λενε οτι τον ζητησε την Πεμπτη η Εβερτον για ιατρικες εξετασεις και κατι τετοια…:-k

…ακόμα δεν έχει ανακεινωθεί τίποτα, αλλά μάλλον ισχύει…συμφωνώ απόλυτα για Βλαχοδήμο:):!:

Μα για σένα το γραψα ρε stef γίγαντα.

Λογικά είσαι ο μόνος που θα πιστεύει πως ένα πιτσιρίκι που προς το παρόν το μόνο που ενδιαφέρεται είναι να ντριμπλάρει και να κάνει το μαλλί του σαν τον Ρονάλντο, θα μπορούσε να αντικαταστήσει τον καλύτερο παίκτη που πέρασε από αυτή την ομάδα τα τελευταία δύο χρόνια.

http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=157360&catid=1 σιγουρο φαινεται,δε νομιζω οτι θα αλλαξει κατι.

Σωστη η μπιζνα παντως,δεδομενου οτι λεγεσαι Ολυμπιακος.

Ε και δεδομενου οτι λεγεσαι Ολυμπιακος μαλλον αυτα τα 7μιση μυρια θα ξοδευτουν με τη μια σε κανα νεο Ντιογκο

Εγω δεν ειμαι καν σιγουρος οτι θα ξοδεψει ποσο που να προσεγγιζει τα κερδισμενα,κυριως λογω εποχης αλλα και γενικοτερης ορεξης του χοντρου φετος για ‘‘μπομπες’’.Απο κει και περα αν το κανει,με δεδομενο οτι σαν ελληνικος συλλογος το σκαουτινγκ το κατεχουμε τοσο καλα οσο εγω τη νταμπστεπ,τοτε ειναι καθαρα ρουλετα το πραμα.Εχουν κατσει και καλα πραματα κατα καιρους:p Το θεμα ειναι οτι δεν ειναι φαση Καστιγιο που τους πιασαμε κοτσο και ειμασταν και στ’αρχιδια μας,τωρα θες κατι δυνατο,ασχετα αν το καγκουρας/τρομοκρατης μπροστα δεν ειναι κακο.

Εγώ νομίζω ότι κάνουμε πραγματικά ό,τι είναι δυνατόν για να υπάρχει σοβαρός ανταγωνισμός τελικά για το ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα.

Και αυτη η προταση τα λεει ολα.:slight_smile: Δεκατος στην Ευρωπη περυσι στα εσοδα,με ακριβοτερα εισητηρια κτλ, + το οτι ξερεις οτι προκειται να τα τσεπωσεις απο επικειμενη μεταγραφη Μιραλλας στην Αγγλια ( απο την ανοιξη τον τριγυριζανε ) και πας και παιρνεις ΜΑΝΩΛΑ στην αμυνα με σωτηρα τον Κοντρερας Αυγουστιατικα και Γκρεκο/Μασαδο που ενας Θεος ξερει τι φυντανια θα βγουν αυτοι…Απλα ο φαγανος δε θελει να χωσει το χερι στην τσεπη,παει και τελειωσε. Εκτος βεβαια αν κανει τρελες οικονομιες για να τους παρει ολους μαζι σε κανα 2 χρονια και να μας κανει Μαντσεστερ Σιτυ :lol:

edit: ωραιο γκολακι εβαλε ο Τοροσιδης

…και που νά’γραφες και για Λυκογιάννη:roll:
…πάντως τώρα, πιστεύει κανείς ότι μπορεί να βρει, αυτήν την εποχή, παίκτη ισάξιο του Μιραλάς;
…πρέπει ή να τον βρει σαυτούς που έχει, ή να πάρει έναν ‘‘Μιραλάς’’, άγνωστο, και να γίνει ισαξιός του…αλλά κιαυτό μάλλον δύσκολο είναι

[SPOILER]ή μπορεί να κρατήσει για αντικαταστάτη του το Χαβιτουλίνι:roll:[/SPOILER]
:):!:

στεφ εχεις καταντησει γραφικος με τον αμπαλο χαβιτο. :lol:

Δεν μου κάνει καμία έκπληξη ότι φεύγει ο Μιραλάς φαινότανε από τον και καλά(?) τραυματισμό του, έχει χάσει όλη την προετοιμασία, απλά μας το φέρνανε απέξω απέξω. Τώρα γελάει ο κόσμος αν δεν πάρει σοβαρό αντικαταστάτη και εκνευρίζομαι που διάφορα ηλίθια sites πάνε να το περάσουνε το παραμύθι ότι θα αντικατασταθεί εκ των έσω με Φετφα, Βλαχοδήμο, Μασάδο και παπαριές. Δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα, ευτυχώς που δεν πήρα διαρκείας.

Κατσε να φυγει πρωτα αλλα αυτα σε τι θα τον ωφελησουν ?
Να παει ξεκουραστος και χωρις προετοιμασια στο πιο απαιτητικο πρωταθλημα στον κοσμο ?

Οσο για το τι θα κανουμε δεν μπορουμε να ξερουμε.
Ο Βαγγελας δεν ειναι Κοκκαλης που απο καποιο σημειο και μετα ξεραμε τι θα κανει.

Να μην πάει με πιο σοβαρό τραυματισμό ίσως…νομίζω πως σκόπιμα τον προστατέψανε για να πουληθεί σε όσο το δυνατόν καλύτερη τιμή.
Πάντως πιστεύω ότι στην Αγγλία δεν θα τα καταφέρει τόσο καλά όσο εδώ, είναι τεράστια η διαφορά.

μια χαρά κάνει που τον πουλάει πάντως, έτσι κάνουν οι υγιείς ομάδες .αγοράζουν/πουλάνε. αποκτάς άλλη δυναμική μακροπρόθεσμα (βλ. λυών) αν πουλάς και παίχτες. χώρια που έτσι έρχονται πιο εύκολα κάποιοι που είναι on the rise, δε θα έχουν την ελλάδα μόνο σαν νεκροταφείο ελεφάντων.

Για να δουμε

Κι εγώ συμφωνώ ότι καλά κάνει και τον πουλάει, τουλάχιστον έτσι θα κερδίσει λεφτά, ενώ του χρόνου που λήγει το συμβόλαιο του δεν θα πάρει τίποτα. Το θέμα είναι να τα επενδύσει σε παίχτη ανάλογης αξίας για να βοηθήσει στην Ευρώπη. Μην ξεχνάμε πως ο Μιραλλάς στην Ευρώπη δεν ήταν αυτός που ήταν και στο ελληνικό πρωτάθλημα.

σχεδον κανείς δεν ασχολήθηκε αλλά χθες έπαιζε φιλικό η εθνικη μέσα στην νορβηγια 2-3.
ο μητρογλου έβαλε αυτο.

ο μαρινακης βλέπω να τα κρατάει τα λεφτά απο τον μιραλας :stuck_out_tongue:

και ο τοροσιδης αυτο

μιλαμε θεος ο τερματζης