Εντάξει ωραίο το γκολ του Τορο αλλά και ο ίδιος ξέρει ότι αν ο τερμας δεν ήταν μυρουδιάς θα ήταν μια-ακόμα-αποτυχημένη σέντρα.
για αντικαταστάτης του τοροσίδα ποιος έχει ακουστεί??εκτός από σκόνδρα που δεν παίζει να καλύψει το κενό,για μπακ απ καλός είναι.
Aυτή είναι η αλήθεια. Ειδικά για ομάδες στο δικό μας επίπεδο αγωνιστικής και οικονομικής δυναμικότητας αλλά και σε αυτό που θέλουμε να φτάσουμε (Πόρτο).
Δεν έχει νόημα να κρατάς εδώ έναν παίχτη που είναι σίγουρα για παραπάνω (δείτε πόσο χρόνο συμμετοχής είχε πέρυσι στην Έβερτον ο Βέλλιος και θα καταλάβετε πως ο Κέβιν πάει για βασικούρα!) να παίζει σε ένα πρωτάθλημα που είναι κάθε χρόνο και πιό άδύναμο, γεμάτο ομάδες που πριν 10 χρόνια δεν θα έβλεπαν την Α εθνική ούτε στον ύπνο τους…
Θα μας λείψει βέβαια, αυτό είναι σίγουρο…
Σαπουναρου…
Τι 'ναι η Σαπουναρού, κάνα γραφικό νησιώτικο χωριουδάκι;
Mπα,δυστυχως για μας ενα γραφικο ρουμανικο δεξι μπακ

τον είχα πάρει στο μάνατζερ στο αιγάλεω.
οι Πειραιώτες πρόσφεραν 350.000 ευρώ (200.000 περισσότερα από όσα προβλέπει η ρήτρα του) και έδιναν ως έμψυχο αντάλλαγμα για έναν χρόνο τον Χαβίτο και άλλους δύο νεαρούς παίκτες για τον 19χρονο μεσοεπιθετικό.
Παρόλα αυτά, οι Θεσσαλονικείς είπαν «όχι» στους πρωταθλητές Ελλάδας
η ρήτρα ως προς τι είναι τότε?
Μήπως αφορά ομάδες του εξωτερικού;
δεν υπάρχει τότε θέμα αναφοράς του όρου.
Συμφωνω με Μιουλ για πωληση Μιραλας.
Με την περσινη καλη χρονια φανηκαν πολλοι παιχτες.
Αν το κανουμε κανονα αυτο,θα αγοραζουμε φτηνα και θα πουλαμε
παιχτες αφου για κατι παραπανω δεν μας εχω ικανους.
Για ποιον παιχτη ?
Τωρα σοβαρα,πως καταφερνεις να φας γκολ απο σεντρα εσωτερικου φαλτσου στη κλειστη σου γωνια;Θεουλης ο κιπερ.
για το γιαννιώτα.
Δύσκολα τα βλέπω για Βιεϊρίνια: :-k
H Boλφσμπουργκ θέλει λέει να της δώσουμε 4 εκ. όταν η ίδια έδωσε πέρυσι 3,5 στον παοκ και 600 χιλιάρικα στον παίχτη με βάση το συμβόλαιο του για τους μήνες που τον είχαν να γυαλίζει τον πάγκο. Και το συμβόλαιο του παίχτη είναι σχεδόν ένα εκ. τον χρόνο που με την Ελληνική εφορία για τον χοντρό θα προσεγγίσει το ενάμισυ. Οπότε αρχίσαμε το γνωστό βιολί, τον πήρε ο Ντάρκο και του άρχισε τα "πες πως θες να φύγεις να έρθεις δανεικός κλπ."
Δεν γίνεται όμως κάθε χρόνο να μοντάρεται από την αρχή ομάδα με 2-3 δανεικούς στην ενδεκάδα… [-X
…δεν νομίζω να γίνει του Βιερίνια…και δεν έχουμε και πολύ χρόνο…τουλάχιστον στην αρχή πρέπει να βρεθεί λύση, εκ των έσω:):!:
με Χαβιτο!!! :lol::lol::lol:
Υπεγραψε ο Μιραλλας στην Εβερτον και αρχισε η ονοματολογια…
Μπαρμπόσα, Βιεϊρίνια, Κουαρέσμα, Ντρέντε, Λεγεάρ, Κακουτά, Νενέ, Τζιοβάνι Ντος Σάντος και Αρσάβιν.
ΕΛΕΟΣ !
Βιερίνια δεν τον κόβω, έχει να παίξει και πολύ καιρό, θα ήθελα κάτι καλύτερο. Τέτοια ώρα τέτοια λόγια βέβαια…
Αν παρουμε Νενε,εγω θα πουλησω το pc μου και ολα μου τα ρουχα θα τα δωσω στην εκκλησια:roll:.
Κατι παρομοιο και εγω.Βεβαια το βλεπω πιο πολυ να παιρνουμε κανα πουλεν του Ζαρντιμ απο Πορτογαλια ή “το νεο μεγαλο αστερι της Αργεντινης/Βραζιλιας/Κολομβιας/Γαλλικης Πολυνησιας”:roll: