…τον Φετφα, και τους Τάτο, Πάντελιτς, γιατί δεν τους παίρνει στο φιλικό;…ειδικά για τον Φετφα δεν μπορώ να το καταλάβω:):!:
Τωρα διαβαζω οτι θα παρετε Βαργκας απο Φιορεντινα.
Αυτος ειναι πολυ καλος παιχτης.
Έχει ιδέα κανείς πόσα διαρκείας έχουν πουληθεί στο μπάσκετ?
Ο όμιλος της Ευρωλίγκας τουλάχιστον από άποψη ρόστερ ομάδων έχει πάρει φωτιά και η ομάδα θα χρειαστεί όλη τη στήριξη που μπορεί να της δοθεί.
…δεν νομίζω νά’χουν φύγει πολλά…εγώ περιμένω να πληρωθώ, για να πάω να πάρω:):!:
Απ’ ότι έχω δει έχουν φύγει όλα τα οικογενειακά και απ’τα υπόλοιπα το 1/3 περίπου ( με έμφαση σ’αυτά που χουν 210 και 340 ) … Οπότε γύρω στα 1500 υπολογίζω βαριά … Αναμένουμε τον stef να αλλάξει τα δεδομένα:p
Και εγώ δεν έχω βγάλει διαρκείας στο μπάσκετ (τα έχω σταματήσει εδώ και μία τετραετία γιατί η ΚΑΕ αποφάσισε πως όσοι εξαργυρώναμε πόντους από την πιστωτική του Ολυμπιακού για διαρκείας είμασταν οπαδοί Β’ διαλογής και έπρεπε να πάμε στο πάνω διάζωμα, αφού μας είχε μετακινήσει ήδη μία φορά από το κέντρο στη γωνία!) αλλά στα ματς του ομίλου θα είμαι μέσα! Η αλήθεια είναι πως το σκέφτομαι να ξαναβγάλω κανένα διαρκείας για να έχω εξασφαλισμένη θέση και στα πιό “δημοφιλή” παιχνίδια αργότερα μέσα στη σεζόν.
…τελικά Βάργκας ή Μπαρμπόζα…ή κάποιος άλλος…σε μια εβδομάδα ξεκινάμε:):!:
Δεν χρειάζεται καμία μεταγραφή αυτή τη στιγμή.
Δεν είναι κακό να έχουμε εναλλακτικές και αν χρειαστεί να στείλουμε κανένα δανεικό ακόμα τον Ιανουάριο.
Δεν την έχουμε δεί ακόμα την ομάδα αρκετά, δεν έχω ξεκάθαρη άποψη.
…εγώ μαζί σου…αλλά πάλι θα μουν την πεις για τον Βλαχοδήμο:?
:!:
Ο μιζαδόρος ο Ερνεστο φταίει που δεν πήρε τον Φετφα στην αποστολή…
εκλεισε ο Μιραλας στην Εβερτον?
…ναι…και απόψε χάλια…πού’ναι η ομάδα που και δημιουργούσε φάσεις, και έπαιζε καλή άμυνα…το ξέρω πως είμαστε ακόμα στην αρχή, και ότι ήταν το δυσκολότερο φιλικό, αλλά η ομάδα θέλει πολλή δουλειά:):!:
ειμαστε πληρεις δεν χρειζομαστε ενισχυση!!!
…έλα ρε Ντούσαν:p
:!:
Πάντως έδειξε και καλά στοιχεία η ομάδα, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Μασάδο για παράδειγμα φαίνεται καλός παίχτης, γρήγορος, μπαλαδόρος και προσπαθεί να βγάλει και κάθετες. Πονάμε στα στημένα πάντως και τα 2 γκολ που φάγαμε είναι για γέλια.
Δεν εχω δει κανενα φιλικο ματς αλλα λογικο μου φαινεται το σκορ.
Σε καθε ματς που διαβαζω την συνθεση ειναι διαφορετικη και οι παιχτες
που θα ειναι βασικοι δεν εχουν παιξει ολοι μαζι ακομα.
Τωρα το ποτε θα παιξουν ειναι αλλο θεμα αλλα ας προσεχαν οι δικοι μας…
Δεν έχουμε κανένα αμυντικό χαφ, δεν έχουμε αξιόπιστο (αμυντικά) αριστερό μπακ, ο Τοροσίδης έχει γράψει τα αμυντικά καθήκοντα στα παπάρια του και απλώς βελτιώνει τη σέντρα του για να γράφουν στα στατιστικά οι ασίστ και οι ΑΣΧΕΤΟΙ της διοίκησης ψάχνουν όλο το καλοκαίρι οκτάρια, δεκάρια και τώρα αντι-μιραλάδες ενώ για στόπερ μας κουβάλησαν τον ξεφτίλα Μανωλά και τον Κοντρέρας.
Έχει να γράψει το κοντέρ στην ευρώπη ασταμάτητα…
…έτσι είναι, χρειαζόμαστε περρισότερο ακραία μπακ και αμυντικό χαφ, από αντικαταστάτη του Μιραλάς…παίκτες να παίξουν στην θέση του έχουμε, αυτό που θα μας λείψει είναι τα καμιά εικοσαριά γκολ που θα έβαζε, και πρέπει να τα βρούμε κυρίως στους Μήτρογλου, Πάντελιτς, Τζιμπούρ, και στους μεσοεπιθετικούς:)!
γιά γέλια και γιά κλάματα φέτος